Zaten test yapmayan hi ikimiz kaldık sanırımO ben degildim Ozynry arkadasimizdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten test yapmayan hi ikimiz kaldık sanırımO ben degildim Ozynry arkadasimizdi
Ay hadi seninde güzel haberlerini alalım sürpriz olsunYok yapmadım. Yarın kan verecem sabah
Yok yaaaa 2 ci adet bekliyorum 38 gün başladı)))opudan 1 hafta sonra geldiler ikinci işte hala yok . Normalde transfer yapacağız bu ayAa sen transfer oldun muuuuu?
Eğer birşey çıkacak ben şok olacamAy hadi seninde güzel haberlerini alalım sürpriz olsun
Sen pazartesi kan ver garantiye alEğer birşey çıkacak ben şok olacam
Ayy hep stresten işte . Beklemesen şak diye gelir . Senin de yakındır ya da hamilesinYok yaaaa 2 ci adet bekliyorum 38 gün başladı)))opudan 1 hafta sonra geldiler ikinci işte hala yok . Normalde transfer yapacağız bu ay
ayy evett. Sen benden 1 gun kidemlisinZaten test yapmayan hi ikimiz kaldık sanırım
Evet evet sabah gitcem))))Sen pazartesi kan ver garantiye al
Canim progestan transferden once basliyor mu .benim once taze transfer denemem olmustu transfer sonrasi baslatmisti doktorumBen de bgn ilk progestan dex ignemi vurdum. Yakacak canımı acıtacak diye çok endişelerim vardı ama çok şükür hic acımadı anlamadım da
Sayilmiyo cnm. Transfer gunu 0. GunKızlar transfer günü sayılıyormu biliyor musunuz
Sağ ol kuzum peki şey hakkında bilgin varmı 5.gün embriyosu kaçıncı gunde tutunuyor acabaSayilmiyo cnm. Transfer gunu 0. Gun
Herşeyin hayırlısı. Insan çok üzülüyor ama zamanı değilse ne yaparsak yapalım olduramiyoruz iste. Sen yine bence doktorunla konuş belli olmaz ne olacağı o ilaçları bırak demeden bırakmaKızlar dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
İlaç olarak sadece progesteron fitil varHerşeyin hayırlısı. Insan çok üzülüyor ama zamanı değilse ne yaparsak yapalım olduramiyoruz iste. Sen yine bence doktorunla konuş belli olmaz ne olacağı o ilaçları bırak demeden bırakma
bi daha ki aya nasip olsun insallah. Hicbisey bizim saglimizdan muhim degil. Lutfen yipratmaKızlar dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
Kan testi mi yaptırsaniz acaba acile falan gidipİlaç olarak sadece progesteron fitil var
Ceren hakli bence. Keske bu sabah yaptirsaydiniz. Idrar testinde silik de olsa vardi oysakiKan testi mi yaptırsaniz acaba acile falan gidip