- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
AYnen gecer bir sekildeOkul açılınca biraz hızlanır zaman umarım
26fan sonra 11 hafta kalıyor zaten nerdeyseAYnen gecer bir sekildesaglikla buyusunler insallahh
Evet ya birdahaki kontrolden sonra baya buyumus olcak minnoslar 7 aylik olunca 1 kg oluyorlar26fan sonra 11 hafta kalıyor zaten nerdeyse
7 aylık kaç hafta olacak yaniEvet ya birdahaki kontrolden sonra baya buyumus olcak minnoslar 7 aylik olunca 1 kg oluyorlar
Bebis boyu ne kdr cikti cnm26fan sonra 11 hafta kalıyor zaten nerdeyse
30 haftada 7 ay bitmis oluyor7 aylık kaç hafta olacak yani
Bende geçen 2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğimin burnunu gördümNe bileyim ya günlerdir acaba kime benziyor motivasyonuyla bekliyordum
Girdiğim gibi bomboş geri çıktım
Komik oldu
27 cm dedi doğru hatırlıyorsamBebis boyu ne kdr cikti cnm
Ona daha varmış epey ya30 haftada 7 ay bitmis oluyor
Bizim geçen muayenede burnu babasına benziyorduBende geçen 2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğimin burnunu gördümbabasının ve benim Küçük ama bebeğin sanki büyüktü eşime laf ediyorum gelene gidene büyük dedin bak kızımın büyük olursa seni öldürürüm diye . Şaka bir yana sağ saglim kavusalim gözümüz de başka ne var
Çok teşekkür ederim canımıniciBebisinin kilosuna falan bagli oldr bile giyemeyeblr canimsaglikla giysin insallah
Ohh maşallah maşallah sağlıklı olsun da canım önemli olan oBen şimdi doktordan çıktım
500 küsür gram ve 27 cm çıktı
Ama yüzünü göstermedi bu sefer
Ellerim bomboş geri döndüm
2 saniye burnunu görebildim sadece
Orası öyle canım tabi kiOhh maşallah maşallah sağlıklı olsun da canım önemli olan o
Ben birara cihazlara bakıyordum almak içinOrası öyle canım tabi ki
Ama yine de merak ediyordum
Evde doppler gibi ultrason da olsa keşke
Ultrasonun ev versiyonu var mı kiBen birara cihazlara bakıyordum almak için
El doppler cihazları var normal kalp atışı sadece duyuluyo . Ama diğerleri çok pahalı bize doktorlarin baktığıUltrasonun ev versiyonu var mı ki
Benimki de fırladı artık dışarıyaİki hafta hıphızlı bi şekilde büyüyen tek göbek benimki mi?
Benim artık bariz belli hamile olduğum , hatta dün kardeşimin arkadaşı beni görmüş , "ablan ne kadar kg almış " diye . Üzüldüm ama umrumda değil . Kardeşim de demiş ablam hamileİki hafta hıphızlı bi şekilde büyüyen tek göbek benimki mi?
Ben dar giyindiğimde göbe minik top koymuşjm gibi görünüyor, bol giyinince hala görünmüyor, evde yağlandığım zaman bi süre bustiyerde duruyorum işte o zaman her şey çok netBenimki de fırladı artık dışarıya
İlk kez biri bana hamile misin dedi
Kilo konusuna hiç grmiyorum sonra arkadaşlar linçliyorBenim artık bariz belli hamile olduğum , hatta dün kardeşimin arkadaşı beni görmüş , "ablan ne kadar kg almış " diye . Üzüldüm ama umrumda değil . Kardeşim de demiş ablam hamile
Kesinlikle öyle . İlk 4 ay diyordum hiç belli olmuyor hamile olduğum ortada ne karın ne bişey . 20 haftadan sonda fırlamış durumdaKilo konusuna hiç grmiyorum sonra arkadaşlar linçliyorama evet 20.haftadan sonra kilo almak çok çok hızlanıyormuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?