süpersin aynen böyle, hiçbirşey bitmiş değil yeter ki rabbim ol desin biz isteğimizde ısrarcı olacağız.Ben de sabah hem erken gebelik hem de kaset test yaptım hic birsey çıkmadı M MUTLUGULL N nuray1033 ben de olsa birsey bgn çıkardı diye düşünüyorum ama bakalım test günüm ptesi. Ptesiye kadar kan vermeyeceğimevde testlere devam olmadı tekrar olmadı tekrar tekrar tüp bebek deneyeceğim ne yapayım yani yeterki sağlığım yerinde olsun ❤
Merhaba p. Tesi son kan tahlili mi vereceğim sonra da ultrason için gün alacağım hala göğüs şişliği dışında bir belirtim yok ama herşey güzel gidiyor. Hiç moralinizi bozmayın belirti olmayınca da görüldüğü üzere gebelik oluyorMerhaba sonucunuz ne oldu bende aynı duru dayımda şuan merak ettim
Uzulmeyin diyemiyorum insan cok emek veriyor hakli olarak yipraniyoruz ama hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmiyor elimizden keske gelse.. Tek soyleyebilecegim lutfen pes etmeyin, hem 8.gün daha erken bir gün bazen embriyolar geç tutunabiliyor.. Umarım en yakın surede güzel sonuçlar alırsınız, dualarım sizinleKızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ve sonucum 0.100 çıktı yani negatif. Umarım hepinizin sağlıkla ilerler. Ben bira ayrılıcam aranızdan.
Korkma canım iyi haber alırsın
Çıktı sonucum 92.9Korkma bisey olmaz sen yine yorma kendini şimdi yat dinlen. Inşallah yarın güzel sonuçlar alacaksın
Tebrikler canım devamı da böyle sağlıkla gelsin inşallahÇıktı sonucum 92.9Hamd olsun Rabbime
Oh hadi çok şükür Allahıma güzel artmışÇıktı sonucum 92.9Hamd olsun Rabbime
Eğer negatif çıkarsa değişebileceğini bilerek, uzulmeyeceksen yap. Cikma ihtimali yuksek ama çıkmayıp pozitif gören çok kişi de görüyoruz.Kızlar 12 ağustosta transfer oldum bugün 8.günü…Transfer gününü sayarsam 9.. erken gebelik testini aldım sizce yapayım mı yoksa bekliyeyim mi 25 ini…Herkese yapmayi idrar testi diyodum ama ben gittim aldım…
Amin amin hepimizin inşaAllahOh hadi çok şükür Allahıma güzel artmışgozun aydin canim benim rabbim kucagina aldigim günü de göstersin insallah
Aminnnnn inş canımTebrikler canım devamı da böyle sağlıkla gelsin inşallah
Tamam…idrar testinde görmeyip kanda gören çok var öyle düşünücem bende..Hayırlısı neyse o olsun inşallahEğer negatif çıkarsa değişebileceğini bilerek, uzulmeyeceksen yap. Cikma ihtimali yuksek ama çıkmayıp pozitif gören çok kişi de görüyoruz.
Gözünüz aydınn kucağınıza da sağlıkla alırsnz inşallahÇıktı sonucum 92.9Hamd olsun Rabbime
Bende 14 ünde transfer oldum ama belirtim yok hiç sadece sabah ve azönce tuvalete gidince peçetede leke gördüm böyle pembe ve kahve renklerinde çok az yerleşme kanaması olabilir miKızlar 12 ağustosta transfer oldum bugün 8.günü…Transfer gününü sayarsam 9.. erken gebelik testini aldım sizce yapayım mı yoksa bekliyeyim mi 25 ini…Herkese yapmayi idrar testi diyodum ama ben gittim aldım…
Amin canım Allah razı olsun inşaAllahGözünüz aydınn kucağınıza da sağlıkla alırsnz inşallahkaçıncı günde çıktı bu sonuç ve belirtileriniz olmuşmuydu
Yarına kadar bekle eğer adet olmazsan yerleşme kanamasıdır.Bende olmadı ama olan çok varBende 14 ünde transfer oldum ama belirtim yok hiç sadece sabah ve azönce tuvalete gidince peçetede leke gördüm böyle pembe ve kahve renklerinde çok az yerleşme kanaması olabilir mi
En son 27 sinde olmuştum adet. Adet olmam için normalde erkenYarına kadar bekle eğer adet olmazsan yerleşme kanamasıdır.Bende olmadı ama olan çok var
Inşallah görürsünüzTamam…idrar testinde görmeyip kanda gören çok var öyle düşünücem bende..Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Ooo daha varsa bence yerleşme kanaması.kaçıncı gün embriyosuydu transferiniz?En son 27 sinde olmuştum adet. Adet olmam için normalde erkenay çok heyecanlı hiç belirti yok derken leke görünce değişik oldum ama bakalımm
6.gün emriyosu genetiğe gittiği donduruldu. 2.adetimden sorna Cumartesi transfer oldum. Böyle adet kanı gibi kan değil leke gibi ince bi pembe çizgi geldi sonraki gidişimde de kahve rengi gibiydi. Transferle birlikte 7.gün bugüne kadar başka belirtim olmadı ama bakalım bundan sonra olucak mı bi şeyOoo daha varsa bence yerleşme kanaması.kaçıncı gün embriyosuydu transferiniz?