Gerçekten var sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizeGözüküyor mu resimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten var sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizeGözüküyor mu resimde
Valla ben sabah size yarın yaparım dedikten sonra içimden bi ses yap dedi inan kalbim sıkışa sıkışa yaptım testi korkunun ecele faydası yok galibaKorkuyorum
Amin canım inşallah 2 embriyo transfer edilmiştiCumlemizden hayirlisyla kucaginizda alin insallah Kac embriyo transfer edilmisti
Amin inşallah canım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ❤Gerçekten var sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize
Ayy 2 side tutmustur insallahAmin canım inşallah 2 embriyo transfer edilmişti
Gözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin inşaallahGözüküyor mu resimde
O ben degildim Ozynry arkadasimizdiAaaa ben dün aldınız sandım
Inşallah canım ❤Ayy 2 side tutmustur insallah
Gozun aydin cnm walla cok sevindim umut oldun bize. Allah tamamina erdirsin cnm . Belirtin var miGözüküyor mu resimde
Inşallah canım sen naptın test yapacaktınGözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin inşaallah
Inan ki hiç bir belirti yok bende göğüs hassasiyetim iğne vurmaya başlayınca oldu zaten transfer öncesi vardı sadece bel ağrısı vardı onun dışında hiç birşey yok bende kaç gündür kendimi yiyordum belirti yok diyeGozun aydin cnm walla cok sevindim umut oldun bize. Allah tamamina erdirsin cnm . Belirtin var mi
Günaydın canım, yok kan vermedim, eğer yerleşmeyle hemen kana geçmez diye düşünüyorum, lekelenmem halan devam ediyor, açık kahverengi, doktorum böyle az ve bazen oluyorsa bir şey yapmayalım dedi, eğer kırmızı ve çoğalırsa başka bir ilaç alıp, fitili de diğer ilaçla değiştirirsin regl rahat olabilmek için dedi sadece, lekelenmem de ara ara oluyor, yani hafif değiyor diyeyim, testte de dünkü gibi çok bakınca bir şey görünüyor, kan versem mi vermesem mi bilemiyorum, erkendir diye korkuyorum
Eveeet Gözünüz aydınGözüküyor mu resimde
Evet kuzum çoğul gebeligin riskli olduğu bir gerçek kimi doktor gerçekten hiç istemiyor benim doktorumda çok zor kabul etti sırf yasal olarak hakkin var diye koyuyorum dedi
Gözüküyor mu resimde
huraaaa tuttuGözüküyor mu resimde
Yok yapmadım. Yarın kan verecem sabahSandra test yaptinmi tekrar
Yaaaa topik açtım herkese hamile kalmışlar benim hal tık yok)))yarın sabah kan verecemevet )))bugün 38 günüm))))
Gelen giden yok mu hala ? Şükür ben şimdi adet oldum . 3. Gün için randevu aldım doktordan senin de eli kulağındadır gelir yakında
Pozitif cikar insallah eger cikmazsa bize eylul ayi transfer topigi gorunecek sanirimbende hala adet belirtisi yokYok yapmadım. Yarın kan verecem sabah
Aa sen transfer oldun muuuuu?Yaaaa topik açtım herkese hamile kalmışlar benim hal tık yok)))yarın sabah kan verecem