- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnm ilk haftalar bişi yoktu bu 2 haftadır fenayımBen kabizken olur ve bel ağrısı kalça bende cekiyom ilk haftalardan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm ilk haftalar bişi yoktu bu 2 haftadır fenayımBen kabizken olur ve bel ağrısı kalça bende cekiyom ilk haftalardan.
Hergün düzenli yiyince evet bnm gibi ayda 1 yiyince mahvoluyorum korkudan ayda 1 yerimMagnezyum alırken de yedim valla
Doktor tavsiye etmişti
Yürüyemiyordum bile fazka bel ağrısından
Geçen tvde birş muz kabız yapmıyor dedi
Bağırsak düzenliyormuş
Bilemedim o zamanHergün düzenli yiyince evet bnm gibi ayda 1 yiyince mahvoluyorum korkudan ayda 1 yerim
Normal galiba ya bunları çektiğimize göre. Allah yardımcımız olsun.Bnm ilk haftalar bişi yoktu bu 2 haftadır fenayım
Yarın sorcam nette baktım olurmuş yarın detaylı var Prof ona sorim daha iyi bilir diyomBilemedim o zaman
Doktoruna sorsan
Ha aa evetYarın sorcam nette baktım olurmuş yarın detaylı var Prof ona sorim daha iyi bilir diyom
Benim 2 3 gündür sürekli kıpır kıpırHa aa evet
Git yarınki doktoruna sor tabi
Ben de gidince aşıyı soracağım ne yapayım diye
Ayrıca bizimki yine tekmelemiyor
Stres oluyorum ben valla böyleBenim 2 3 gündür sürekli kıpır kıpır
Bnm ki bugün hiç bişi yoktu az önce bi azcık olduHa aa evet
Git yarınki doktoruna sor tabi
Ben de gidince aşıyı soracağım ne yapayım diye
Ayrıca bizimki yine tekmelemiyor
Ya böyle uzun süre olmayınca önceki duydum sandıklarımdan da şüpheue düşüyorum acaba gazdı da yanlış mı anladım diyeBnm ki bugün hiç bişi yoktu az önce bi azcık oldu
Ben biraz sonra 22+1 olacam çok farkediyo. Son 10 gündür daha net hareketler.Stres oluyorum ben valla böyle
Hayırlısıyla bi doktora gitsem de kalp atışını duysam valla
Yok yok telaş yapma iyi düşün iyi olsunYa böyle uzun süre olmayınca önceki duydum sandıklarımdan da şüpheue düşüyorum acaba gazdı da yanlış mı anladım diye
Çoğu gitti azı kaldı maşallahBen biraz sonra 22+1 olacam çok farkediyo. Son 10 gündür daha net hareketler.
Ben de 20+1 olacağımBen biraz sonra 22+1 olacam çok farkediyo. Son 10 gündür daha net hareketler.
Doktora gidene kadar bana huzue yok benceYok yok telaş yapma iyi düşün iyi olsun
Eninde sonunda hissetcen gari
Ben tam 2 hafta önce filan bayağı korkmuştum hem de babamın rahatsızlığı dönemine denk gelmişti bi kaç gün hiç hissedemedim. Ama şimdi çok şükür bin şükür bol bol hissediyorum. Hatta eşimle konuşurken hareket ediyodu. Bu kız onla konuşuyom sanıyo galiba hee dedim. Sonra gerçi sen de babasısın belki senin sesine de tepki vermiş olabilir dedim.Ben de 20+1 olacağım
Sen benden epey ilerdesin gerçi
Senin hissetmen normal
Hem de zayıfsın
Darısı benim başıma artık
Doktora gidene kadar bana huzue yok bence
Her akşam elimi karnıma koyup pusuya yatıyorum
Demek k benim olduğum haftalarda öyle çok hissedilmiyorBen tam 2 hafta önce filan bayağı korkmuştum hem de babamın rahatsızlığı dönemine denk gelmişti bi kaç gün hiç hissedemedim. Ama şimdi çok şükür bin şükür bol bol hissediyorum. Hatta eşimle konuşurken hareket ediyodu. Bu kız onla konuşuyom sanıyo galiba hee dedim. Sonra gerçi sen de babasısın belki senin sesine de tepki vermiş olabilir dedim.
Ay gerçekten çok hissedilmiyor o zaman. Bak rahatlatmak için demiyorum. 2. Gebeliği olanlara yorum yapamam rahim kasları daha gevşek oluyo filan diyolar. Bak şimdi bi tıp yaptı banaDemek k benim olduğum haftalarda öyle çok hissedilmiyor
Hissedilmiyordur di mi?
Bana da geçen gece bi dokunmuştu ama şimdi acaba dokunmamıştı modundayımAy gerçekten çok hissedilmiyor o zaman. Bak rahatlatmak için demiyorum. 2. Gebeliği olanlara yorum yapamam rahim kasları daha gevşek oluyo filan diyolar. Bak şimdi bi tıp yaptı bana
Dokunmuştur canım o kadar da değilBana da geçen gece bi dokunmuştu ama şimdi acaba dokunmamıştı modundayım
Çok kötü huylarım var çokDokunmuştur canım o kadar da değil