Ben yaptırdığım da hep 0...birşey çıkoyprdu kaçıncı gününüzBen aldım sonucu arkadaşlar 1.77 çıkmış.Yani olumsuz dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdığım da hep 0...birşey çıkoyprdu kaçıncı gününüzBen aldım sonucu arkadaşlar 1.77 çıkmış.Yani olumsuz dimi?
Amin amin inş eşiminde morali bozuldu yarın bir daha yaptıralım diyor.Belkş daha kana karılmamıştır diyorum ama ikna edemedim yarın bir daha deneyelim inş artar hayırlısı iyisi olur Rabbim dualarımızı kabul etsin. Cumayı bekleyeceğiz sabırlaAynı gün transfer olmuşuz canım 6. Gün hiç birşey belli olmaz bide 3. Gün embriyosu moralini bozma beklicez test gününü çok güzel olacak inşallah istediğimiz olurmu bilmem ama hakkımızda hayırlısı olacağına inanıyorum...
Bugün 7.günüm.İlk transferimde de 1.20 çıkmıştı Benşm 15.günde olumsuzduBen yaptırdığım da hep 0...birşey çıkoyprdu kaçıncı gününüz
Stres yapma dicem ama hepimiz aynı yollardan geçiyoruz stres yapmamak elde değil olabildiğince aza indirin bol bol dua edin önce Allah'a sonra kendinize ve doktorunuza güveninİnşaAllah olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.Kendimi düşükte olsa etkilenmeyeceğim diye hazırlamıştım cumayı bekleyeceğim daha erken nasılsa diye ama insan üzülüyor yaaaaa.2.deneme olduğu İçin daha bi duygusallık sanırım
Canım ne yaptın gördün mü bebişiYoldayız canım saat 15.30 da inşallah görürüm çok endişeliyim
Kesinlikle stres yapmamak ya da olumsuz düşünmemek elde değil.Kendimi kandırıyorum (sözde) onu bile beceremesem de kana 7.gün karılıyor ben 6.gün test berdim ondan böyledir diye.Rabbim her zaman duacimStres yapma dicem ama hepimiz aynı yollardan geçiyoruz stres yapmamak elde değil olabildiğince aza indirin bol bol dua edin önce Allah'a sonra kendinize ve doktorunuza güvenin
Canım sende belkı ogleden sonra dr a gıderım dıyordun gittin miStres yapma dicem ama hepimiz aynı yollardan geçiyoruz stres yapmamak elde değil olabildiğince aza indirin bol bol dua edin önce Allah'a sonra kendinize ve doktorunuza güvenin
Ay maşallah ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar selam yazamadım rapor çıkardık o işlerle uğraştım. Çok şükür 2 tane kese göründü hala inanamiyorum
Çok teşekkür ederim allahım size de nasip etsin inşallahAy maşallah ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Daha çok erken benim daha önce 5.gun embriyosu olmasına rağmen çıkmamıştıAy ben yukarıda arkadaşa 7 Ağustos demişim 9 ağustosta oldu Benşm dün 6.günümdü test yaptırdığımda.Ondan öı acaba daha kana karışmadı
Canım tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin MaşallahKızlar selam yazamadım rapor çıkardık o işlerle uğraştım. Çok şükür 2 tane kese göründü hala inanamiyorum
Inşallah çok çok teşekkürederim darısı sizin basınıza inşallahCanım tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin Maşallah
Bunda yapmadım canım daha öncekinde yapmıştım ve kanda verene kadar göremedim. Ayrıca 4.gün gerçekten aşırı erken daha çocuk ne zaman tutunup beta salgılayacak
Yaaaa 2 tane hemde maşallah maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin ne kadar sevindim mutlu oldum anlatamamKızlar selam yazamadım rapor çıkardık o işlerle uğraştım. Çok şükür 2 tane kese göründü hala inanamiyorum
Sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindimBunda yapmadım canım daha öncekinde yapmıştım ve kanda verene kadar göremedim. Ayrıca 4.gün gerçekten aşırı erken daha çocuk ne zaman tutunup beta salgılayacak
İnş bende olunlu sonuç alırım.Bekliyoruk sabırsızlıklaDaha çok erken benim daha önce 5.gun embriyosu olmasına rağmen çıkmamıştı
Inşallah kuzum sende güzel haberlerler alacaksın allahın izniyle ben daha sevinemedim bile hala çok korkuyorum inşallah sağlıkla gelirler bizeYaaaa 2 tane hemde maşallah maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin ne kadar sevindim mutlu oldum anlatamam
Çok teşekkürler kuzum inşallahSağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim