• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kizlar bugun seker yuklemesi yaptirdim aclik sekerim 79, 50gr sekerli icecekten 1 saat sonra yaptirdigim sekerim 190 cikti cok canim skildi 140ustu anormal yaziyor nette
Canım bu konuda bilgim yok ben daha yaptırmadım . Ama bence internetten bakarak kendine evham yaptırma rahat ol yüksek değildir inşallah doktorunla konuş o diyecek bakalım doktorun bi şey demeden boş yere kendini strese sokma

62 yle başladım şu 1 ayda ben de 8 9 kilo aldım anlamadm ama aldım 😰 buralarda kilo alamıyorum diye üzülürken 😀
Ben en başta almaya başladım yeni değil benimki karnımda büyüdü 2 aylıkken 4 aylık gibiydi inş çok almayız bebişlerimizde sağlıklı doğar da inşallah

Canım bu konuda bilgim yok ben daha yaptırmadım . Ama bence internetten bakarak kendine evham yaptırma rahat ol yüksek değildir inşallah doktorunla konuş o diyecek bakalım doktorun bi şey demeden boş yere kendini strese sokma
Konustum canim carsamba ve cuma tekrardan aclik tokluk baktirip ccumartesi gidecegim

Hayir neden aktarilmiyormus yani ben de genelge devam ederse 24 de ayrılıp 32 de çalışır raporu almayı planlıyorum sonrasına aktarmazsam hic izin kalmıyor:KK43: aktarsam bile max. Mart sonunu buluyorum belki o bile zor
Benim kurumum kural kaideleri esnetmez, harfi harfine uyar. Bizim müdür doktora gideni bile arar işin biter bitmez işyerine dön diye. Doğumdan sonraya aktarılmıyorsa neden izin bırakayım ki o günlere. Bu sıcaklarda boşu boşuna işe gitmiş olucam. Maalesef benim de doğumdan sonra 8 hafta idari iznim olacak, kabul ettirebilirsem 32 haftadan sonra işe gitmeyi planlıyorum. Sizin kurum esnetiyorsa mevzuatı onların bileceği iş

Eklentiler

• BDF20288-00DB-4CB6-8B43-472B53351233.png
    BDF20288-00DB-4CB6-8B43-472B53351233.png
    392,7 KB · Görüntüleme: 29
Başka neler aldınız ya ben kıyafet listesi oluşturamadım tam kafamda😅
Valla hiç liste olusturmadim ,neye ihtiyaç varsa ondan aldım yavaş yavaş cinsiyeti 4 doktorla ayrı ayrı gidip kesinlestirdikten sonra 😂😂 15.hafta filan başladım . Havlu takımı ,hastane çıkışları ,zibinlari ,banyo yıkama kova filan ,çorap ,battaniyelerini herşeyi tamamladım daha giysi almam zannetmem . Bugün hatta kışlık tulum mont bile bakayım dedim vazgeçtim sonra. Kısa denk gelecek diye . Giysi işini bugün aldiklarimla sonlandirdim. 🥰 Göğüs ucu kremi de aldım,süt sağma makinasini da arkadaşım hediye etti .

Back