Yanlış çıkan pozitif hiç duymadım kuzum belki farklı markalar yapıyorsan duyarlılıkları farklıdır. En son yaptığın baya belirgin mesela o hangi karkaBenimde garibime gitti canim valla insalaj doğruluk payı vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış çıkan pozitif hiç duymadım kuzum belki farklı markalar yapıyorsan duyarlılıkları farklıdır. En son yaptığın baya belirgin mesela o hangi karkaBenimde garibime gitti canim valla insalaj doğruluk payı vardır
Benim de 2.adetim 11 gun gecikti hala olmadim bekliyorum canimTecrübeli arkadaşlar yumurta toplamadan sonra 2. Adet gecikir mi ?Benim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı hep 28. Gün olurdum toplamadan sonra bile 28. Gün oldum hatta ama bu sefer transferi bekliyorum 31. Gün oldu tık yok
Bilemedim dayanabilirsem yapmam en fazla pazartesiye kadar belki denerim bilmiyorum ya heyecanlanıyorum pozitifleri görünceBenimde aynı 2 ağustos benceeğer dayanabilirsen yapma çünkü herkesin tutunması farklı olabiliyor moralin bozulur sonra gerek yok
Kızlar az önce yaptim bunuda gorunuyormu diye böyle cıktı valla bu kadar erken çıkarmı transferle beraber
Gayet acik sekilde gorunuyor 2.cizgiiiKızlar az önce yaptim bunuda gorunuyormu diye böyle cıktı valla bu kadar erken çıkarmı transferle beraber 6.gun
Test yaptınız mi ? Ben de nisan ayında ikinci adetli beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim.Kizlar transfer icin 2.adetimi bekliyorum 11 gun gecikti normal adet zamanimda ic camasirimda cok az kahverengi leke gormustum bide 2 gundur ara ara gogus ucum batiyor igne gibi sizce normal mi bunlar onceki ilaclarin etkisi mi acaba.
Yaa olabilir mi ki acaba 6 senedir hic hamilelik durumum olmayinca kesin yoktur gibi dusundum test yapmadim.sizin hamilelik devam etmedi miTest yaptınız mi ? Ben de nisan ayında ikinci adetli beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim.
Maalesef 8.haftada kalbi durdu genetik testlerini yaptırdık bebekte kromozom bozukluğu çıktı kurtaj oldum. Şimdi kürtajdan sonra ilk adetimi oldum ve hemen dondurulmuşlar icin hazırlığa başlandı. 12 sinde transfer olacağım. Siz bir test yapın bence en azından aklınızda kalmasın.Yaa olabilir mi ki acaba 6 senedir hic hamilelik durumum olmayinca kesin yoktur gibi dusundum test yapmadim.sizin hamilelik devam etmedi mi
Maalesef 8.haftada kalbi durdu genetik testlerini yaptırdık bebekte kromozom bozukluğu çıktı kurtaj oldum. Şimdi kürtajdan sonra ilk adetimi oldum ve hemen dondurulmuşlar icin hazırlığa başlandı. 12 sinde transfer olacağım. Siz bir test yapın bence en azından aklınızda kalmasın.
Embriyolariniza da genetik test yapildi mi kromozomlar icin insallah bu defa sonuc guzel olur.aklima takildi simdi hic ihtimal vermiyorum ama yinede bi yapayim gebelik yoksada doktorumla gorusecegim artikMaalesef 8.haftada kalbi durdu genetik testlerini yaptırdık bebekte kromozom bozukluğu çıktı kurtaj oldum. Şimdi kürtajdan sonra ilk adetimi oldum ve hemen dondurulmuşlar icin hazırlığa başlandı. 12 sinde transfer olacağım. Siz bir test yapın bence en azından aklınızda kalmasın.
Olur canım benim korkma devamı gelmediği süreceKızlar şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu?
Ahahahah evet size diyorum ama bende öyleBilemedim dayanabilirsem yapmam en fazla pazartesiye kadar belki denerim bilmiyorum ya heyecanlanıyorum pozitifleri görünce
Yok devamı gelmedi daha, kasıklarım ağrıyor hafif,en çok da sol taraf, hep dr solum ağrıdı zaten, böyle bazen bıçak saplanıyor gibi oluyorOlur canım benim korkma devamı gelmediği sürece
Şuan test olsa yanımda yapardım bu hevesle iyi ki yok eşimde acele etme diyo ama işte dayanamıyor insan üstelik hala bende tık yok bel ağrısı dışındaAhahahah evet size diyorum ama bende öyle
Embriyolara yaptırmaya gerek yok dedi doktorum. İki tane iyi kalite embriyom var ama tabi genetiğini bilemiyoruz. Bu da tutmazsa tekrar toplatıp 4-5 adet olunca embriyolari da genetiğe gönderirim diye düşünüyorum.Embriyolariniza da genetik test yapildi mi kromozomlar icin insallah bu defa sonuc guzel olur.aklima takildi simdi hic ihtimal vermiyorum ama yinede bi yapayim gebelik yoksada doktorumla gorusecegim artik
Kasik ağrısı da normal diyorlar merak etme yoktur bişey hayirlisiylaYok devamı gelmedi daha, kasıklarım ağrıyor hafif,en çok da sol taraf, hep dr solum ağrıdı zaten, böyle bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor
Eşler zaten dünya rahatı benimkine kalsa doğunca öğreniriz anca benimde belirtim yok iyi mi kötü mü bilemiyorumŞuan test olsa yanımda yapardım bu hevesle iyi ki yok eşimde acele etme diyo ama işte dayanamıyor insan üstelik hala bende tık yok bel ağrısı dışında
Benim kendimde hafif duzeyde bi kromozom bozuklugu varmis doktorum genetik kan tahlili istedi orda ortaya cikti.5 embriyomuz pgt ye gitti 4 tanesi saglikli geldi sukurler olsun genetige gondermekte ayri bir stresmis beklerken zor gecmisti zaman sonucu alinca cok rahatladik insallah size gerek kalmazEmbriyolara yaptırmaya gerek yok dedi doktorum. İki tane iyi kalite embriyom var ama tabi genetiğini bilemiyoruz. Bu da tutmazsa tekrar toplatıp 4-5 adet olunca embriyolari da genetiğe gönderirim diye düşünüyorum.
Aynen öyle vallahi zamanda geçmiyor kiEşler zaten dünya rahatı benimkine kalsa doğunca öğreniriz anca benimde belirtim yok iyi mi kötü mü bilemiyorum