- 14 Ağustos 2021
- 211
- 250
- 40
Aman çok şükür stres yaptıkca o bıle artırmıs olabılır agrını. Dınlen ıyıce bugunGittim şimdi geldim dinlen bol bol yat dedi baktı ama daha keseyi göre etsiz dedi.2gün önce 541 di şimdi hadi 1000 olsa hadi görünmez kese en az 2000 i geçmesi lazım dedi doktor.
Şimdiiiiii senin haberlerini beklıyoruz hadi bakalım kalp atısı gelecekmıE doğru söylemiş canım benim görünmez korkma sen bisey olmaz inşallah uzan bugün dinlen çok kalkma
Transfer öncesınde benımkı 2 cıvarındaymıs sınırdaymıs bana o dönemden beri ilaç basladılar sabah ac karna. Transfer sonrası da hala devam edıyorum. Gerekırse gebelik suresınce hep devam edecegız dedı. Muhtemelen gebelıkte yukseltecek bir faktörKızlar perşembe günü yaptırdığım kan tahlilimde tsh 1.75 çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım tsh 4.52 olmuş. Çok yüksek, panik oldum
Gozun aydin canim cok sevindimKızlar çok şükür 2 adet minik kalp atışı gördükallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaaaa harika bir haber bu.... Çok sevındım senın adına gercektenKızlar çok şükür 2 adet minik kalp atışı gördükallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Veeeee o zaman halaa totemime devam edip haftaya bende belki görebilirim kısmına inanmaya devam edıyorumKızlar çok şükür 2 adet minik kalp atışı gördükallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum hepimiz inşallahGozun aydin canim cok sevindimSaglikla kucagina al kuzum
Ayyy hadi inşallah kuzumm iki minikte sana nasip etsin allahimVeeeee o zaman halaa totemime devam edip haftaya bende belki görebilirim kısmına inanmaya devam edıyorum
4.gün yaptım ben sanırım.ama çok çabuk fazla ayakta durmadan Bi su dökünüp çıktım:) peki ne zaman duş veya banyo yaptınız siz
Uzanıyorum vallahi o kadar korktum ki anlatamam ağlamaklı gittim hastaneyeAman çok şükür stres yaptıkca o bıle artırmıs olabılır agrını. Dınlen ıyıce bugun
Maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşKızlar çok şükür 2 adet minik kalp atışı gördükallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallah hepimizeMaşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş
Keseyi gördün mü sende canm?Kuzum bu listeyi banada atar misin. Mudem cok fena. Cok makbule gecer walla
Ben çatlarım kesin yani yüreğim şişer sölemezsemYa birde size bir şey söyleyeyim miben eşime hamile olduğumu söylemedim ilk tahlilde negatif çıkınca çok çok üzüldü.Sonra tam net sonuç alana kadar söylemeyeyim dedim umutlanıp üzülmesin bir daha diyr şu keseyi göreyim 7 Eylül’de o zamana kadar sçylemeyi düşünmüyorum sonra da sürpriz yapacağım Bugğn vallahi Bi hastaneye korkuyla giderken söylesem mi acaba dedim ama Vazgeçtim.Kendim gittim geldim tanii çağırmadım onu
Maşallah canım benimmm çoook sevindimmm ❤Kızlar çok şükür 2 adet minik kalp atışı gördükallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Senden guzel haber var mi canimMaşallah canım benimmm çoook sevindimmm ❤
Gel de bir bana sor ne haldeyim.dilimin ucuna kadar geliyor geri yutuyorumBen çatlarım kesin yani yüreğim şişer sölemezsem