Aklina kotu bisey getirme cnm. Iyi dusun iyi olsun Ilk test sonucun guzel cikmisti kotu bisey olacagini dusunmuyorum ama mutlaka ikinci betaya baktirmak gerekiyorHayır ya yarın vercem inşallah kötü bisey yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklina kotu bisey getirme cnm. Iyi dusun iyi olsun Ilk test sonucun guzel cikmisti kotu bisey olacagini dusunmuyorum ama mutlaka ikinci betaya baktirmak gerekiyorHayır ya yarın vercem inşallah kötü bisey yoktur
Yarın kan vericem bakalım artık nasıl olcak hayırlısı olsun insallah bi sıkıntı yoktur hala kaşıklarımda ağrı var ve akıntımda var ne dusunecegimi sasirdim en stresli süreç beklemekmisAklina kotu bisey getirme cnm. Iyi dusun iyi olsun Ilk test sonucun guzel cikmisti kotu bisey olacagini dusunmuyorum ama mutlaka ikinci betaya baktirmak gerekiyor
Kuzucum akintim benimde var ve ayakta kalınca ağrım oluyor bence normaldirYarın kan vericem bakalım artık nasıl olcak hayırlısı olsun insallah bi sıkıntı yoktur hala kaşıklarımda ağrı var ve akıntımda var ne dusunecegimi sasirdim en stresli süreç beklemekmis
Teşekkürler İnsallah hayırlısı diyorum, sağlıklıysa gelsin bir daha kürtaj olmak istemiyorumBugün 2 oluyor transfer günü sayılmıyor haftaya perşembe çıkabilir evet. Inşallah vardır görünür
Benimde ayakta belim agriyorKuzucum akintim benimde var ve ayakta kalınca ağrım oluyor bence normaldir
Ay hadi inşallah seninde güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum keşke bugün test alsaydinBenimde ayakta belim agriyor
Nasip ya valla insan işin içine girince sevinemiyor bile kimyasal mı olcak dış gebelik mi yoksa herşey normal mi bende bilmiyorum inan ki kese ve kalp atışını görene kadar böyle ondan sonrasında rahat ederiz herhaldeKuzucum akintim benimde var ve ayakta kalınca ağrım oluyor bence normaldir
Bel ağrısı tutunma kaynaklı olabilir canım ki inşallah öyledirBenimde ayakta belim agriyor
Ondan sonra da edemeyiz bence sağlık mi değil mi derken doğana kadar edemeyeceğiz aman onlar iyi olsun yeter ki biz rahat olmasakta olurNasip ya valla insan işin içine girince sevinemiyor bile kimyasal mı olcak dış gebelik mi yoksa herşey normal mi bende bilmiyorum inan ki kese ve kalp atışını görene kadar böyle ondan sonrasında rahat ederiz herhalde
Merhabalar hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ❤Herkese merhaba 10 agustosta transferimiz oldu bizimde.
5.gün donmuş blastokıst transferı olduk 2 tane embriyo kondu.
Ne bir belirti ne bir agrı sızı ne de bir heyecan varilk denememiz ama enteresan bir sekılde rahatlık var bu da normal değil deme
Dilerim herkes güzel haberler alır
Öyle tabi iyi olsunlar da ister istemez strese giriyor insan ben bunları düşünmekten bi hal oldum gece rüyamda bile doktora gidiyorumOndan sonra da edemeyiz bence sağlık mi değil mi derken doğana kadar edemeyeceğiz aman onlar iyi olsun yeter ki biz rahat olmasakta olur
Bende öyleyim gerçekten senin doktor muayene günün belli oldu mu kuzuÖyle tabi iyi olsunlar da ister istemez strese giriyor insan ben bunları düşünmekten bi hal oldum gece rüyamda bile doktora gidiyorum
Tesekkur ederım hepımızınkı ınsallh tutunur, guzel haberlerını alırız. Sizin ne zaman oldu transferınızMerhabalar hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ❤
Yok işte yarın kan verip atcam doktora ondan sonra belli olcak benim doktorum bülent tıraş ama pozitiften sonra güzel bi doktor bulup ona devam etmem lazımBende öyleyim gerçekten senin doktor muayene günün belli oldu mu kuzu
Yani yaşadığım şehirde bi doktora devam etmem lazımYok işte yarın kan verip atcam doktora ondan sonra belli olcak benim doktorum bülent tıraş ama pozitiften sonra güzel bi doktor bulup ona devam etmem lazım
2 ağustos da oldu benimTesekkur ederım hepımızınkı ınsallh tutunur, guzel haberlerını alırız. Sizin ne zaman oldu transferınız
Ay kuzucum benimde doktorum istanbuldaydi bende şimdi yeni doktor buldum. Sen hangi sehirdesin?Yok işte yarın kan verip atcam doktora ondan sonra belli olcak benim doktorum bülent tıraş ama pozitiften sonra güzel bi doktor bulup ona devam etmem lazım
Benım kı 34.gun olmustuKızlar merhaba. Opudan sonra ilk adetimi oldum 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş transferim var. Gel gelelim bugün 38.günüm ve hâla adet olamadım. Idrar testide yaptim negatif. Bu durumu yaşayanlar ne zaman adet oldunuz acaba?