Aynen bakalım ne dicek doktorCanim sen transfer tarihine gore hesaplamalisin bence. Sende 4+5 gunluk oluyosun. Ama doktor ultrasonda en net bilgiyi veriyo. Ultrason kagidinda da yaziyo kac hafta kac gunluk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bakalım ne dicek doktorCanim sen transfer tarihine gore hesaplamalisin bence. Sende 4+5 gunluk oluyosun. Ama doktor ultrasonda en net bilgiyi veriyo. Ultrason kagidinda da yaziyo kac hafta kac gunluk.
Insaallah sağ salim kucağına alırsın. Ben bu kez test gününü bekleyeceğim. Ama pazara denk geliyor. Pazartesiyi mi beklemem lazım?Ben 8.güne kadar dayandım doktorum kan testini 9.gun istedi. Gidip kanda sok olmayayim diye 1 gun once yaptim
Hayırlısı olsun senin için de.❤ Hepimizin pozitif olur ve sağlıkla devam eder Umarım. Ben evde test yapmayacağım ya korkuyorum.M MUTLUGULL N nuray1033 M Mimi9 12 Ağustos transferi 4 kişi olmuşuz Ben de bir belirti yok ama ben zaten iki gebelik yaşadım biri 6 biri 9 haftalığa kadar gitti çok belirgin bir belirti yaşamadım o zamanlarda. Ara ara kasık agrim oluyor ama o bence progestan fitilden kaynaklı transferden önce de fitil kullanmaya başlayınca arada agriyordu. Umarım hepimiz pozitif sonuç alırız. Ben persembe günü test yapacağım evde
Pazartesiyi bekleyebilirsin ya da özel hastanelerin acil servislerinde ücret karşılığı yaptırabilirsin. Burada 60 tl gibi bi ücrete yaptirmistim benInsaallah sağ salim kucağına alırsın. Ben bu kez test gününü bekleyeceğim. Ama pazara denk geliyor. Pazartesiyi mi beklemem lazım?
O zaman özelde yaptırırım şuan zaman hiç geçmiyor 1 gün daha beklemek zor. Ne kadar sürüyor test sonucunun çıkması?Pazartesiyi bekleyebilirsin ya da özel hastanelerin acil servislerinde ücret karşılığı yaptırabilirsin. Burada 60 tl gibi bi ücrete yaptirmistim ben
Benim 50 dakika gibi bir sürede cıktı ikisideO zaman özelde yaptırırım şuan zaman hiç geçmiyor 1 gün daha beklemek zor. Ne kadar sürüyor test sonucunun çıkması?
İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınızMerhaba Arkadaşlar..Bende 9 Ağustosta transfer oldum.Transfer gününü saymıyorum Bugün 7. Günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi kan testim 20 Ağustos cuma günü yapılacak Hepinize bu zorlu süreçte başarılar dilerim Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba kaçıncı gününüz bugünMerhaba arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım 87 çıktı değerim 3. Gün dondurulmuş embriyoydu. Gebelik var dedi Dr çarçamba yine gideceğim artışına bakacak bu değer iyi mi acaba
Bugün 12. GünümMerhaba kaçıncı gününüz bugün
Gozun aydin canim hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsinBugün 12. Günüm
Çok teşekkür ederim hala heyecanlıyım sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımızaGozun aydin canim hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun. İnşaallah artışın da güzel olur. Darısı başımıza..Merhaba arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım 87 çıktı değerim 3. Gün dondurulmuş embriyoydu. Gebelik var dedi Dr çarçamba yine gideceğim artışına bakacak bu değer iyi mi acaba
Gayet güzel bir değer inşallah katlanarak artar , hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah❤Bugün 12. Günüm
Hayırlı olsun. İnşaallah artışın da güzel olur. Darısı başımıza..
İnşallah çok teşekkür ederim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHayırlı olsun. İnşaallah artışın da güzel olur. Darısı başımıza..
Bugun kontrolün vardı gittin mi göründümü öerak ettim canımAynı bende öyle kuzum inşallah sağlıkla ilerleriz. Benim kontrolüm yarın sence görünür mü?
Yoldayız canım saat 15.30 da inşallah görürüm çok endişeliyimBugun kontrolün vardı gittin mi göründümü öerak ettim canım