Evet benm.de buz gibi hepKızlar bişey sorcam size karnım buz gibi yaa elimi değiyorum soğuk neden olurki sizinkiler de öylemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benm.de buz gibi hepKızlar bişey sorcam size karnım buz gibi yaa elimi değiyorum soğuk neden olurki sizinkiler de öylemi
Allah Allah neden ki yaa merak ettimEvet benm.de buz gibi hep
Bilmiyorum ki yaAllah Allah neden ki yaa merak ettim
Ellerim sıcacık göbüşümü ısıtıyorum sanki karnım soğuk olunca bebş hasta olcakmış gibi geliyorBilmiyorum ki ya
Aynen ben de isitiyorum hem de rahatlıyorum sanki isitinca:)Ellerim sıcacık göbüşümü ısıtıyorum sanki karnım soğuk olunca bebş hasta olcakmış gibi geliyor
Ogretmenlerde izin konusu daha karışık ve zor yaa bizde en azından amaaaaan rapor alırım nolcak kafası oluyor doğumdan sonra iki ay rapor bir ayda iznimi alsam ek gıdaya geçer en azındanBu izin işi konusunda benim de kafam çok karışık ya
Hatta konu açmayı da düşündüm
Ama insanlar öğretmen linçlemeye bayılıyor
Bu ara mecalim yok
Ben normalde maksimum 30 saat derse girebiliyorum
Okulumdaki tek öğretmenim ve okulda 32 saat ders var
Mecburen 2 saate biri bulunacak
Ben de hazır biri gelecekken doğum sonrası dönemi de aynı olacak şekilde öğlene kadar 20 saat alayım diyorum
O şartla 37ye kadar rahat çalışırım bence
Ama 30 saate zorlarlarsa acaba idari izin kullansam diyorum
Ama o zaman da doğumdan sonra sadece 8 haftam kalıyor sanırım
O da çok az geliyor
Çok kararsız kaldım ne yapsam
En baştan ayrılsam mı yoksa 37ye kadar çalışıp sonraya mı atmaya çalışsam haftalarımı
Zaten bi kısmı da tatillerde filan gidiyor
Neden olur bılgısı olan varmıMerhaba kızlar 2-3 haftadır ınanılmaz kaşıntım var ayaklarımda ve bacaklarımda bı kaç gün gecıyor yıne aynınyerlerden başlıyor kaşımaktan yara yaptım
Yatarken havlu koyalım bari gece sıcak olsun bariAynen ben de isitiyorum hem de rahatlıyorum sanki isitinca:)
Yediğin bişey dokunuyor olabilir mi takip et kendini yoksa dr bi sorMerhaba kızlar 2-3 haftadır ınanılmaz kaşıntım var ayaklarımda ve bacaklarımda bı kaç gün gecıyor yıne aynınyerlerden başlıyor kaşımaktan yara yaptım
Havalar rüzgarlı ondan olabilir miYatarken havlu koyalım bari gece sıcak olsun bari
Bilmiyorum ki canım gecede soğuk oluyorHavalar rüzgarlı ondan olabilir mi
Bn gece karnım açık yatıyorum sıcaklarda yanıyordu kaç kat deri altında üşümez bnce
Bende tam tersi kabizlik oldu yaa azıcık ishal olaydı iyiydiKızlar magnezyum kullanmaya başladıktan sonra ishal durumu yaşayan oldu mu?
Evet buz gibiKızlar bişey sorcam size karnım buz gibi yaa elimi değiyorum soğuk neden olurki sizinkiler de öylemi
Benimde karnım hep soğuk ama vücudumun her yeri alev alev.Kızlar bişey sorcam size karnım buz gibi yaa elimi değiyorum soğuk neden olurki sizinkiler de öylemi
Progestan hormonu fazlaligindan olabiliyor diye okumustum. Arastirin istersenizNeden olur bılgısı olan varmı
Karaciğer değerlerinize bıktırdınız mı hiç, gebelikte kaşıntının karaciğerle ilgili olabileceğini duymuştumMerhaba kızlar 2-3 haftadır ınanılmaz kaşıntım var ayaklarımda ve bacaklarımda bı kaç gün gecıyor yıne aynınyerlerden başlıyor kaşımaktan yara yaptım
2 hafta kadar oldu başlayalı. Karın ağrısı, sabahları ishal oluyor afedersin Zamanla geçiyorsa devam edeyim o zamanBnde ilk zamanlar oldu sonra bünye ona da alışıyor
O da kötü oluyor ikisini de tecrübe ettim hamilelik başından beri. Herseyin fazlası zarar. Hatta hamilelik başında kabızlık yüzünden ilaç kullandım mahvetti beni tüm organlarım söküldü sandımBende tam tersi kabizlik oldu yaa azıcık ishal olaydı iyiydi
Evet buz gibi
Benim de genelde soğuk. Ama benim kalcam falan da normalde buz gibi olur sizin nasıl bilmiyorum daKızlar bişey sorcam size karnım buz gibi yaa elimi değiyorum soğuk neden olurki sizinkiler de öylemi
Benimde genelde buz gibi karnimKızlar bişey sorcam size karnım buz gibi yaa elimi değiyorum soğuk neden olurki sizinkiler de öylemi