Tam olarak bilinmiyo, döllenme sirasinda rastlantisal bir problem olabilirmiş çünkü tahlillerimiz temiz. Bu sefer insaAllah ikimizin de yüzü gülerHayırlısı olsun inşallah bu sefer kucağınıza alınbenimde öyle tuttular ama düştüler l, sizin neden düştü belli mi
2 gün daha merak edeceksiniz desenizeBen gittim şimdi, şansımdan saat 1e kadar tahlil isteyebiliyormuşuz, yarın sabaha kaldı, o da 1 güne çıkıyor cevabı
Evet ama yarın hiç değilse yine bugünkü testlerden yaparak kendimi avutucam2 gün daha merak edeceksiniz desenize
İnşallahPazar ve pazartesine kan testlerimiz varInsallah guzel haberler verirsiniz kizlar
Hadi inşallah daha net çıkar. Erken gebelikte falan daha net görünebilir aslındaEvet ama yarın hiç değilse yine bugünkü testlerden yaparak kendimi avutucam
Herkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım 25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCU Saturnyildizi 03.08 Sandra86 Cerenace 02.08 Ozyrny 02.08 Nuray1033 12.08 MUTLUGULL gl0303 Simin55 Nimet yardim 02.08 Tc_umutlu_bekleyis 05.08 Os_gul Bulutumsu7 Cilekkokusuu rafadankafa 31.07 Asimisa Birumuttu 03.08 damlalcan 31.07 Fry90 Fatmuzman
@Sandra86 benimde transfer günüm 12 Ağustos bugün netleşti ekleyebilir misinizHerkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım 25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCU Saturnyildizi 03.08 Sandra86 Cerenace 02.08 Ozyrny 02.08 Nuray1033 12.08 MUTLUGULL gl0303 Simin55 Nimet yardim 02.08 Tc_umutlu_bekleyis 05.08 Os_gul Bulutumsu7 Cilekkokusuu rafadankafa 31.07 Asimisa Birumuttu 03.08 damlalcan 31.07 Fry90 Fatmuzman
Evet negatif ama adet olamadım . Stresten belki de2.adeti etkileyedeğini sanmıyorum. Gebelik testi yaptınız mı?
Hafi hayırlı olsun o zaman ilk pozitif senden canım ❤ hemen kanda ver ikiz olma ihtimali çok yüksek bizim transferlerimizde aynı günde oldu acaba bizimde çıkar mı yaKızlar az önce yaptim bunuda gorunuyormu diye böyle cıktı valla bu kadar erken çıkarmı transferle beraber 6.gun
Ya canım bu testlere güven olmuyo felan diyolar anlamadim sevinmelimiyim sence çıkabilir canım aslında ben tez canliyim ondan yapıyorum birazdaHafi hayırlı olsun o zaman ilk pozitif senden canım ❤ hemen kanda ver ikiz olma ihtimali çok yüksek bizim transferlerimizde aynı günde oldu acaba bizimde çıkar mı ya
Pozitif cikan testlerde yanilma olmuyo pek. Hadi gozun aydin canim tebriklerYab
Ya canım bu testlere güven olmuyo felan diyolar anlamadim sevinmelimiyim sence çıkabilir canım aslında ben tez canliyim ondan yapıyorum birazda
Günümü beklicem kan icin canım perşembeye artikPozitif cikan testlerde yanilma olmuyo pek. Hadi gozun aydin canim tebriklerkan testi ver bakalim ne cikacak
Pozitif çıkan testlerde yanlışlık payı olmaz muhtemelen tranfer olduktan hemen sonra döllenme olmuştur olumsuz düşünme test sonucun bile pozitifken lütfen negatif olmaYab
Ya canım bu testlere güven olmuyo felan diyolar anlamadim sevinmelimiyim sence çıkabilir canım aslında ben tez canliyim ondan yapıyorum birazda
Maşallah sabahtan bu zamana ne kadar çok koyulaşmıs bence beta hcg hızlı yükseliyor maşallahKızlar az önce yaptim bunuda gorunuyormu diye böyle cıktı valla bu kadar erken çıkarmı transferle beraber 6.gun
Çok teşekkür edrim insalah öyledir canimPozitif çıkan testlerde yanlışlık payı olmaz muhtemelen tranfer olduktan hemen sonra döllenme olmuştur olumsuz düşünme test sonucun bile pozitifken lütfen negatif olma
Muhtemelen evetEvet negatif ama adet olamadım . Stresten belki de
Benimde garibime gitti canim valla insalaj doğruluk payı vardırMaşallah sabahtan bu zamana ne kadar çok koyulaşmıs bence beta hcg hızlı yükseliyor maşallah
Benimde aynı 2 ağustosHafi hayırlı olsun o zaman ilk pozitif senden canım ❤ hemen kanda ver ikiz olma ihtimali çok yüksek bizim transferlerimizde aynı günde oldu acaba bizimde çıkar mı ya