- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Olmuş olmuş bak zaten 550 gr yazıyorKilosu konuştuğumuz gibi olmuş mu![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş olmuş bak zaten 550 gr yazıyorKilosu konuştuğumuz gibi olmuş mu![]()
E ama ondan yine aşağıda ki kilosu...Olmuş olmuş bak zaten 550 gr yazıyor![]()
Bnm ki dersin halk ekmek kuyruğu çok talep var bi kaç kişiyle konuştum çok memnu kalmışlar eli de çok hafifmiş sezeryan daYa ben hala doktor bulamadım duygu var orda ona alıcaktım nagihan pahalı diye bir sprduk 350 olmuş. Bir umut seninki çok koymamıştır dedim maşallah o da uçmuş
500 küsür demedin miE ama ondan yine aşağıda ki kilosu...![]()
510 mu 520 mi ne500 küsür demedin mi
O kadar küsürat da olsun çok fark değil yani
Bn napim iki kere detaylıya girdim tık yok kız dönmüş totosunu hiç umrunda değil dünya510 mu 520 mi ne
Geçenki kaç gr azdı acaba onu da hatırlamıyorum
Gerçi bugün kendini saklamasına kızgınım
Kilosu daha sonraki iş![]()
Seninki dr kötüymüşBn napim iki kere detaylıya girdim tık yok kız dönmüş totosunu hiç umrunda değil dünya
Bakalım bu ay sonu tekrar gitçem inşallah bi Ümit görürüm diyorum![]()
Bizimki aktarılabiliyor sonucta kurala aykırı durum yok Allah sağlık verirse çalışabilir alıp aktarabilirzBenim kurumum kural kaideleri esnetmez, harfi harfine uyar. Bizim müdür doktora gideni bile arar işin biter bitmez işyerine dön diye. Doğumdan sonraya aktarılmıyorsa neden izin bırakayım ki o günlere. Bu sıcaklarda boşu boşuna işe gitmiş olucam. Maalesef benim de doğumdan sonra 8 hafta idari iznim olacak, kabul ettirebilirsem 32 haftadan sonra işe gitmeyi planlıyorum. Sizin kurum esnetiyorsa mevzuatı onların bileceği iş
Bizimki aktarılabiliyor sonucta kurala aykırı durum yok Allah sağlık verirse çalışabilir alıp aktarabilirzBenim kurumum kural kaideleri esnetmez, harfi harfine uyar. Bizim müdür doktora gideni bile arar işin biter bitmez işyerine dön diye. Doğumdan sonraya aktarılmıyorsa neden izin bırakayım ki o günlere. Bu sıcaklarda boşu boşuna işe gitmiş olucam. Maalesef benim de doğumdan sonra 8 hafta idari iznim olacak, kabul ettirebilirsem 32 haftadan sonra işe gitmeyi planlıyorum. Sizin kurum esnetiyorsa mevzuatı onların bileceği iş
Yalnız degıldın cnmİki hafta hıphızlı bi şekilde büyüyen tek göbek benimki mi?![]()
Çok geçmiş olsun cnm aşı olmuşmuydunKızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
![]()
Çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz inşallah. Benim tanıdığım yok maalesef nasıl belirtiler vardı. Tekrar geçmiş olsun.Kızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
![]()
Gecmis olsun, arkadasim 13.haftasinda olmustu. Bol c vitamini ve su ile atlatmisti sadece. Surekli ates takibi yapmanizi oneririm, bazen ic ates de yapabiliyor. Onun disinda agir gribi ilacsiz atlatmak gibi biseymis, korkulacak bisey yok insallahKızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
![]()
Merhabalar bugün perinatolog kontrolümüz vardı kistler çok sayıda denmişti fakat bugün doktorumuz 2 tane gördü azalma var onun haricinde hiçbir anormallik olmadığı için endişelenecek birşey olmadığını 26. Haftaya kadar geçeceğini geçmeyen hiçbir hasta görmediğini söylediTekrar doktora gittiniz mi? Kistlerde gerileme var mı?
Insallah kuzum her durumda sekeri kesecegim ama diyete de girmem gerekecek mi bakalim tokluk durumi belli edecek heraldeHadi inşallah güzel sonuç alırsın kuzum![]()
Sağolun, hayır olmamıştım.Çok geçmiş olsun cnm aşı olmuşmuydun
Çok sağolun, inşallah kolayca geçip gider. Ateş var ama maksimum 38 görüyor çok şükür parol içince de düşüyor. Ama eklem ağrım çok özellikle belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Başka da bir şikayetim yok inşallah bununla geçip gider.Çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz inşallah. Benim tanıdığım yok maalesef nasıl belirtiler vardı. Tekrar geçmiş olsun.
Çok sağolunGecmis olsun, arkadasim 13.haftasinda olmustu. Bol c vitamini ve su ile atlatmisti sadece. Surekli ates takibi yapmanizi oneririm, bazen ic ates de yapabiliyor. Onun disinda agir gribi ilacsiz atlatmak gibi biseymis, korkulacak bisey yok insallahBol bol dinlenin ve stres ypmamaya calisin. Covidli annelerin bebeklerinde dogumla ilgili, bebekle ilgili herhangi olumsuz hikye suana kadar duymadik cok sukur
Arkadasim da bebegini saglikla dunyaya getirdi
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sorunsuz atlatırsınızKızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
![]()