Bende öyle yapmıştım yarim saate falan çıktım hastaneden çok yorma kendini sadece. Inşallah güzel sonuçlar alirsinizÇok teşekkür ederim. Şimdi çıktım. Kolay geçti ama ben de bir tık fazla sıkışmışım 15 dk yattım sonra wc ye ve çıktım hastaneden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapmıştım yarim saate falan çıktım hastaneden çok yorma kendini sadece. Inşallah güzel sonuçlar alirsinizÇok teşekkür ederim. Şimdi çıktım. Kolay geçti ama ben de bir tık fazla sıkışmışım 15 dk yattım sonra wc ye ve çıktım hastaneden
Beim 2 ağustos da oldu transferim kuzum. Transfer günü rahim kalınlaşması ve embriyonun gününe göre değişir. Benim regilden sonra 17.günde yapıldı kuzum.teşekkür ederim canım transfer ne zaman sizin?? ben bugün başladım estrofeme kaç günde yapılıyor acaba transfer
ooo güzel sonuçlar alırsınız inşallah bu aralar test gününüz o halde pozitif olsun inşallah :)Beim 2 ağustos da oldu transferim kuzum. Transfer günü rahim kalınlaşması ve embriyonun gününe göre değişir. Benim regilden sonra 17.günde yapıldı kuzum.
2 motil5 immotil sperm çıktı baya düşük dendi düşük mu o kadar biliyo musunuzKızlarrr kimse yok mu!?
Dün pozitifi gördüm kuzum yarın 2.testim var inşallah artması için dua ediyorumooo güzel sonuçlar alırsınız inşallah bu aralar test gününüz o halde pozitif olsun inşallah :)
Benim sadece sırt ağrım var ve hafif kasıklarda batmalar oluyo yani adet belirtisi adet olacağım zamanda böyle hissediyorum hafif bulantıda var ama zaten adet zamanı oda oluyor bende ekstra bi değişim inan ki yokBu tekrar vermeler olmasa olmuyor mu ya bizim seninle günümüz aynı senin hiç başladı mı belirtin ?
Benimde yok o zaman ben anormal değilim sevindimBenim sadece sırt ağrım var ve hafif kasıklarda batmalar oluyo yani adet belirtisi adet olacağım zamanda böyle hissediyorum hafif bulantıda var ama zaten adet zamanı oda oluyor bende ekstra bi değişim inan ki yok
Sagol canim benim insallah sende pozitif sonuc alacaksın uğur getirsin bu pozitifler bize devamı gelsin inşallahGozun aydin cnmm
ne güzel bir haber inşallah sorunsuz ilerleyecek kalbinizi ferah tutun kendinizi hiç yormayın :)Dün pozitifi gördüm kuzum yarın 2.testim var inşallah artması için dua ediyorum
Bende belirti arıyorum annemler çok erken diyo çok acele etme dibine kadar yazıdan bi kaç ay sonra diyolar bakalımBenimde yok o zaman ben anormal değilim sevindim
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤ senden de güzel haberler gelecek inşallah ❤ne güzel bir haber inşallah sorunsuz ilerleyecek kalbinizi ferah tutun kendinizi hiç yormayın :)
Valahi bende öyle ya hiç bişeyim yok üzülüyorum resmenBende belirti arıyorum annemler çok erken diyo çok acele etme dibine kadar yazıdan bi kaç ay sonra diyolar bakalım
inşallah canım sen hangi merkezde yaptırmıştın??Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤ senden de güzel haberler gelecek inşallah ❤
Bahçeci Fulya da yapıldı kuzum senininşallah canım sen hangi merkezde yaptırmıştın??
ben de altunizadedeyim canım bahçeci benim de hadi bakalım inşallah arkandan geliyoruzBahçeci Fulya da yapıldı kuzum senin
Insallaah❤ben de altunizadedeyim canım bahçeci benim de hadi bakalım inşallah arkandan geliyoruz
Ayy napiiim ilk hamile kaldım aman birsey olmasın dedim düştü, ikinci hamile kaldım aman dedim yattığım yerden kalkmayacam yine düştü. Şimdi de amaaaan dedim sağlıklıysa benimle kalacak değilse zaten yatsam da tutamam bu sefer böyle gezme tozma planlarindayimAyy kahkaha attim :)) idolumsun canim. Afiyet olsun mucksss
Gecmis olsun canim, iki gün sonra bende aynı sonucu alıcam. Bir iki ay dinlenecek misin ne yapmayi düşünüyorsun, benimde iki dondurulmuş um daha varBugün test günümdü malesef 1.45 e dusmus
Hayırlı olsun doktorunuz kimben de altunizadedeyim canım bahçeci benim de hadi bakalım inşallah arkandan geliyoruz