15.30 da randevum kuzum yüreğim ağzımda saati bekliyorum, inşallah güzel haberler almak nasip olurSen naptın canım bu gün doktora gidecektin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15.30 da randevum kuzum yüreğim ağzımda saati bekliyorum, inşallah güzel haberler almak nasip olurSen naptın canım bu gün doktora gidecektin
Benim belirti yoksa piskolojik mi anlamadım :) bel ağrım var sadece sanki arada kasık ve bacak ağrım oluyo gibi ama bilemiyorum. ne kadar sabredebileceğim hiç bilmiyorum :)Ya benim belirtilerm var aslında göğüslerim şişti ve sızlıyo. Regli sancım gibi arada sancım giriyo. Dün gece uyandım merak ettim evde test vardı yaptım sonra çıkmadı diye bi köşeye atmıştım. Sabah bi baktım aşırı sililte olsa gözüküyo. Biliyorum kuruma çizgisi olabilir ama yinede mutlu oluyor insan . Sizlerde durum ne?
Yaaa. İnşallah tutunmuştur sana . Sımsıkı sarılmıştır sana bebişin . Zaman geçmiyo. Birde bizim sonuçlar pazara denk geliyo ben pazartesi mi versem diye süşünüyorum.Benim belirti yoksa piskolojik mi anlamadım :) bel ağrım var sadece sanki arada kasık ve bacak ağrım oluyo gibi ama bilemiyorum. ne kadar sabredebileceğim hiç bilmiyorum :)
Ikimizde guzel haberler veririz insallahYaaaa inşaAllah çok güxel haberler alırsınds bize umut olursun bana da 4 ten sonra alırsın demişlerdi akşm 8:30 ta iğnem bar o zaman giderken alacağım bakalım
Insallah kuzum kalbim pır pır ediyo❤Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
Ayy seninki daha heyecanli yolk kesesi falan gorunur ama bebek daha gorunmez15.30 da randevum kuzum yüreğim ağzımda saati bekliyorum, inşallah güzel haberler almak nasip olur
desteğiniz için çok teşekkür ederim hayırlısı olsun artık napalımEvet insan çok üzülüyor haklısın ama söyle düşün belki bu ay hayırlısı değildi bu sana işarettir. Canını hiç sıkma lütfen, sen iyi olacaksin ki bebegin iyi olsun sana tutunsun
Ya benim belirtilerm var aslında göğüslerim şişti ve sızlıyo. Regli sancım gibi arada sancım giriyo. Dün gece uyandım merak ettim evde test vardı yaptım sonra çıkmadı diye bi köşeye atmıştım. Sabah bi baktım aşırı sililte olsa gözüküyo. Biliyorum kuruma çizgisi olabilir ama yinede mutlu oluyor insan . Sizlerde durum ne?
Hayirli haberlerinix olsun insallah , zaman gecmek bilmiyo poffBenim belirti yoksa piskolojik mi anlamadım :) bel ağrım var sadece sanki arada kasık ve bacak ağrım oluyo gibi ama bilemiyorum. ne kadar sabredebileceğim hiç bilmiyorum :)
Ay valla kuzucum minicikte olsa kese görsek biraz rahatlayacağım. Aslında kimisi erken diyor çünkü bugün transferden sonra 14.günüm. Son regl tarihimi baz alırsak 4+0 görünüyor bugün inşallah görünür AllahimAyy seninki daha heyecanli yolk kesesi falan gorunur ama bebek daha gorunmez
İnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız. yani şöyle aslında 12. gün pazartesi kan vermemi söylemişti doktorum.Yaaa. İnşallah tutunmuştur sana . Sımsıkı sarılmıştır sana bebişin . Zaman geçmiyo. Birde bizim sonuçlar pazara denk geliyo ben pazartesi mi versem diye süşünüyorum.
güzel haberlerini bekliyoruz :)Ay valla kuzucum minicikte olsa kese görsek biraz rahatlayacağım. Aslında kimisi erken diyor çünkü bugün transferden sonra 14.günüm. Son regl tarihimi baz alırsak 4+0 görünüyor bugün inşallah görünür Allahim
Çok çok teşekkür ederim inşallahgüzel haberlerini bekliyoruz :)
Evet hemde hiç geçmek bilmiyo. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah sağlıkla ilerler herkezinkiHayirli haberlerinix olsun insallah , zaman gecmek bilmiyo poff
3.gün embriyosu muydu canım seninki. 3. 12gün sonra deniyo. Sağlıkla olsunlarda ilerlesinler tek duam oİnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız. yani şöyle aslında 12. gün pazartesi kan vermemi söylemişti doktorum.
Sonra hemşire çıkarken 9 günden önce test yaptırmayın, çıkabilir ama çıkmazsa moraliniz bozulur üzmeyin kendinizi dedi, ben dayanabilir miyim hiç bilmiyorumm :)
Benim 5. gün embriyosu kaçıncı günde test yapmalıyım bilmiyorum evde eken gebelik testim var yapmamak için zor sabredyorum resmen :)3.gün embriyosu muydu canım seninki. 3. 12gün sonra deniyo. Sağlıkla olsunlarda ilerlesinler tek duam o
Bizim kalpler artık 9 ay boyunca ağzımıza gelcek öyle gözüküyor canımInsallah kuzum kalbim pır pır ediyo❤
Hayırlı olsun öncelikle :) inşallah sımsıkı tutunuyordur. kaçıncı gün embriyosu ve probleminiz neydiHerkese merhaba aranıza yeni katıldım. Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip eder inşaallah. 12 ağustosta transfer oldum. 2. Denemem. Kasiklarimda sızı oluyor ara ara. Korkutuyor açıkçası.
Belki bende öğlenden sonra gidebilirim kendimizi ayarlayabilirsek15.30 da randevum kuzum yüreğim ağzımda saati bekliyorum, inşallah güzel haberler almak nasip olur
Valla canın ne zaman isterse o zaman yap canım. Ben 2.gün itibariyle sabahları yapıyorum bi bugün çıktı . Umarım tutunmuşlardır hepimizinkideBenim 5. gün embriyosu kaçıncı günde test yapmalıyım bilmiyorum evde eken gebelik testim var yapmamak için zor sabredyorum resmen :)