Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy çok güzel yaaaa iki tane Allah sağlıkla ve hayırlısıyla ikisini de kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar selam yazamadım rapor çıkardık o işlerle uğraştım. Çok şükür 2 tane kese göründü hala inanamiyorum
Yaaaaaaa çok sevındımKızlar selam yazamadım rapor çıkardık o işlerle uğraştım. Çok şükür 2 tane kese göründü hala inanamiyorum
Inşallah canım benim darısı sizinde başınıza inşallahAyyyy çok güzel yaaaa iki tane Allah sağlıkla ve hayırlısıyla ikisini de kucağına almayı nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim inşallah kuzum sizde güzel haberleri alacaksınızYaaaaaaa çok sevındım
Saglıkla kucagına almak nasip olsun ınsallaahhhh
Üzülmeyin hayırlı zaman değil demek ki ama bence nedeni arastirilmali hiç bisey diyor mu doktorunuz bu konudaMerhaba benim bugün progesteronum yine yüksek çıktı 3. Ye transferim iptal oldu
Hepinizin güzel haberler almasını dilerim
Hayırlı olsun canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim vallahiiiiKızlar selam yazamadım rapor çıkardık o işlerle uğraştım. Çok şükür 2 tane kese göründü hala inanamiyorum
Gittim canım tek kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktorCanım sende belkı ogleden sonra dr a gıderım dıyordun gittin mi
Çok güzel haber. Maşallah. Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin insaallah.Kızlar selam yazamadım rapor çıkardık o işlerle uğraştım. Çok şükür 2 tane kese göründü hala inanamiyorum
Çok karşılaştığımız bir durum değil dediÜzülmeyin hayırlı zaman değil demek ki ama bence nedeni arastirilmali hiç bisey diyor mu doktorunuz bu konuda
Rabbım sağ salim kucağına versin. ❤ Böyle güzel haberleri okudukça içim umutla doldu.❤Gittim canım tek kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor
Amin teşekkür ederim canım benim Rabbin isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbım sağ salim kucağına versin. ❤ Böyle güzel haberleri okudukça içim umutla doldu.❤
Maşallah maşallah senin belirtin var mıydı hiç kuzumGittim canım tek kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor
Inşallah kuzum doğru zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallahÇok karşılaştığımız bir durum değil dedi
Yumurtlamayı baskılıyoruz diğer taraftan kortizonla böbreküstü bezlerinin salgılamasını bastırıyoruz ama yeterli gelmiyor demek ki dedi
Önümüzdeki 2 ay iğne ve kortizona daha erken başlayacağız dedi
Yani 3 ay sonra ilaçlara tekrar başlıyorum inşallah en doğru zamanda nasip olur
Yaaaa senden de güzel haber gelmiş çok şükür kesesi kaç mm olmuştu kuzumHayırlı olsun canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim vallahiiii
Çok sağol kuzum inşallah en yakın surede sende alırsın güzel haberi ⁿÇok güzel haber. Maşallah. Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin insaallah.
Hoc söylemedi ben heyecandan konuşamadım şaka gibi ya sadece şuan 5 haftalıksın dedi 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman bi sorim ben gitmeden önce soracaklarını listeledimde unuttum yineYaaaa senden de güzel haber gelmiş çok şükür kesesi kaç mm olmuştu kuzum
Inan ki olağanın dışında hiç bi belirtimyok ve halada yok bilmiyorum ki adet belirtilerimi yaşadım sadeece genelini zaten kullandığımız ilaçlarda yapıyor canım benimMaşallah maşallah senin belirtin var mıydı hiç kuzum