Bak 5 dakika bile dayanamam. Ay bence söyle ya nolur nolmaz bilsin hakkı var adamınYa birde size bir şey söyleyeyim miben eşime hamile olduğumu söylemedim ilk tahlilde negatif çıkınca çok çok üzüldü.Sonra tam net sonuç alana kadar söylemeyeyim dedim umutlanıp üzülmesin bir daha diyr şu keseyi göreyim 7 Eylül’de o zamana kadar sçylemeyi düşünmüyorum sonra da sürpriz yapacağım Bugğn vallahi Bi hastaneye korkuyla giderken söylesem mi acaba dedim ama Vazgeçtim.Kendim gittim geldim tanii çağırmadım onu
Çok sağol kuzumMaşallah canım benimmm çoook sevindimmm ❤
Benim de Mart ayında donduruldu 4 kez ertelendiGeç olsun güç olmasın benim embriyolarınm martta toplanmıştı kaç ay hep ertelendi baska sebepler cıktı nasip bu zamanaymisondan hiç üzülme hayırlısı olsun inşallah
HahahahahBak 5 dakika bile dayanamam. Ay bence söyle ya nolur nolmaz bilsin hakkı var adamınyazık hala üzülüyordur bi de
Inşallah güzel haberler alırsınızBenim de Mart ayında donduruldu 4 kez ertelendi
Bugün lucrin iğneye başladım 2 ay daha bekleyeceğim tekrar başlayacağız üzülüyoruz sma inşallah sonu güzel olur
Ayyy daha çok var bi de vallahi söyle yazıkHahahahah7 eylülü bekliyorum gelsin keseyi görelim akşamına sürpriz yapacağım ona
Pazartesi inşallah gidicem bakalım bizimki ne durumdaÇok sağol kuzumsenin ne zaman kontrolün
Pazartesi inşallah senne yaptın nasıl gidiyorSenden guzel haber var mi canim
Ay inşallah sende güzel haberler alacaksınPazartesi inşallah gidicem bakalım bizimki ne durumda
Keseyi gördün mü sende canm?
Yarin gidicem bende. Midem kotuPazartesi inşallah senne yaptın nasıl gidiyor
Yolk kesesi ne ki?İlk kez duydumYarin gidicem bende. Midem kotuyarin doktora iyice soracam herseyi. Gecen sefer yolk kesesini bile soramamistim. Haftaya gel diyip durmustu.
Inşallah canım benimAy inşallah sende güzel haberler alacaksın
Banada bisey demedi yolk kesesi hakkında sadece keseyi gördüm 2 hafta sonraya randevu verdi o kadar bulantı bendede var bu iki gündür zorluyor az az sık sık yemeye dikkat ediyorum en aza indirebilme adınaYarin gidicem bende. Midem kotuyarin doktora iyice soracam herseyi. Gecen sefer yolk kesesini bile soramamistim. Haftaya gel diyip durmustu.
Hoşgeldin görunmüyordun bır kac gundur.Banada bisey demedi yolk kesesi hakkında sadece keseyi gördüm 2 hafta sonraya randevu verdi o kadar bulantı bendede var bu iki gündür zorluyor az az sık sık yemeye dikkat ediyorum en aza indirebilme adına
Ben 40 dk klinikte yattım ardından cıktım arabanın arkasında yatarak evime geldim.Kizlar merhaba transfer sonrasi konaklama nasıl oluyor sehirdisindan gelenlere bilgi verirseniz çok sevinirim
Himm şehir dışından miydiniz pekiBen 40 dk klinikte yattım ardından cıktım arabanın arkasında yatarak evime geldim.
Maşallah hayırlı olsun
Evet transfer ıstanbulda oldu ben kocaelide yasıyorum. Doktorun ndedıgı 2 yada 3 saatlık yolunuz varsa gıdebılırsınız ama daha uzunsa yolunuz burda bjr yerde kalmalısınız dedıHimm şehir dışından miydiniz peki
İlk testim 444Maşallah hayırlı olsunhcg değerleriniz nasıl ilerlermişti ilk ve sonraki sayılar kaçtı ?