- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
EvetttttBeni yine şaşırttın
Dur ben de bi çılgınlık yaptım paylaşayım mı?![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetttttBeni yine şaşırttın
Dur ben de bi çılgınlık yaptım paylaşayım mı?![]()
Deotak kullandııımEvettttt![]()
BAlkabagi gibisin cok tatlısın demek istemisSana kilo alirsin demisler esimin teyzesi bana kestanesekeri kabak kabak bise oldun bu hamileliginde dedi yani teyze ne demek istedin kotu biseymi iyi biseymi diye sorunca kivirdi yok canim kotu degil dedi konuyu degistirdi zaten herkesi parcalayasim var![]()
Ay bu ben sozde kahve icmiyorumEvet dikkat etmek lazım kafein de var içinde unutmayalım kahve içmeyip çikolataya gömülmeyelim![]()
Benim kahve için aklıma kafeinsiz kahve geldiEvet dikkat etmek lazım kafein de var içinde unutmayalım kahve içmeyip çikolataya gömülmeyelim![]()
Bende hic icmiyom kahve canim istemiyr yaniAy bu ben sozde kahve icmiyorumbunu kaziyorum akima hemen
![]()
Ben zararli diye icmiyorum ama gel gor ki tatlilari goturuyorumBende hic icmiyom kahve canim istemiyr yani![]()
balkabagi gibi demediki kabak kabak bise olmussunBAlkabagi gibisin cok tatlısın demek istemis![]()
Kendine baksinbalkabagi gibi demediki kabak kabak bise olmussunValla anlamadigim icin iyimi dedi kotumu dedi cozemedim neyse kalbinin gununu gorsun ne dim
![]()
Aynen konu degistirdi yoksa gel bi aynanin karsisina gecelim diyecektim kimmis kabakKendine baksin![]()
HahahAynen konu degistirdi yoksa gel bi aynanin karsisina gecelim diyecektim kimmis kabak![]()
Bilemedim çay kaşığı ucuyla suya renk versin öle iç kayfeBenim kahve için aklıma kafeinsiz kahve geldi
Sorun olur mu sizce yoksa temiz bi çözüm mü olur?![]()
Kafeinsiz kahve de mi olmaz?Bilemedim çay kaşığı ucuyla suya renk versin öle iç kayfe![]()
OlurKafeinsiz kahve de mi olmaz?![]()
Yok ben nescafe sevmiyorumOlurkahve bn içiyorum. Özenmiceksen iç
Sade nescafe bak sabah kahvemdi kendisi 2 günde 1 iç ya kahve derneği federasyonu başkanı gelir bişi der bilmem
![]()
Bi dene bakim filtre daha çok kafein diye ara verdim 2- günde birde Türk kahvesi içiyorumYok ben nescafe sevmiyorum
Sana afiyet olsun
Aklın kalmadan iç yani
Filtre kahveyi kafeinsiz alacağım![]()
Ben türk kahvesini bile haftada bi içiyorumBi dene bakim filtre daha çok kafein diye ara verdim 2- günde birde Türk kahvesi içiyorum
Ben de newvit kullanıyorum çocuklarda da kullanıyorlarmış henüz kabızlık şikayetim olmadı neyse ki.Kızlar bir arkadaşım var hamile Demir ilacı sordum ona o SİDEFER TOZ kullanıyormuş kabızlık felan yapmıyormuş devlet karşılamıyor diyor ücretli trend yolda 78 lira ben almayı düşünüyorum kabızlık yapmaması en büyük tercihim