• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ne bileyim ya günlerdir acaba kime benziyor motivasyonuyla bekliyordum 😂😂
Girdiğim gibi bomboş geri çıktım
Komik oldu 😂😂
Bende geçen 2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğimin burnunu gördüm 😁 babasının ve benim Küçük ama bebeğin sanki büyüktü 😂 eşime laf ediyorum gelene gidene büyük dedin bak kızımın büyük olursa seni öldürürüm diye . Şaka bir yana sağ saglim kavusalim gözümüz de başka ne var 🥰

Bende geçen 2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğimin burnunu gördüm 😁 babasının ve benim Küçük ama bebeğin sanki büyüktü 😂 eşime laf ediyorum gelene gidene büyük dedin bak kızımın büyük olursa seni öldürürüm diye . Şaka bir yana sağ saglim kavusalim gözümüz de başka ne var 🥰
Bizim geçen muayenede burnu babasına benziyordu
Şimdi yine bana benziyor gibi geldi
Ama kesib bi şey diyemiyorum
Niye?
Çünkü göstermedi 🙄

Benimki de fırladı artık dışarıya
İlk kez biri bana hamile misin dedi 😂
Ben dar giyindiğimde göbe minik top koymuşjm gibi görünüyor, bol giyinince hala görünmüyor, evde yağlandığım zaman bi süre bustiyerde duruyorum işte o zaman her şey çok net😂😂
Benim artık bariz belli hamile olduğum , hatta dün kardeşimin arkadaşı beni görmüş , "ablan ne kadar kg almış " diye . Üzüldüm ama umrumda değil . Kardeşim de demiş ablam hamile 🤰🏻
Kilo konusuna hiç grmiyorum sonra arkadaşlar linçliyor 🤪ama evet 20.haftadan sonra kilo almak çok çok hızlanıyormuş gerçekten🤦🏼‍♀️

Back