Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma cizgisi diye bisey duymustum. Ama nasilbiseydir hic bilmiyorum. Ondan olabilir mi kiBen pazar günü erken testi yaptım orda da birşey çıktı pzartesi gittim ocakta kan verdim 0 çıktı. Transfer için 10 tane normal testleri aldım şimdi onu yaptım Ne düşüncem bilmiyorum artık bu erken testi pazar günü
İkiside 10-15 dk sonra çektim yani 2-3 saat sonra değilKuruma cizgisi diye bisey duymustum. Ama nasilbiseydir hic bilmiyorum. Ondan olabilir mi ki
Ayy sonunda büyük gün gelmiş hadi hayırlı olsun canimÇok şükür benim de transfer işlemim yarım saat önce yapıldı. Güzel haberler alalım inşallah
Benim tek embriyodan bir cocugum var, hemde kalitesiz denmişti hic üzülmeevet canım tek embriyom var inşallah olur sebepsiz infertilite mi senin??
Valla kan testi olmasa bence de aşırı şüpheli anlamadım. muhtemelen testlerle alakalı. Ovula kullandım ben daha önce hiç kuruma çizgisi çıkarmadı yanıltmadı ondan falan al istersen. Doktora git zaten vardir belki bu kadar gecikmenin baska sebebiBen pazar günü erken testi yaptım orda da birşey çıktı pzartesi gittim ocakta kan verdim 0 çıktı. Transfer için 10 tane normal testleri aldım şimdi onu yaptım Ne düşüncem bilmiyorum artık bu erken testi pazar günü
Hayır onlar kendiliğinden olmustu. Hatta ikincisi tam rahim dinlendirme de olmustu opudan sonra. Ama kalbi durdu. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Artık benm icin pozitif veya kalp atışı alma bile yetmiyor maalesef sağlıkla doğmadan tamam oldu bu demeyeceğimYa evet onu okudum maşallah sana en iyisini yapıyorsun valla. Senin öncekilerde mi tüp bebekti?
Cok dogru soyluyorsun kuzum benim doktorum da hep hamile kalmak önemli değil, önemli olan eve sağlıklı bebek götürebilmek diyor. Inşallah Bu sefer nasip olur bize de kucağımiza almak❤Hayır onlar kendiliğinden olmustu. Hatta ikincisi tam rahim dinlendirme de olmustu opudan sonra. Ama kalbi durdu. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Artık benm icin pozitif veya kalp atışı alma bile yetmiyor maalesef sağlıkla doğmadan tamam oldu bu demeyeceğim
Evet evet yarın gideceğiz)))eşim iyice sinirlendi)))çünkü düşündük o gelecek tam transfer zamanı olacakValla kan testi olmasa bence de aşırı şüpheli anlamadım. muhtemelen testlerle alakalı. Ovula kullandım ben daha önce hiç kuruma çizgisi çıkarmadı yanıltmadı ondan falan al istersen. Doktora git zaten vardir belki bu kadar gecikmenin baska sebebi
Bizide haberdar et, bu arada gözün aydın kavuşmuşsun eşineEvet evet yarın gideceğiz)))eşim iyice sinirlendi)))çünkü düşündük o gelecek tam transfer zamanı olacak
Süper çok sevindim. Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inşallahÇok şükür benim de transfer işlemim yarım saat önce yapıldı. Güzel haberler alalım inşallah
Çok teşekkür ederim ama bişey sorabilir miyim eve geldim lavobaya her gittiğimde hafif pembemsi kan geliyor az az normal miAyy sonunda büyük gün gelmiş hadi hayırlı olsun canim
Çok teşekkür ederim canım umarım güzel haberler alırızSüper çok sevindim. Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inşallah
Normal kuzum, bir iki güne geçer bugün yarın dinlen, sımsıkı tutunsun bebişinÇok teşekkür ederim ama bişey sorabilir miyim eve geldim lavobaya her gittiğimde hafif pembemsi kan geliyor az az normal mi
Sağol canımBizide haberdar et, bu arada gözün aydın kavuşmuşsun eşine
Gecmis olsun canimKızlar günaydın. Biz hastaneye gitmedik ben iyice hastalandım (((ateşim var öksürük ((((gözlerim kıpkırmızı eşim dedi Pazartesi kadar iyileş o zaman gidelim(((
Ahahahahah ay bu eşlerimiz sanki onlar doğuruyor keşke ciksaydi sonuclar ya merak icinde kaldik benim degerim 3446 cıkmış yeni öğrendim soktayim