- 14 Ağustos 2021
- 211
- 250
- 40
Guzel olacak ınsallaah dualarımız senınleYoldayız canım saat 15.30 da inşallah görürüm çok endişeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel olacak ınsallaah dualarımız senınleYoldayız canım saat 15.30 da inşallah görürüm çok endişeliyim
❤❤❤❤Yoldayız canım saat 15.30 da inşallah görürüm çok endişeliyim
Coook teşekkür ederim ❤Guzel olacak ınsallaah dualarımız senınle
Çıkmamış mi daha değerin kuzuu
Benim biraz atesim cikti. Karnim da agriyo ishal oldum. Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Eşimi aradim eve gelirken getirecekÇıkmamış mi daha değerin kuzuu
Ay allah stresten oluyor hep bunlar ben diyim sana geçmiş olsun verirler inşallah eşineBenim biraz atesim cikti. Karnim da agriyo ishal oldum. Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Eşimi aradim eve gelirken getirecek
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun pozitif sonuç almışsın inşallah artışında çok güzel olur Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımİnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız
Dvet ben de12 sinde transfer oldum benim de hastalanıcakmışım ağrım oluyo ara ara hepsi normal merak etmeyinMerhabalar aranıza yeni katıldım benimde 12 ağustos transfer günümdü .. henüz ilk deneme hepimiz hayırlı haberler alırız inşAllah bu kasıklarda ki ağrı ve göğüslerdeki hassasiyet normal demi?
Geçmiş olsun stresten bence de inşallah güzel olacakBenim biraz atesim cikti. Karnim da agriyo ishal oldum. Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Eşimi aradim eve gelirken getirecek
Ya canim cuma dan beri merakla senin sonucunu bekliyorum, guzel haberlerini alicaz insallah
Merhaba Arkadaşlar..Bende 9 Ağustosta transfer oldum.Transfer gününü saymıyorum Bugün 7. Günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi kan testim 20 Ağustos cuma günü yapılacak Hepinize bu zorlu süreçte başarılar dilerim Allahım hepimizin yardımcısı olsu
Canım bugün 9 günün bide 3. Gün embriyosu bence erken dr ne zaman test yap demiştiBen aldım sonucu arkadaşlar 1.77 çıkmış.Yani olumsuz dimi?
Cuma günü test yapacağız.Canım bugün 9 günün bide 3. Gün embriyosu bence erken dr ne zaman test yap demişti
Daha cok erken canım acele etme inşallah çıkarAy ben yukarıda arkadaşa 7 Ağustos demişim 9 ağustosta oldu Benşm dün 6.günümdü test yaptırdığımda.Ondan öı acaba daha kana karışmadı
İnşaAllah olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.Kendimi düşükte olsa etkilenmeyeceğim diye hazırlamıştım cumayı bekleyeceğim daha erken nasılsa diye ama insan üzülüyor yaaaaa.2.deneme olduğu İçin daha bi duygusallık sanırımDaha cok erken canım acele etme inşallah çıkar
Aynı gün transfer olmuşuz canım 6. Gün hiç birşey belli olmaz bide 3. Gün embriyosu moralini bozma beklicez test gününü çok güzel olacak inşallah istediğimiz olurmu bilmem ama hakkımızda hayırlısı olacağına inanıyorum...Ay ben yukarıda arkadaşa 7 Ağustos demişim 9 ağustosta oldu Benşm dün 6.günümdü test yaptırdığımda.Ondan öı acaba daha kana karışmadı