- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 38
Ben bakırköyde ali ekize gidicem canım 750 dedilerKizlar istanbulda oturanlar detayli usg yi nerede yaptiracak ben kontrollere medipole gidiyorum ama 1000 kusur lira baya pahali geldi bana onerdiginiz biyer var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bakırköyde ali ekize gidicem canım 750 dedilerKizlar istanbulda oturanlar detayli usg yi nerede yaptiracak ben kontrollere medipole gidiyorum ama 1000 kusur lira baya pahali geldi bana onerdiginiz biyer var mi
Ne zaman detaylı senin bnm bugünBen bakırköyde ali ekize gidicem canım 750 dediler
Ayak yanmasından ne uyuyorum ne yürüyebiliyorum geceleri sinirden ağlıyorum artık buz koyuyorum ayağımaKizlar eliniz ayaginiz yaniyomu ben mahvoldum avuclarimin ici yaniyor ozelikle geceleri
Ay yaz bana da mutlaka ali ekize mi senin de? beybi senle aramızda biraz var sanırım 1 hafta gibi ben haftaya pazartesiye aldım. Cumaydı aslında ama dayanamadım öne çektimNe zaman detaylı senin bnm bugün
Insallah alabilirsin fiyat da iyi:)Sepet çoktu aldılar bi kova alcam nasip artık
Civil e bebek gibi yerlerde bulursun onu cnm her kuvete uyar diye dusunuyorumKüvetin filesine internetten baktım bulamadım o yüzden küveti de almaktan vazgeçtim var mı bulan
Aynen bende gece hic uyumadim avuclarim ayaklarimin alti ates gibiydiAyak yanmasından ne uyuyorum ne yürüyebiliyorum geceleri sinirden ağlıyorum artık buz koyuyorum ayağıma
Saat kaçtaNe zaman detaylı senin bnm bugün
Bir çare bulursan bana da söyle nolurAynen bende gece hic uyumadim avuclarim ayaklarimin alti ates gibiydi
Bulursam soylerim canim nette seker falan yaziyo bi aclik tokluk sekerimi olctureyim diyorum riskli cikarsa seker yuklemesi yaptircam eger riskli cikmazsa yptirmayacamBir çare bulursan bana da söyle nolur
Rica ederim Canım Allah razıolsun..Bugun ozaman kontrolun mutlaka haber ver merak ettim :)Allah ne dileğin varsa versin bacııım öyle çok destek oldun ki bana teşekkür ederim İnşallah cuma günü güzel şeyler paylaşırım sizle
Ben annemde cihaz var onla ölçtüm normal çıktı. Liseden beri var ayak yanması bende, her şeye baktırdım tek iyi gelen damar ilacı verdi basura da kullanıyor. Yani varis damar kaynaklıymış cnm. Şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum ama o glikozu içmek çok zor. Tatlı yesem olur mu diyeceğimBulursam soylerim canim nette seker falan yaziyo bi aclik tokluk sekerimi olctureyim diyorum riskli cikarsa seker yuklemesi yaptircam eger riskli cikmazsa yptirmayacam
Olmuyomus bende tatli yenilse hemen yaptirirm o suyu illa icmemiz gerek ben once normal olcturucem doktorum riskli seker yuklemesi yapalim derse yaptiracam yoksa yaptirmayacam arkadaslarim falan hep yaptirmadiBen annemde cihaz var onla ölçtüm normal çıktı. Liseden beri var ayak yanması bende, her şeye baktırdım tek iyi gelen damar ilacı verdi basura da kullanıyor. Yani varis damar kaynaklıymış cnm. Şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum ama o glikozu içmek çok zor. Tatlı yesem olur mu diyeceğim
Canım ben bekarken içtim o sudan bildiğin bayıldım başım döndü,midem bulandı. Hamileyken içilmesi çok zor. Yaptırmak isterim annemde şeker var. Ama içebilirmiyim bilmiyorumOlmuyomus bende tatli yenilse hemen yaptirirm o suyu illa icmemiz gerek ben once normal olcturucem doktorum riskli seker yuklemesi yapalim derse yaptiracam yoksa yaptirmayacam arkadaslarim falan hep yaptirmadi
Yok medipol bnm kiAy yaz bana da mutlaka ali ekize mi senin de? beybi senle aramızda biraz var sanırım 1 hafta gibi ben haftaya pazartesiye aldım. Cumaydı aslında ama dayanamadım öne çektim
Ben oglumda ogure ogure ictim mahvolmustumCanım ben bekarken içtim o sudan bildiğin bayıldım başım döndü,midem bulandı. Hamileyken içilmesi çok zor. Yaptırmak isterim annemde şeker var. Ama içebilirmiyim bilmiyorum
Saat kaçta çıkınca yaz beybi uzun uzun anlat valla çok merak ediyorumYok medipol bnm ki
2 de inşallah gece hiç uyumadım 4 de uyudum 7 de uyandım çok kötüyüm tansiyon düşüyor sıcaklardan nasıl dr dediklerini anlıcam bilmiyorumSaat kaçta çıkınca yaz beybi uzun uzun anlat valla çok merak ediyorum
2 deSaat kaçta
50lilik mi ictin canimCanım ben bekarken içtim o sudan bildiğin bayıldım başım döndü,midem bulandı. Hamileyken içilmesi çok zor. Yaptırmak isterim annemde şeker var. Ama içebilirmiyim bilmiyorum