Valla rahat olamıyorum ya rahat olsam işler çok kolay olcakMerhaba canım benim de transferimin 4.günü hiçbir belirti yok. Belki de var farkında değilim çünkü aramıyorum.Rahat ol tadını çıkar her şey olacağına varıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla rahat olamıyorum ya rahat olsam işler çok kolay olcakMerhaba canım benim de transferimin 4.günü hiçbir belirti yok. Belki de var farkında değilim çünkü aramıyorum.Rahat ol tadını çıkar her şey olacağına varıyor
Test günüm 12 Ağustos 1-2 gün önce evde görmek isterim büyük ihtimal.Ondan önce test yapmak gibi bi niyetim yok.Benim de 12-13 ağustos gibi dondurulmuş transfer olacak. ne zaman test yapacaksınız, dondurulmuş transferde 6. günde gebelik haberi alanlar olmuş :)
Bu stresle de zaman geçmez ki ama. Aylardır bu tedaviyle uğraşıyorum,transfer olabilmeyi bile başarı sayabilecek kafaya geldim.Hiç birşey kaçıramaz keyfimi Sonrasına sonra bakarızValla rahat olamıyorum ya rahat olsam işler çok kolay olcak
Bende aynı sekilde transfer aşamasını bekliyorum aynen öyle valla en güzeli sizin gibisi inşallah herşey gönlümüzce olurBu stresle de zaman geçmez ki ama. Aylardır bu tedaviyle uğraşıyorum,transfer olabilmeyi bile başarı sayabilecek kafaya geldim.Hiç birşey kaçıramaz keyfimi Sonrasına sonra bakarız
Amin inşaallah, hepimizin gönlünce olsun herşeyBende aynı sekilde transfer aşamasını bekliyorum aynen öyle valla en güzeli sizin gibisi inşallah herşey gönlümüzce olur
Benimde hiç belirtim yok en ufak ağrı sızıYa bende hiç bir belirti yok yok ne kasıkağrısı nede başka birşey erken mi acaba yoksa tutmadı mı
Aynen yaBenimde hiç belirtim yok en ufak ağrı sızı
Hamilelik belirtisi bence. 5. Gun embriyosumuyduBenım 5. Gün bugun kasıklarım agrıyor ara ara
Evet 5. Gün bıtane 6. Gün bitane öylemi oluyormus pek posta da denk gelmedim ilk günler kasık agrısı olur demıslerdiHamilelik belirtisi bence. 5. Gun embriyosumuydu
Merhaba ben de 3 ağusyosta transfer okdum ama benim de hiç bir belirtim yok zaten belirtiler genelde ilaçlardan oluyor diyorlar kafamıza takmayalım benceArkadaslar 3 agustos transfer tarihim. Bugun 2. Gunum hic belirtim yok
valla iyi dayanıyorsunuz ya ben cok sabırsızım sanırımBen çok rahat bekliyordum ama sizleri takip ettikçe kendimi sorguluyorum niye bu kadar rahatım diye Hiç belirti aramak aklıma bile gelmemişti sayenizde artık arıyorum ve yok Gaza gelip test yapmasam bari