- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.944
- 33
Karnın çıktı mı bari?Çok kötü huylarım var çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnın çıktı mı bari?Çok kötü huylarım var çok
Çıktı çıktıKarnın çıktı mı bari?
Çıkar çıkar artık tamamen.Çıktı çıktı
Şimdi telefondaki uygulamadan okudum bundan sonra her hafta 1 parmak çıkacakmış
Neyse ya kaldı 2 günÇıkar çıkar artık tamamen.
Canim korkma belki sakin bir bebek olacak benim oglan surekli hareket ederdi dogdu el ayak kimil kimil bi bebekti hala oyle hoplar ziplar bi dakika durmaz bes aylikken emeklemeye baslamisti 6 aylikken evi dokuyordu bu o kadar hareket etmiyor ben uzulmuyorum sakin olacak diyorum bide sana bi ornek vereyim kiz kardesim 6. Aya kadar hic hareket etmemis annem oyle diyoStres oluyorum ben valla böyle
Hayırlısıyla bi doktora gitsem de kalp atışını duysam valla
Evet ya anne karnında nasıllarsa çıkınca da öyle bnm oğlan kıpır kıpırdı 10 aylık yürüdü Bu da abiden farksız değilCanim korkma belki sakin bir bebek olacak benim oglan surekli hareket ederdi dogdu el ayak kimil kimil bi bebekti hala oyle hoplar ziplar bi dakika durmaz bes aylikken emeklemeye baslamisti 6 aylikken evi dokuyordu bu o kadar hareket etmiyor ben uzulmuyorum sakin olacak diyorum bide sana bi ornek vereyim kiz kardesim 6. Aya kadar hic hareket etmemis annem oyle diyo
Ultrasonlarda durduramıyorduk amaCanim korkma belki sakin bir bebek olacak benim oglan surekli hareket ederdi dogdu el ayak kimil kimil bi bebekti hala oyle hoplar ziplar bi dakika durmaz bes aylikken emeklemeye baslamisti 6 aylikken evi dokuyordu bu o kadar hareket etmiyor ben uzulmuyorum sakin olacak diyorum bide sana bi ornek vereyim kiz kardesim 6. Aya kadar hic hareket etmemis annem oyle diyo
Aynen canim korkma iyidir insallahUltrasonlarda durduramıyorduk ama
Bi arkadaşım da 6. Ayda hissetmeye başladım demişti
Artık ona güveniyorum
Ben yine de her gün pusuya yatıp bekleyeceğim amaAynen canim korkma iyidir insallah
Gelse de bitane gelir kaparlar o zaman:sBİM’e gittim tek maşraba vardı küvet kova öğleden sonra gelicekmiş cocugumun kovası yok maşrabası var
Ben beklerim burda bir sandalye var mı acabaaağ deseydin.BİM’e gittim tek maşraba vardı küvet kova öğleden sonra gelicekmiş cocugumun kovası yok maşrabası var
Dedim kızzzz bana ayır hamile hamile yorma beni abla sen hamilemisin hiç belli olmi dedi dedim bu sözüne bn tekrar gelirim.Ben beklerim burda bir sandalye var mı acabaaağ deseydin.
Sepet çoktu aldılar bi kova alcam nasip artıkGelse de bitane gelir kaparlar o zaman:s
Ultrasonda doktor görüntü alamıyor o kadar hareketli ama bende hala hareket hissetmiyorum 20+0 bugün . Sürekli kendimi dinliyorum ama tık yok doktor 24 e kadar normal dediUltrasonlarda durduramıyorduk ama
Bi arkadaşım da 6. Ayda hissetmeye başladım demişti
Artık ona güveniyorum
Küvetin filesine internetten baktım bulamadım o yüzden küveti de almaktan vazgeçtim var mı bulanBİM’e gittim tek maşraba vardı küvet kova öğleden sonra gelicekmiş cocugumun kovası yok maşrabası var
Umudumsunuz kızlarUltrasonda doktor görüntü alamıyor o kadar hareketli ama bende hala hareket hissetmiyorum 20+0 bugün . Sürekli kendimi dinliyorum ama tık yok doktor 24 e kadar normal dedi
Ben geçen ordan ışıklı pano aldımBİM’e gittim tek maşraba vardı küvet kova öğleden sonra gelicekmiş cocugumun kovası yok maşrabası var
Bnm küvet var fileyle yıkayamadım hiç o yüzden almıcam bilmiyorum o yüzdenKüvetin filesine internetten baktım bulamadım o yüzden küveti de almaktan vazgeçtim var mı bulan