Valla insan ister istemez etkileniyor normal olan senin üstüne çok düşmemek lazım herşeyden AllahtanBen çok rahat bekliyordum ama sizleri takip ettikçe kendimi sorguluyorum niye bu kadar rahatım diyeHiç belirti aramak aklıma bile gelmemişti sayenizde artık arıyorum ve yok Gaza gelip test yapmasam bari
Ben baştan sonuca takılıp süreci zehir etmek istemedim.Tadını çıkarıyorum kendimce. Ne de olsa şu an teknik olarak bir gebe var karşınız davalla iyi dayanıyorsunuz ya ben cok sabırsızım sanırım
En doğru cümleyi sen kurdun.”herşey Allah’tan” bir beşer olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bizlere bahşettiği ilmi,tıbbı belki şifasına vesile kılar diye çare aramaya ve çabamı göstermeye de çalıştım. Bundan sonrası bizi aşar arkadaşlar.Yaratmak Allah’ın işidir.Haddimizi bilmek sevimli sevimli dualarımıza devam etmek bize düşenValla insan ister istemez etkileniyor normal olan senin üstüne çok düşmemek lazım herşeyden Allahtan
Ayy ne kaa guzel pozitif mesajlar yazmissinEn doğru cümleyi sen kurdun.”herşey Allah’tan” bir beşer olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bizlere bahşettiği ilmi,tıbbı belki şifasına vesile kılar diye çare aramaya ve çabamı göstermeye de çalıştım. Bundan sonrası bizi aşar arkadaşlar.Yaratmak Allah’ın işidir.Haddimizi bilmek sevimli sevimli dualarımıza devam etmek bize düşen
Aynen öyleEn doğru cümleyi sen kurdun.”herşey Allah’tan” bir beşer olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bizlere bahşettiği ilmi,tıbbı belki şifasına vesile kılar diye çare aramaya ve çabamı göstermeye de çalıştım. Bundan sonrası bizi aşar arkadaşlar.Yaratmak Allah’ın işidir.Haddimizi bilmek sevimli sevimli dualarımıza devam etmek bize düşen
Merhaba bende varim 15 haziranda opu oldum 26 haziranda adet olmustum suan 2.adetimi bekliyorum transfer icin ama gecikti.4 tane pgt den gelen dondurulmus embriyomuz varHerkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım 25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
Hoş geldin bende 29 Haziran opu oldum )))benim de çok gecikti (((Merhaba bende varim 15 haziranda opu oldum 26 haziranda adet olmustum suan 2.adetimi bekliyorum transfer icin ama gecikti.4 tane pgt den gelen dondurulmus embriyomuz var
Selam kızlar bugün transferim yapıldı dualarınızı bekliyorumHerkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım 25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
Opudan sonra hic olmadin mi adetHoş geldin bende 29 Haziran opu oldum )))benim de çok gecikti (((
Hayırlı olsun inşallah Rabbim pozitifleri görmeyi nasip eder hepimizeSelam kızlar bugün transferim yapıldı dualarınızı bekliyorum❤
Aminnn inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimHayırlı olsun inşallah Rabbim pozitifleri görmeyi nasip eder hepimize
İnşallah hepimizin pozitif sonuçları yazılır Rabbim bizleri de anne yapsın Amin 🖑🖐
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCU Saturnyildizi 03.08 Sandra86 Cerenace 02.08 Ozyrny 02.08 Nuray1033 12.08 MUTLUGULL gl0303 Simin55 Nimet yardim 02.08 Tc_umutlu_bekleyis 05.08 Os_gul Bulutumsu7 Cilekkokusuu rafadankafa 01.08 Asimisa Birumuttu 03.08 damlalcan 01.08 Fatmuzman
inşallah canımİnşallah hepimizin pozitif sonuçları yazılır Rabbim bizleri de anne yapsın Amin 🖑🖐
Cok guzel olmus canim ellerine saglik
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCU Saturnyildizi 03.08 Sandra86 Cerenace 02.08 Ozyrny 02.08 Nuray1033 12.08 MUTLUGULL gl0303 Simin55 Nimet yardim 02.08 Tc_umutlu_bekleyis 05.08 Os_gul Bulutumsu7 Cilekkokusuu rafadankafa 01.08 Asimisa Birumuttu 03.08 damlalcan 01.08 Fatmuzman
Eline sağlık çok güzel olmuş ❤ benim bugün 4.günüm hala pek belirtim yok inşallah güzel sonuçlar alırız @Sandra86İnşallah hepimizin pozitif sonuçları yazılır Rabbim bizleri de anne yapsın Amin 🖑🖐