Baktınız mıTamam…idrar testinde görmeyip kanda gören çok var öyle düşünücem bende..Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktınız mıTamam…idrar testinde görmeyip kanda gören çok var öyle düşünücem bende..Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Evet olabilir çoğu kişide oluyor öyle..Ben dr ax önce test yaptım atıcam şimdi resminiBende 14 ünde transfer oldum ama belirtim yok hiç sadece sabah ve azönce tuvalete gidince peçetede leke gördüm böyle pembe ve kahve renklerinde çok az yerleşme kanaması olabilir mi
Ayy evet silikte olsa var daha yeni olduğundan böyle bence sevinin zaten 30 çıkmış kanka da daha önce rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsinSilik bişekilde çıktı…Çok mutlu oldum ama yine de 5 gün snra kanda baktırıcam o daha kesin olucak..Ah inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırm o gün
Silik bişekilde çıktı…Çok mutlu oldum ama yine de 5 gün snra kanda baktırıcam o daha kesin olucak..Ah inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırm o güBaktınız mı
inşallah amiiin çook teşekkür ederim allahım isteyen herkese versinAyy evet silikte olsa var daha yeni olduğundan böyle bence sevinin zaten 30 çıkmış kanka da daha önce rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Valla gidip geliyorum Allah'a emanet artık o değil bende sıfır belirti acaba diyorum bisey mi oldu Allah korusunBen öyle değilim benim doktorum 20 dakika ayakta kalmama izin verdi. Ilk 12 hafta dikkatli olmakta fayda var kanama ile karşılaşmak istemiyorum dedi. 20 dakika ayakta kalırsan en az 10 dakika uzanacaksın dedi. E 20 dakika nereye gidebilirim ki sadece evin önünde yürüyorum başka bi yere gidemiyorum. Tabi hiç şikayetim yok onlar sağlıklı olsun çok şükür ben raziyim yatmaya
Sanmıyorum bisey olduğunu bence kötü düsünme. Benimde hala öyle elle tutulur bi belirtim yok inşallah sagliklidirlarValla gidip geliyorum Allah'a emanet artık o değil bende sıfır belirti acaba diyorum bisey mi oldu Allah korusun
Insallah ya 2 haftaya randevu verdi doktor çok değil mi bana kalsa eve ultrason makinası alırız sürekli bakarımSanmıyorum bisey olduğunu bence kötü düsünme. Benimde hala öyle elle tutulur bi belirtim yok inşallah sagliklidirlar
Bencede çok bana da 10 gün sonra dedi eşimi ikna etmeye çalışıyorum yarın da bi gidelim bakalım diye ama olmaz diyorInsallah ya 2 haftaya randevu verdi doktor çok değil mi bana kalsa eve ultrason makinası alırız sürekli bakarım
Ben her iğneye gittiğimde diyom hadi gidek bakak ama asla kabul etmiyor zamanında olsun diyo aceleye gelirse erken olursa kalp atışı duyulmazsamoralimiz bozulur gerek yok diyoBencede çok bana da 10 gün sonra dedi eşimi ikna etmeye çalışıyorum yarın da bi gidelim bakalım diye ama olmaz diyor
Merhaba 14 agustosta transfer oldum ben de bir adet blast 5AA17Herkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım
25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCUSaturnyildizi 03.08 negatif rahsan16341634 04.08 16.08/ 87 hcg POZITIF Cerenace 02.08 11.08/ 950 hcg POZITIF Ozyrny 02.08 15.08 / 2894 hcg POZITIF Nuray1033 12.08 MUTLUGULL 12.08 gl0303 Simin55 12.08 Nimet yardim 02.08 09.08/ 71.18 hcg POZITIF Tc_umutlu_bekleyis 05.08 negatif Os_gul Bulutumsu7 Mimi9 12.08 rafadankafa 31.07 negatif Yolcu06 09.08 Birumuttu 03.08 POZITIF elfinn5 12.08 Begonvilleee 05.08 15.08/ 205 hcg POZITIF Arzu777 30.07 negatif annebeanne 23.08 kostebekxxxxxxx1 10.08 17.08/ 135hcg POZITIF minikkuzu34 07.08 allahtan umut kesilmez 09.08/ 595 hcg POZITIF Wolforest 05.08 Cyd63 07.08 Asli2009 14.08 sureyya9 09.08 17.08 / 30.27 hcg POZITIF humeyra92 12.08
Evet aslında doğru söylüyor kalp atışı için daha baya erken so ra üzüleceğiz neden duymadık diye beklemek en iyisi ama iste insan sabredemiyorBen her iğneye gittiğimde diyom hadi gidek bakak ama asla kabul etmiyor zamanında olsun diyo aceleye gelirse erken olursa kalp atışı duyulmazsamoralimiz bozulur gerek yok diyo
Canım benim test yaptın mı ? Belki regl değildir kanamadır olamaz mi kiKızlar ben regl oldum. Nasip değilmiş. Sizlerden güzel haberler gelir umarım.
Geçmiş olsun.Rabbim bir dahakine olumlu sonuçlar göstersin inşaKızlar ben regl oldum. Nasip değilmiş. Sizlerden güzel haberler gelir umarım.
Yerleşme belirtisi olabilir kasık ağrısı bel ağrısı bunlar olumlu olanlarda genelde olan belirtiler kaçıncı gün transferden sonraki ?Merhaba sol kasığımda ufak bir ağrı var ilaçlardan mı yoksa iyiye işaret mi bilemedim? Adet hiç olamadığım için adet sancısı diyemiyorum. Doğal yolla son 7 senedir hiç adet olmadım.