Tamam canımBenim de transferim 12 Ağustos. Listeye ekleyebilirsin @Sandra86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımBenim de transferim 12 Ağustos. Listeye ekleyebilirsin @Sandra86
Canim ben farkedemedim cizgiyi ama fotograf kaynaklida farkedilmeyebilir belki yarin bida bi tekrarla istersen . bende pazartesiye kadar olmazsam pazartesi test yapacam aklima takildi cok.Kızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım sabah değil gündüz yaptım . Siz birşey görüyor musunuz? Sanki gölge falan var ben güneşten çok belli gördümEki Görüntüle 2898165
Yuvarlağın solunda kalan bi çizgi var sanki sizde mi solda gördünüzKızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım sabah değil gündüz yaptım . Siz birşey görüyor musunuz? Sanki gölge falan var ben güneşten çok belli gördümEki Görüntüle 2898165
Evet solda bi gölgeYuvarlağın solunda kalan bi çizgi var sanki sizde mi solda gördünüz
Işığı aşağıda daha iyi gibi kaçıncı gününüz bugünEvet solda bi gölge
37))))opu 25 hazirandaIşığı aşağıda daha iyi gibi kaçıncı gününüz bugün
Aaaaaaa ay hadi inşallah bir mucize olsun allahım37))))opu 25 haziranda
2 temmuzda ilk adet başladı erken geldiler
İşte 2 temmuzdan beri tık yok2 ağustosta bekledim ama yoktu (((
Okudum internette bazen ameliyattan doğal gebe kalıyorlar
Gayet olağan bisey kuzenimin eşide tüp bebek yapacağı vakit gebe olduğunu öğrendi kullanılan ilaçlardan dolayı olması gayet doğal37))))opu 25 haziranda
2 temmuzda ilk adet başladı erken geldiler
İşte 2 temmuzdan beri tık yok2 ağustosta bekledim ama yoktu (((
Okudum internette bazen ameliyattan doğal gebe kalıyorlar
Kıyamam evet asker eşi olmak zor tabi. Rabbim daha ağır şeylerle sınamasın bunların bir çaresi bulunur. Bende 5 kere kimyasal gebelik yaşadım çok zor inşallah bu sefer hepimiz için güzel olur bebeklerimize kavusuruz ❤Benim sebepsiz infertilite aslında sebep biliyorum eşim yok yanımda))))çok ağladım kaç kere boşanmak istedim o da diyor herkese asker eşi olamaz çok zor((((mesela normalde 15/15 çalışıyor ben Antalyadayım o Kars’ta dağda i. Ben tedavi başlıyorum sonra tel geliyor diyor gelmecem daha 1-2 hafta kalacam benim tedavi iptal oluyor(((şimdi da aynı yaşadık benim opu cuma günü oldu eşim pazar sabah gitti .çok ağladım doktora yalvardım çünkü o kadar iğne vurdum gene çöpe gidecek (((devlet cumartesi pazar çalışmıyorlar yani pazartesi derse gene iptal(((
Sandra uykudan baska bir belirtin varmi.benim tam adet gunlerimde kahverengi lekelenmem oldu cok az buyuknihtimal ilaclardan kaynaklidir ama suan acaba yerlesme lekesi midir diye bir dusunce aldi beniAy çok komik olacak eğer ben doğal gebe olacam . Son günleri çok uykum var gece gündüz hep uyuyorum. Ve bu ay şey takıldım 11 adet günüm 27 adet güne kadar yumurta akıntım vardı yani 16-17 gün sürdü normalde 5gün tam ovulasyon zamanında.ilişkim tam 14 gün vardı sonradan eşim göreve gitti .Pazartesi sağılık ocağına gitcem orda hcg baktırcam regl gelmezse
Hiçbirşey yokKendime çok çok hissediyorumSandra uykudan baska bir belirtin varmi.benim tam adet gunlerimde kahverengi lekelenmem oldu cok az buyuknihtimal ilaclardan kaynaklidir ama suan acaba yerlesme lekesi midir diye bir dusunce aldi beni
Allah yardımcınız olsun gerçekten herşey gönlünüzce olsun inşallah gebesinizdirBenim sebepsiz infertilite aslında sebep biliyorum eşim yok yanımda))))çok ağladım kaç kere boşanmak istedim o da diyor herkese asker eşi olamaz çok zor((((mesela normalde 15/15 çalışıyor ben Antalyadayım o Kars’ta dağda i. Ben tedavi başlıyorum sonra tel geliyor diyor gelmecem daha 1-2 hafta kalacam benim tedavi iptal oluyor(((şimdi da aynı yaşadık benim opu cuma günü oldu eşim pazar sabah gitti .çok ağladım doktora yalvardım çünkü o kadar iğne vurdum gene çöpe gidecek (((devlet cumartesi pazar çalışmıyorlar yani pazartesi derse gene iptal(((
Testim geldi acaba yarın yapsam mı yoksa pazartesi sabah mı yapsam 7. GunYuvarlağın solunda kalan bi çizgi var sanki sizde mi solda gördünüz
yarin)))Testim geldi acaba yarın yapsam mı yoksa pazartesi sabah mı yapsam 7. Gun
Yarın sabah çıkmazsa moralini bozmayacaksan yapTestim geldi acaba yarın yapsam mı yoksa pazartesi sabah mı yapsam 7. Gun