Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 defa mahalle içinde yürüdüm arkadaşıma gittim onun dışında arabayla uzağa gitmedim çekiniyorum tümsek falan oluyo diye. Ama evde de 7 24 yatmıyorumBisey di cem ya ben hiç durmuyorum bi yerlere gidiyorum gezmeye falan sizde oylemisiniz yoksa ?
Ben de her akşam dışardayım önemli olan moralimizi yüksek tutmak degil miBisey di cem ya ben hiç durmuyorum bi yerlere gidiyorum gezmeye falan sizde oylemisiniz yoksa ?
Daha yeni gezmeden geldim ev islerine pek nazliyim aMa gezme diyince moralim yukseliyorBisey di cem ya ben hiç durmuyorum bi yerlere gidiyorum gezmeye falan sizde oylemisiniz yoksa ?
Bende öyleyım canım sonucta hasta degılız kı bız ınsallah hamıleyıztabıkı dıkkat de ediyorum ani hareket vs ama gezmeden de gerı kalmıyorumBisey di cem ya ben hiç durmuyorum bi yerlere gidiyorum gezmeye falan sizde oylemisiniz yoksa ?
Merhaba çok şükür pozitif oldu. Iki adet kese göründü hala hic belirtim yokMerhaba sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım da şuan transfer günüyle birlikte 6. gündeyim ama hiç belirti yok bi şey yok gibi hissediyo insan
Ben öyle değilim benim doktorum 20 dakika ayakta kalmama izin verdi. Ilk 12 hafta dikkatli olmakta fayda var kanama ile karşılaşmak istemiyorum dedi. 20 dakika ayakta kalırsan en az 10 dakika uzanacaksın dedi. E 20 dakika nereye gidebilirim ki sadece evin önünde yürüyorum başka bi yere gidemiyorum. Tabi hiç şikayetim yok onlar sağlıklı olsun çok şükür ben raziyim yatmayaIyi bari yalnız değilmişim eşim de haberi uzan rahatına bak gezmeye gitmeyelim deyip duruyo bende acaba bi ben mi öyleyim diyodum neyse ki yalnız değilim bende ev işine el sürmüyorum ama sürekli dışarda olasım var
Ayy gerçekten mii hiç belirti görmeyince sizde olumsuzdur gibi düşünüyomuydunuz ?Merhaba çok şükür pozitif oldu. Iki adet kese göründü hala hic belirtim yok
Yok olumsuz düşünmedim çünkü benim 3.denemem bu ve belirtinin değişkenlik göstereceğini anladım. Zaten doktorum.cogu psikolojik belirtiler diye hep uyarmıştı. Herkesin bünyesi çok farklı tepkiler verebiliyor. Ama söyle düşünün şu an bebeginiz daha çok çok küçük belirti vermemesi çok normal. Doğal yolla hamile kalanların bile belirtileri genelde 7-8 haftadan sonra başlıyor. Icinizi ferah tutunAyy gerçekten mii hiç belirti görmeyince sizde olumsuzdur gibi düşünüyomuydunuz ?
Çok sağolun içim rahatladı biraz Allah razı olsunYok olumsuz düşünmedim çünkü benim 3.denemem bu ve belirtinin değişkenlik göstereceğini anladım. Zaten doktorum.cogu psikolojik belirtiler diye hep uyarmıştı. Herkesin bünyesi çok farklı tepkiler verebiliyor. Ama söyle düşünün şu an bebeginiz daha çok çok küçük belirti vermemesi çok normal. Doğal yolla hamile kalanların bile belirtileri genelde 7-8 haftadan sonra başlıyor. Icinizi ferah tutun
Gözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla, güzellikle, kolaylıkla kucağınıza da almak nasip olsunMerhaba çok şükür pozitif oldu. Iki adet kese göründü hala hic belirtim yok
Çok sağolun inşallah sizinde az kaldı dimi test gününüzeGözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla, güzellikle, kolaylıkla kucağınıza da almak nasip olsun
Bendesimin55 Ben bugün seni merak ediyorum :)
Eee 8. Gün çıkmayabilir çok normal. Doktor bana 10. Gün kan ver çıkmazsa 12. Gün tekrar et bazen çıkmayabilir demişti.. Lütfen sabredin 4 gün daha.Kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ve sonucum 0.100 çıktı yani negatif. Umarım hepinizin sağlıkla ilerler. Ben bira ayrılıcam aranızdan.
evet aslında 24ü tam 12 gün ama yarın veya pazar yaptırabilirim sanırım :)Çok sağolun inşallah sizinde az kaldı dimi test gününüze
canım üzülme ne olacağımız belli değil ki bence sen yine de dua et ve pazartesi tekrar kan ver. veya doktorunla görüş bence herşey bitmiş değilKızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ve sonucum 0.100 çıktı yani negatif. Umarım hepinizin sağlıkla ilerler. Ben bira ayrılıcam aranızdan.