- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
teşekkürler canım cem çelik siz de mi orda yaptırıyorsunuz?*Hayırlı olsun doktorunuz kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım cem çelik siz de mi orda yaptırıyorsunuz?*Hayırlı olsun doktorunuz kim
Cok guzel sonucun, Allah tamamına erdirsinAldım sonucu canım 525 çıkmış inanamıyorum
Hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin kucağına inşaallahAldım sonucu canım 525 çıkmış inanamıyorum
Benim dr umda cem bey, dua edicem sana insallah guzel sonuçlanır transferinteşekkürler canım cem çelik siz de mi orda yaptırıyorsunuz?*
inşallah canım ya :) peki sen trasnfer oldun mu ?? yoksa olacak mısınBenim dr umda cem bey, dua edicem sana insallah guzel sonuçlanır transferin
Benim 9. Günüm canım, negatif gibi görünüyor ama sen buna takılma çünkü benim embriyolarım baska bir merkezden taşındı yani cem bey sadece transfer yaptı ve benim ilk transferde sorunluydu malesef. Senin ilk transferin miinşallah canım ya :) peki sen trasnfer oldun mu ?? yoksa olacak mısın
evet canım tek embriyom var inşallah olur sebepsiz infertilite mi senin??Benim 9. Günüm canım, negatif gibi görünüyor ama sen buna takılma çünkü benim embriyolarım baska bir merkezden taşındı yani cem bey sadece transfer yaptı ve benim ilk transferde sorunluydu malesef. Senin ilk transferin mi
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu sağlıkla gelsin kucağına inşaallah
Çok teşekkür ederim canım benimCok guzel sonucun, Allah tamamına erdirsin
Yaaaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın insallh. Ben de çok istedim ikiz olmasını doktorum pek yanaşmadı. Bana normal hayatına devam et dedi ben de hic bir şey olmamış gibi devam ediyorumEvet canım transfer oldum . 2 tane embriyo transfer ettiler umarım hepimizinkide sımsıkı sarılırlar bizlere . Normalde ikiz istemeyen ben şimdi ikiside benimle kalsın istiyorum .
Ya evet onu okudum maşallah sana en iyisini yapıyorsun valla. Senin öncekilerde mi tüp bebekti?Yaaaa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın insallh. Ben de çok istedim ikiz olmasını doktorum pek yanaşmadı. Bana normal hayatına devam et dedi ben de hic bir şey olmamış gibi devam ediyorum
Yarina hastane randevusu almaya calistim ama malesef yok. Ozelde cok pahali. Aile hekimliginde vereyim diyorum. O da pazartesi cikiyor. Yada pazartesi rsndevusu alicam hastaneden.
Aile hekiminde pazartesi diyorlar ama sabah erken gidersen öğleden sonra 3 gibi gidip sorarsan çıkmış oluyor kuzumYarina hastane randevusu almaya calistim ama malesef yok. Ozelde cok pahali. Aile hekimliginde vereyim diyorum. O da pazartesi cikiyor. Yada pazartesi rsndevusu alicam hastaneden.
A.slm cnm. Kan testi yaptirmistin sanirsam en dogru sonuc o. Ama bu kadar uzun sure olmamasi da ilginc. Yarin bi git bencede. Hayirlisi olsunKıZlar herkese selam. Kusura bakma eşim görevden geldi da)))herkese pozitif gören gözünüz aydın herkese okuyorum takip ediyorum bu arada bügün benim 42 günüm ve bu testleri benimle dalga geçiyorlar)))şimdi 5 liralık yaptım o da birşey gösteriyor Yarın eşimle doktora gidecem konuşacam baksın ultrasonda artık ilaç versinler yaaaa daha ne kadar beklecem
Ben pazar günü erken testi yaptım orda da birşey çıktı pzartesi gittim ocakta kan verdim 0 çıktı. Transfer için 10 tane normal testleri aldım şimdi onu yaptım Ne düşüncem bilmiyorum artık bu erken testi pazar günüA.slm cnm. Kan testi yaptirmistin sanirsam en dogru sonuc o. Ama bu kadar uzun sure olmamasi da ilginc. Yarin bi git bencede. Hayirlisi olsun