- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa tebrik ederim çok güzel çıkmış ❤❤❤ hayirlisi olsun insallahAldım sonucu canım 525 çıkmış inanamıyorum
Çok teşekkür ederim canım valla az bisey içim ferahladı 3gun sonra tekrar kan vericem inşallah yükselme olurYaaaa tebrik ederim çok güzel çıkmış ❤❤❤ hayirlisi olsun insallah
Çok teşekkür ederim canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Tebrik ederimmmmmAldım sonucu canım 525 çıkmış inanamıyorum
Gozun aydin cnmmAldım sonucu canım 525 çıkmış inanamıyorum
Ah kuzum çok üzgünüm inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine hayırlısı böyleymiş demek ki..Bugün test günümdü malesef 1.45 e dusmus
Öyle dondurulmus var 2 tane yılbasında tekrar deneyeceğiz Allah büyükAh kuzum çok üzgünüm inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine hayırlısı böyleymiş demek ki..
Bu tekrar vermeler olmasa olmuyor mu ya bizim seninle günümüz aynı senin hiç başladı mı belirtin ?Çok teşekkür ederim canım valla az bisey içim ferahladı 3gun sonra tekrar kan vericem inşallah yükselme olur
Çok şükür en azından dondurulmusun varmış en azından kimyasal da olsa gebe kalabildin buna bile şükür inşallah olacaktır bir dahakine inaniyorumÖyle dondurulmus var 2 tane yılbasında tekrar deneyeceğiz Allah büyük
Kimyasal mı oldu onuda bilmiyorum 7. Günü 7.87 cıkmıstı dun aksam 11. Gün 1.45Çok şükür en azından dondurulmusun varmış en azından kimyasal da olsa gebe kalabildin buna bile şükür inşallah olacaktır bir dahakine inaniyorum
Her nasip vaktine esirdir. Insallah en hayirli zamanda nasibin seni bulacak canim. Kalbini ferah tutÖyle dondurulmus var 2 tane yılbasında tekrar deneyeceğiz Allah büyük
Hayır bundaymış demekki arkadaşım. Sabrediyoruz hep, inşallah bir sonraki tedavin tüm bu süreci unuttursun sanaKimyasal mı oldu onuda bilmiyorum 7. Günü 7.87 cıkmıstı dun aksam 11. Gün 1.45
Bana kimyasal gibi geldi kuzum ama bi doktoruna sor istersen yine senKimyasal mı oldu onuda bilmiyorum 7. Günü 7.87 cıkmıstı dun aksam 11. Gün 1.45
Çok teşekkür ederim. Şimdi çıktım. Kolay geçti ama ben de bir tık fazla sıkışmışım 15 dk yattım sonra wc ye ve çıktım hastanedenHayirli olsun simdiden benim tam 4 bardak su ile dolmuştu mesanem suyu abartmayın sonra eziyet olabiliyor. Zaten acı olmuyor merak etmeyin
teşekkür ederim canım transfer ne zaman sizin?? ben bugün başladım estrofeme kaç günde yapılıyor acaba transferMerhaba hayırlı olsun inşallah. Ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum
Hayirli olsun canim. Acı hissettin mi. Bebişe iyi bak bugun yat dinlen kuzum ❤Çok teşekkür ederim. Şimdi çıktım. Kolay geçti ama ben de bir tık fazla sıkışmışım 15 dk yattım sonra wc ye ve çıktım hastaneden
Hic bir şey hissetmedim. Kalk günlük hayatına dön dedi hoca, bunu düşünüp de ay şunu yapmiiim ay bunu yapmiiim deme sakin dedi bende hastaneden çıktım eşimle kahvaltıya geldimHayirli olsun canim. Acı hissettin mi. Bebişe iyi bak bugun yat dinlen kuzum ❤
Ayy kahkaha attim :)) idolumsun canim. Afiyet olsun mucksssHic bir şey hissetmedim. Kalk günlük hayatına dön dedi hoca, bunu düşünüp de ay şunu yapmiiim ay bunu yapmiiim deme sakin dedi bende hastaneden çıktım eşimle kahvaltıya geldim