Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benim hala belirtim yok normal mi hiç bilmiyorum çok az bi göğüs hassasiyetim var ama ilaçların yaptığı kadar. Inşallah yolundadır herşey. Sen nasılsın artık bi idrar testi yapsaydın ya seninkini çok merak ediyorum e nabıza baktın mi hiç sonucuna belki oraya düşmüştür
Bakmaz olur muyum her saat bakiyorum. Şaka gibi hemogram düşmüş sisteme bete hcg yokAy benim hala belirtim yok normal mi hiç bilmiyorum çok az bi göğüs hassasiyetim var ama ilaçların yaptığı kadar. Inşallah yolundadır herşey. Sen nasılsın artık bi idrar testi yapsaydın ya seninkini çok merak ediyorum e nabıza baktın mi hiç sonucuna belki oraya düşmüştür
Hemogram cabuk çıkıyor beta hcg hormon olduğu için geç düşüyor insan merak ediyor ister istemez sen yine maşallah güzel dayandın.Bakmaz olur muyum her saat bakiyorum. Şaka gibi hemogram düşmüş sisteme bete hcg yok
Aslinda cok merak ediyorum. Ama benim sorunum devam etmeyen gebelikler Daha once hamileliklerim oldu ama elde bir sezeryan, kurtajlar ve boş kalan bir kucak varHemogram cabuk çıkıyor beta hcg hormon olduğu için geç düşüyor insan merak ediyor ister istemez sen yine maşallah güzel dayandın.
Ah kuzucum benimde öyle bundan önce tam 5 tane var. Seni en iyi ben anlarım. Herkes neden sevinmiyorsun diyor bana. Inan mutlu olmaya korkuyorum. Allahıma dua ediyorum sadece senin sebebi bulunabildi mi? Pgt yapildi mi embriyolarinaAslinda cok merak ediyorum. Ama benim sorunum devam etmeyen gebelikler Daha once hamileliklerim oldu ama elde bir sezeryan, kurtajlar ve boş kalan bir kucak var
Bende dünden beri aşırı bi kasık ağrısı var çok fazla ayakkta durunca hem kasıklarım hemde bacaklarım çok ağırıyor ama belirtimi bilmiyor
Amin insallah Ben 12 agustosta transfer oldum. Bgn 2 mi oluyor 3 mu bilmiyorum ilk transferim benm. Haftaya persembe test yaparım evde diye düşündüm amaYa inşallah hepimiz kucağımıza alalım bebeklerimizi ❤ senin bugün kaçıncı gün oldu kuzum
Gölgeyi bende gördüm. Hemen çıktıysa bence olabilir.Kızlar şu teste bir bakar mısınız 4. Gün embriyosu bugün beşinci gün bir gölge görüyorum siz ne diyorsunuz bir şey olabilir mi
Bugün 2 oluyor transfer günü sayılmıyor haftaya perşembe çıkabilir evet. Inşallah vardır görünürAmin insallah Ben 12 agustosta transfer oldum. Bgn 2 mi oluyor 3 mu bilmiyorum ilk transferim benm. Haftaya persembe test yaparım evde diye düşündüm ama
İnşallah ya yarın tekrar yapacağım dün yaptığımda bir şey yoktu evet hemen çıktıGölgeyi bende gördüm. Hemen çıktıysa bence olabilir.
Çok erken başlamışsınız test yapmaya hemen çıktıysa bence pozitiftir kuruma çizgisi olamazİnşallah ya yarın tekrar yapacağım dün yaptığımda bir şey yoktu evet hemen çıktı
Pozitif zaten olmaz diye yaptım çok kaliteli değildi zaten embriyolar beşinci güne bile gidemediÇok erken başlamışsınız test yapmaya hemen çıktıysa bence pozitiftir kuruma çizgisi olamaz
Hiç belli olmuyor o dışarıda kalitesiz gibi görünen embriyolar anne karnında düzelebiliyor. Inşallah tutunur size ❤Pozitif zaten olmaz diye yaptım çok kaliteli değildi zaten embriyolar beşinci güne bile gidemedi
Ikinci beta testini vermismiydinBende dünden beri aşırı bi kasık ağrısı var çok fazla ayakkta durunca hem kasıklarım hemde bacaklarım çok ağırıyor ama belirtimi bilmiyor
Hayır ya yarın vercem inşallah kötü bisey yokturIkinci beta testini vermismiydin