Kizlar benide gaza getireceksinizEşler zaten dünya rahatı benimkine kalsa doğunca öğreniriz anca benimde belirtim yok iyi mi kötü mü bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benide gaza getireceksinizEşler zaten dünya rahatı benimkine kalsa doğunca öğreniriz anca benimde belirtim yok iyi mi kötü mü bilemiyorum
Senin 4.günün yapma bence ya bunun sonunda umarım hepimiz gaza gelmeyizKizlar benide gaza getireceksiniz
valla bi cesaretleniyorum sonra bi kal geliyor bilemedim bende sonumnasıl olacak umarım hüsran olmazSenin 4.günün yapma bence ya bunun sonunda umarım hepimiz gaza gelmeyiz
Yapacaksan yarın yap ilk idrarınlavalla bi cesaretleniyorum sonra bi kal geliyor bilemedim bende sonumnasıl olacak umarım hüsran olmaz
Regl olacakmışım gibi ağrıyor, yine geldi açlk pembeyle kahverengi karışımı çok azKasik ağrısı da normal diyorlar merak etme yoktur bişey hayirlisiyla
Pazartesi bi kan ver benceRegl olacakmışım gibi ağrıyor, yine geldi açlk pembeyle kahverengi karışımı çok az
Regl başlamazsa yarın sabah vericemPazartesi bi kan ver bence
Yapsam mı yaYapacaksan yarın yap ilk idrarınla
Test var mi evdeYapsam mı ya
Regl olacakmışım gibi ağrıyor, yine geldi açlk pembeyle kahverengi karışımı çok az
Test var mi evde
Yazdım cevap vermedi dahaDoktorunuza haber verin bence o sizi sakinleştirir en azından içinizi rahatlatacak bi cevap alırsınız
Inşallah dönerler olmadı şimdi gidin doktora sonuçta biz tüp bebek hastaları riskliyiz hastanede yardımcı olacaklarını düşünüyorumYazdım cevap vermedi daha
Doktorum çalıştığı klinik 2-3 saatlik yol, oraya gidemem şimdi, ama yazdım, cevap verecektir,hep gec cevap veriyor zatenInşallah dönerler olmadı şimdi gidin doktora sonuçta biz tüp bebek hastaları riskliyiz hastanede yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Stres yapmayın lütfen herşey olacağına varır önemli olan sizin sağlığınız inşallah bebisinizin tutunma çabalarıdırDoktorum çalıştığı klinik 2-3 saatlik yol, oraya gidemem şimdi, ama yazdım, cevap verecektir,hep gec cevap veriyor zaten
Doktoruna bi sorsan mi acaba ? Çünkü doktorum bana kanaman olursa haber ver demiştiRegl olacakmışım gibi ağrıyor, yine geldi açlk pembeyle kahverengi karışımı çok az
Yeni gördüm yazmışsınız zaten. Korkmayın o kadar az kanamayla bişey olmaz. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz bazen onlarda yapabiliyorDoktorum çalıştığı klinik 2-3 saatlik yol, oraya gidemem şimdi, ama yazdım, cevap verecektir,hep gec cevap veriyor zaten
VarrrrKızlar Bende sabah yaptim 5.gunum yokmudur acaba
Ben yaşıyorum şuan bugün 37 günü bitti)))Tecrübeli arkadaşlar yumurta toplamadan sonra 2. Adet gecikir mi ?Benim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı hep 28. Gün olurdum toplamadan sonra bile 28. Gün oldum hatta ama bu sefer transferi bekliyorum 31. Gün oldu tık yok
Tamam canım düzeltcem Yeni gelenleri da eklecem sabırsızlıkla bekliyorum pozitif@Sandra86 benimde transfer günüm 12 Ağustos bugün netleşti ekleyebilir misiniz çok şükür şimdilik herşey yokunda hepimiz güzel haberler alalım inşallah