- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 30
Insalah canım erken diye sevinemiyorum bileBence var tebrik ederim şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insalah canım erken diye sevinemiyorum bileBence var tebrik ederim şimdiden
Insalah canım ya erken diyolar sevinemiyorum açıkçasıVar görünüyor kuzum seninkini net gördüm hayırlısı olsun inşallah
4. Gunu cnm. Senin test gunun gelmis aslinda yapmadin mi kuzumya benim de adet ağrılarım var. dediğin gibi bende ishal oluyorum karnım bir tuhaf transferin bu gün 10.günü. senin kaçıncı günü
Evet ben onu sabahtan beri görüyorum da telefonda görünmüyorduEvet bende gordum simdi
Evet anlıyorum, İnşallah yarına daha belirginleşirInsalah canım erken diye sevinemiyorum bile
İnşallah canım 4. Gün embriyosuydu, transferin 8. Günü. 5.gününü benimle beraber tamamladı yani öyle hesaplarsak 5.gün embriyosunun 7.günü. Zaten 7.günden başlayarak kana beta hcg salgılanıyormuş diye okumuştum rusçaSilik ama görüyorum gibi kuzum inşallah vardır ya. Kaçıncı gün embriyosuydu
5. ve 7.günlerde yaptım idrar testi. yaptım çıkmadı. tabi bu durum bende yeni değil transfer sonrası da hissetmiştim böyle. pazartesi kan vericem bakalım4. Gunu cnm. Senin test gunun gelmis aslinda yapmadin mi kuzum
Evet zaten genelde 7de falan başlar diyorlar normal zamanında başlamış. Test gunun ne zamamİnşallah canım 4. Gün embriyosuydu, transferin 8. Günü. 5.gününü benimle beraber tamamladı yani öyle hesaplarsak 5.gün embriyosunun 7.günü. Zaten 7.günden başlayarak kana beta hcg salgılanıyormuş diye okumuştum rusça
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah. Ilk pozitif kan testi sonucu senden gelsin. sonra bizde pesinden gelelim5. ve 7.günlerde yaptım idrar testi. yaptım çıkmadı. tabi bu durum bende yeni değil transfer sonrası da hissetmiştim böyle. pazartesi kan vericem bakalım
Eğer taze transfer değilse pozitifin yapılacağını sanmıyorum bence tadını çıkarın ❤Insalah canım ya erken diyolar sevinemiyorum açıkçası
2.adeti etkileyedeğini sanmıyorum. Gebelik testi yaptınız mı?Tecrübeli arkadaşlar yumurta toplamadan sonra 2. Adet gecikir mi ?Benim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı hep 28. Gün olurdum toplamadan sonra bile 28. Gün oldum hatta ama bu sefer transferi bekliyorum 31. Gün oldu tık yok
Test günüm 13 ağustos ama kim o zamana kadar bekleyenEvet zaten genelde 7de falan başlar diyorlar normal zamanında başlamış. Test gunun ne zamam
Bana hemşire 12.gunde yap dedi bilgilendirmede sonra doktorum odama geldi 12 gün çok değil mi hocam dedim 9.gun de yap 5.gun embriyosu 9.gunde cikar varsa dedi. 4 gunum kaldiTest günüm 13 ağustos ama kim o zamana kadar bekleyen
Çok canım donmus transferdiEğer taze transfer değilse pozitifin yapılacağını sanmıyorum bence tadını çıkarın ❤
Lucrin den dolayı adet gecikmesi yaşıyorsun o zaman bende oldumTest günün gelmeden kendini herhangi bi duruma odaklama.Kullandığımız ilaçlar adet olmamıza engel.Ben lucrin depot iğne vuruldum geçici menepoz için ama bende de var adet belirtileri. Takılma yani,hayırlısı olacak hepimiz için.Hayırlı olanın gönlümüzde ki olması için dua edeceğiz
Ben gittim şimdi, şansımdan saat 1e kadar tahlil isteyebiliyormuşuz, yarın sabaha kaldı, o da 1 güne çıkıyor cevabıBana hemşire 12.gunde yap dedi bilgilendirmede sonra doktorum odama geldi 12 gün çok değil mi hocam dedim 9.gun de yap 5.gun embriyosu 9.gunde cikar varsa dedi. 4 gunum kaldi
Laboratuarlar 24 saat calisiyo cnm.Ben gittim şimdi, şansımdan saat 1e kadar tahlil isteyebiliyormuşuz, yarın sabaha kaldı, o da 1 güne çıkıyor cevabı
ay inşallah canım hepimiz bebeklenelim Allah'ın izniyleGuzel haberlerini bekliyoruz insallah. Ilk pozitif kan testi sonucu senden gelsin. sonra bizde pesinden gelelim
Biliyorum canım,evimizin altında olan klinik 1e kadar çalışıyor,ilk eşime söylemek istediğim için habersiz gidip vericem yarın sabah, malum meraklı kayınvalideler…Laboratuarlar 24 saat calisiyo cnm.