- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Randevu alırken söyledilerCanım senin doktor muayenesi kaç olmuş zam gelince sordun mu
Söylemeseydi daha iyi uçmuş ya 325 yasa 350 di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu alırken söyledilerCanım senin doktor muayenesi kaç olmuş zam gelince sordun mu
Ben 3-4 almayı planlıyorumArkadaşlar , 6 tane şimdi hastane çıkışı 5li takım aldım abarttım mi acaba ?
3 tane 10 ki hastane çıkışı var , 6 tane de 5 li aldım napiyim hep kaliteli idi indirime girmişBen 3-4 almayı planlıyorum
Neyse başka almazsın artık zaten yenidoğan kıyafetlerini çok az giyiyorlarmış3 tane 10 ki hastane çıkışı var , 6 tane de 5 li aldım napiyim hep kaliteli marka idi indirime girmiş
Aman çeşit çeşit giyinsin ,burada diğer arkadaşların aldıklarını görünce az olduğunu anladımNeyse başka almazsın artık zaten yenidoğan kıyafetlerini çok az giyiyorlarmış
Maşallah napacan okadarını çok olmuş3 tane 10 ki hastane çıkışı var , 6 tane de 5 li aldım napiyim hep kaliteli idi indirime girmiş
Buradakileri görünce az buldum vallaMaşallah napacan okadarını çok olmuş
Yok yok yeter alma bence başka ihtiyaçları olacak onları alırsın birde çabuk büyüyorlar küçük gelir sonraBuradakileri görünce az buldum valla
Daha aldım valla sipariş verdim . Neyse ya bişey olmaz sanırım ilk 3 ay giyilir demi 0-3 arası yaYok yok yeter alma bence başka ihtiyaçları olacak onları alırsın birde çabuk büyüyorlar küçük gelir sonra
Bazılarını da 6-9 alsaydın 3-6 alsaydın keşke kuzum rahatça kullanırdınDaha aldım valla sipariş verdim . Neyse ya bişey olmaz sanırım ilk 3 ay giyilir demi 0-3 arası ya
Yoktu hep 0-3 kalmıştı bende aldım. Diğer aldığım zibinlar filan 6 aylık var ama bu hastane çıkışları 0-3 idiBazılarını da 6-9 alsaydın 3-6 alsaydın keşke kuzum rahatça kullanırdın
Maşallah annesi .Ben şimdi doktordan çıktım
500 küsür gram ve 27 cm çıktı
Ama yüzünü göstermedi bu sefer
Ellerim bomboş geri döndüm
2 saniye burnunu görebildim sadece
Ne bileyim ya günlerdir acaba kime benziyor motivasyonuyla bekliyordumMaşallah annesi .
Önümüzdeki kontrollere inşallah bende göremiyorum hep eli yüzünde.
Bebisinin kilosuna falan bagli oldr bile giyemeyeblr canimsaglikla giysin insallahDaha aldım valla sipariş verdim . Neyse ya bişey olmaz sanırım ilk 3 ay giyilir demi 0-3 arası ya
Oyyy masallah birdahakini beklicen canimben de detaylida istedgm gbi göremedim. Normal kontrolde daha guzel gormustum bebisin konumuna bagliBen şimdi doktordan çıktım
500 küsür gram ve 27 cm çıktı
Ama yüzünü göstermedi bu sefer
Ellerim bomboş geri döndüm
2 saniye burnunu görebildim sadece
26. Haftaya da var epey yaOyyy masallah birdahakini beklicen canimben de detaylida istedgm gbi göremedim. Normal kontrolde daha guzel gormustum bebisin konumuna bagli
Ozmn doktorun dedigi gbi yap cnm . Ben de 26 haftada gitcem insallah baya var:)26. Haftaya da var epey ya
Benim detaylı siyah beyazdı
Benim için hiç heyecan verici değildi
Aa bu arada doktor tetanoz aşını ertele
O arada 2 doz korona aşısı ol
Tetanozu ertelemenin bi zararı yok dedi
Okul açılınca biraz hızlanır zaman umarımOzmn doktorun dedigi gbi yap cnm . Ben de 26 haftada gitcem insallah baya var:)