Canım benim daha erken çıkmayabilir. Bana doktorum 9.gunden once yapma lutfen cok yaniltici sonuclar oluyor moral bozuyor dedi demek bir bildigi vardirYa 6. Gün bugun kaset test negatif kasık agrılarımda yok artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim daha erken çıkmayabilir. Bana doktorum 9.gunden once yapma lutfen cok yaniltici sonuclar oluyor moral bozuyor dedi demek bir bildigi vardirYa 6. Gün bugun kaset test negatif kasık agrılarımda yok artık
Erken gebelik testi mi yaptin cnm. Ikiz hamilelik disinda normal testte bu kadar erken gorunmeyebilirYa 6. Gün bugun kaset test negatif kasık agrılarımda yok artık
bende salı başladım estrofeme bakalım 11 agustosta kontrol olacak yeni transfer için rahim uygun mu diye bakacaklar sizde ilaçtan dolayı herhangi bir yan etki var mı acabaBende yeni başladım estrofeme demekki aynı zamanlarda olack transferimiz
Bende siskinlik var o da buyuk ihtimal ilaclardan baska da bisey yok. Kafa dagitacak biseyler bulmamiz lazim. Disari cikip yemek yesek olmaz miEline sağlık çok güzel olmuş ❤ benim bugün 4.günüm hala pek belirtim yok inşallah güzel sonuçlar alırız
Ya sen bana kafayı yedirteceksin bi dur sakin transferimiz aynı gün sen böyle yapınca ben de panik olacağım bak daha erken birlikte sabırla bekleyeceğizYa 6. Gün bugun kaset test negatif kasık agrılarımda yok artık
yaaa evetttYa sen bana kafayı yedirteceksin bi dur sakin transferimiz aynı gün sen böyle yapınca ben de panik olacağım bak daha erken birlikte sabırla bekleyeceğiz
Transferim 31.07. Test günüm 12.08 canım. Hep beraber hayırlı sonuçlar inşaallah
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCU Saturnyildizi 03.08 Sandra86 Cerenace 02.08 Ozyrny 02.08 Nuray1033 12.08 MUTLUGULL gl0303 Simin55 Nimet yardim 02.08 Tc_umutlu_bekleyis 05.08 Os_gul Bulutumsu7 Cilekkokusuu rafadankafa 01.08 Asimisa Birumuttu 03.08 damlalcan 01.08 Fatmuzman
Bekleyelim bakalim 10 gun olsun bi. Bebege de firsat verelim hcg yi anca artiriyo demekBana iki transfer oldu 5. Ve 6. Gün
Erken gebelik testi değil şu normal 5 tllıkler
Umut işte hergün yapıyorum Allahım hayırlısını versin inşallah sabredememek çok kötü sürekleri formları okuyorummmBekleyelim bakalim 10 gun olsun bi. Bebege de firsat verelim hcg yi anca artiriyo demek
Aynı yaa hormonal ilaçlar netice de ben yaptığını düşündüm yıkıyorum sürekli işyerinde bileKızlar avuç içi ve ayaklarım aşırı derece de yanıyor bütün gece buz aküsü koydum. İlaçların böyle bir yan etkisi var mı?
Üff bu sıcaklar da hiç çekilmiyor, buzluğun önüne park etsem fayda yok bu nasıl bir yanmadır böyleAynı yaa hormonal ilaçlar netice de ben yaptığını düşündüm yıkıyorum sürekli işyerinde bile
Gerçekten öyle hangi ilaçları kullanıyorsunÜff bu sıcaklar da hiç çekilmiyor, buzluğun önüne park etsem fayda yok bu nasıl bir yanmadır böyle
Ellerine sağlık çok güzel olmuş inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ❤
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCU Saturnyildizi 03.08 Sandra86 Cerenace 02.08 Ozyrny 02.08 Nuray1033 12.08 MUTLUGULL gl0303 Simin55 Nimet yardim 02.08 Tc_umutlu_bekleyis 05.08 Os_gul Bulutumsu7 Cilekkokusuu rafadankafa 01.08 Asimisa Birumuttu 03.08 damlalcan 01.08 Fatmuzman
Tmm canımTransferim 31.07. Test günüm 12.08 canım. Hep beraber hayırlı sonuçlar inşaallah
Bende sabahSabah: folidoce, omepaq10, 2 adet estrofem, 25 mg prolutex iğne.
Akşam: 2 adet estrofem, 1 adet coraspin, 25 mg prolutex iğne.
Sizin ilaçlarınız nasıl?
Allah kolaylık versin bayağı ilacın varmış.Bende sabah
1 coraspin
1 decort
1 folbiol
1 prograf
1 lutınus fitil
2 estrofem
öğlen 2 estrofem
aksam 2 estrofem 1 prograf
1 oksapar göbekten
1 progestan kalcadan
Aksamda 1 fitil
MalesefAllah kolaylık versin bayağı ilacın varmış.