Bende 10 gunde verdim. Normalde pazar gunu vermem gerekiyordu. Haftasonu diye bugun verdimPazar akşamı kan vericem canım salı 12. Gün ama dayanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 10 gunde verdim. Normalde pazar gunu vermem gerekiyordu. Haftasonu diye bugun verdimPazar akşamı kan vericem canım salı 12. Gün ama dayanamıyorum
Çok üzüldüm inşallah Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir sanaMerhaba kızlar bugün test günümdü maalesef nehatif çıktı inş sizlerin pozitif çıkar
Çok üzgünüm insallah en yakın surede güzel haberler alırsınMerhaba kızlar bugün test günümdü maalesef nehatif çıktı inş sizlerin pozitif çıkar
Ahahahahha vallahi biraz daha konuşulursa galiba bende patlayacağım
Hayırlısı olsun inşallah bende aynı ilaçlari kullanmaya başlamıştım ılaclarimiz aynı. Doktorunuz kimBnmde bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8 görünüyor. Bugün kullandığım ilaçlara( estrofem prednol ve ecoprin) ilave climare bant verdi. Progestoronda sorun olmaz ise inşallah 20 si transfer görünüyor
İrenbe Ümit hanım.Hayırlısı olsun inşallah bende aynı ilaçlari kullanmaya başlamıştım ılaclarimiz aynı. Doktorunuz kim
Hadi ya Neden iptal oldu kiİrenbe Ümit hanım.
3. Kez aynı ilaçlara başlıyorum daha öncekilerde 3 gün kala iptal oldu transferlerim
Progestoron 5 in üstünde çıkıyor transfer öncesi.Hadi ya Neden iptal oldu ki
Inşallah Bu sefer güzel olurProgestoron 5 in üstünde çıkıyor transfer öncesi.
İlaçlara ilk başladığımda reflin 3. Günü halbuki herşey normal seviyede oluyor.
Bana hiç test filan yapmadılar ya transfer öncesi sadece rahim duvarı kalınlığına baktılar, Dr dan şüphe etmeye başladımProgestoron 5 in üstünde çıkıyor transfer öncesi.
İlaçlara ilk başladığımda reflin 3. Günü halbuki herşey normal seviyede oluyor.
Bende de sadece Mart da opudan önce kan bakılmıştı. Şimdi transfer oldum hic kan bakılmadı. Her hasta ayrı bir vaka doktorlar ne yapması gerektiğini biliyor bence hic tereddüt etmeyinBana hiç test filan yapmadılar ya transfer öncesi sadece rahim duvarı kalınlığına baktılar, Dr dan şüphe etmeye başladım
Birçok şey okuyunca insan şüpheye düşüyor, teşekkürler içime su serpildiBende de sadece Mart da opudan önce kan bakılmıştı. Şimdi transfer oldum hic kan bakılmadı. Her hasta ayrı bir vaka doktorlar ne yapması gerektiğini biliyor bence hic tereddüt etmeyin
Birçok şey okuyunca insan şüpheye düşüyor, teşekkürler içime su serpildi
Bu mesaji yeni gordum çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda en hayirli bisekilde anne oluruz hepimizMerhaba kızlar bugün test günümdü maalesef nehatif çıktı inş sizlerin pozitif çıkar
İnşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun o duyguyu bi gün hepimiz tadarız inşBu mesaji yeni gordum çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda en hayirli bisekilde anne oluruz hepimiz
Hem hastaya gore hemde doktora gore farkli tedaviler oluyo benceBnm her seferinde son 3 gün kala progesteron ve e 2 ye bakılıyor
Doktorlar hastanın durumuna göre tahlil istiyorlardır diye düşünüyorum bende
Sıkıntı yapacak bir durum yoktur