evet )))bugün 38 günüm))))Ayy demek tek değilim , sizin de bu ay transfer değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet )))bugün 38 günüm))))Ayy demek tek değilim , sizin de bu ay transfer değil mi?
GünaydınGunaydin kizlarr mutlu pazarlar
Ben yarın sabah test yapcam inşallah bakalım artık ne çıkarsa bahtımaEvet haklısın ama bu sürece girip olabilen yok malesef
Aaaa ben dün aldınız sandımEvde test olsa coktan yapmistim. Neyseki test yok
Aldım zaten yarın yaparım diyodum dayanamayıp yaptım az evel belli belirsiz ikinci çizgi cıktıAaaa ben dün aldınız sandım
Yaaaa cok sevindim hadi hayirlisi olsun ❤aynıydık galiba dimi sizinle 6.gün sizindeAldım zaten yarın yaparım diyodum dayanamayıp yaptım az evel belli belirsiz ikinci çizgi cıktı
Uygulamadan girince eklenmiyor. Normal internet sayfasından girince ekleniyorNasıl resim ekleyebilirim buraya
Görüyorum tabi ki besbelli ben buradayım diyor ❤ hayırlı olsunGözüküyor mu resimde
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim valla heyecandan elim titriyor hala şoktayim ❤ inşallah vardır darısı seninde forumda ki herkesinde başına inşallahGörüyorum tabi ki besbelli ben buradayım diyor ❤ hayırlı olsun
Hayirli olsunnGözüküyor mu resimde
Sandra test yaptinmi tekrarevet )))bugün 38 günüm))))
Allah razı olsun canım benim ❤Hayirli olsunn
Amiiin inşallah isteyen herkese versin rabbim ❤ inşallah sağlıkla alırsın kucağınaÇok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim valla heyecandan elim titriyor hala şoktayim ❤ inşallah vardır darısı seninde forumda ki herkesinde başına inşallah
Inşallah canım biraz erken sevindim ama 3 yıldır ilk defa ikinci çizgiyi gördüm napcagimi şaşırdım insallah devamı gelir bence sende denemelisin insana en azından moral oluyo aynı gün transfer olduk 6. Gun bu günAmiiin inşallah isteyen herkese versin rabbim ❤ inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza da alırsınız inşGözüküyor mu resimde
Amin Allah razı olsun inşallah darısı isteyen herkeseHayırlı olsun sağ salim kucağınıza da alırsınız inş
KorkuyorumInşallah canım biraz erken sevindim ama 3 yıldır ilk defa ikinci çizgiyi gördüm napcagimi şaşırdım insallah devamı gelir bence sende denemelisin insana en azından moral oluyo aynı gün transfer olduk 6. Gun bu gün
Cumlemizden hayirlisyla kucaginizda alin insallah Kac embriyo transfer edilmistiAllah razı olsun canım benim ❤