- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
EvetttttBeni yine şaşırttın
Dur ben de bi çılgınlık yaptım paylaşayım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetttttBeni yine şaşırttın
Dur ben de bi çılgınlık yaptım paylaşayım mı?
Deotak kullandııımEvettttt
BAlkabagi gibisin cok tatlısın demek istemisSana kilo alirsin demisler esimin teyzesi bana kestanesekeri kabak kabak bise oldun bu hamileliginde dedi yani teyze ne demek istedin kotu biseymi iyi biseymi diye sorunca kivirdi yok canim kotu degil dedi konuyu degistirdi zaten herkesi parcalayasim var
Ay bu ben sozde kahve icmiyorum bunu kaziyorum akima hemenEvet dikkat etmek lazım kafein de var içinde unutmayalım kahve içmeyip çikolataya gömülmeyelim
Benim kahve için aklıma kafeinsiz kahve geldiEvet dikkat etmek lazım kafein de var içinde unutmayalım kahve içmeyip çikolataya gömülmeyelim
Bende hic icmiyom kahve canim istemiyr yaniAy bu ben sozde kahve icmiyorum bunu kaziyorum akima hemen
Ben zararli diye icmiyorum ama gel gor ki tatlilari goturuyorumbunu duymak iyi geldi banaBende hic icmiyom kahve canim istemiyr yani
balkabagi gibi demediki kabak kabak bise olmussunValla anlamadigim icin iyimi dedi kotumu dedi cozemedim neyse kalbinin gununu gorsun ne dimBAlkabagi gibisin cok tatlısın demek istemis
Kendine baksinbalkabagi gibi demediki kabak kabak bise olmussunValla anlamadigim icin iyimi dedi kotumu dedi cozemedim neyse kalbinin gununu gorsun ne dim
Aynen konu degistirdi yoksa gel bi aynanin karsisina gecelim diyecektim kimmis kabakKendine baksin
HahahAynen konu degistirdi yoksa gel bi aynanin karsisina gecelim diyecektim kimmis kabak
Bilemedim çay kaşığı ucuyla suya renk versin öle iç kayfeBenim kahve için aklıma kafeinsiz kahve geldi
Sorun olur mu sizce yoksa temiz bi çözüm mü olur?
Kafeinsiz kahve de mi olmaz?Bilemedim çay kaşığı ucuyla suya renk versin öle iç kayfe
Olur kahve bn içiyorum. Özenmiceksen iç Sade nescafe bak sabah kahvemdi kendisi 2 günde 1 iç ya kahve derneği federasyonu başkanı gelir bişi der bilmemKafeinsiz kahve de mi olmaz?
Yok ben nescafe sevmiyorumOlur kahve bn içiyorum. Özenmiceksen iç Sade nescafe bak sabah kahvemdi kendisi 2 günde 1 iç ya kahve derneği federasyonu başkanı gelir bişi der bilmem
Bi dene bakim filtre daha çok kafein diye ara verdim 2- günde birde Türk kahvesi içiyorumYok ben nescafe sevmiyorum
Sana afiyet olsun
Aklın kalmadan iç yani
Filtre kahveyi kafeinsiz alacağım
Ben türk kahvesini bile haftada bi içiyorumBi dene bakim filtre daha çok kafein diye ara verdim 2- günde birde Türk kahvesi içiyorum
Ben de newvit kullanıyorum çocuklarda da kullanıyorlarmış henüz kabızlık şikayetim olmadı neyse ki.Kızlar bir arkadaşım var hamile Demir ilacı sordum ona o SİDEFER TOZ kullanıyormuş kabızlık felan yapmıyormuş devlet karşılamıyor diyor ücretli trend yolda 78 lira ben almayı düşünüyorum kabızlık yapmaması en büyük tercihim