- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Ya inşallah bende hamileyimdir yarın tekrar sabah test yapayım bakalım .Evet kuzum ikizlere hamileyim çok şükür şimdi için rahat etsin diye eczacı arkadaşıma sordum o da hcg yok dedi doğru hatırlamışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah bende hamileyimdir yarın tekrar sabah test yapayım bakalım .Evet kuzum ikizlere hamileyim çok şükür şimdi için rahat etsin diye eczacı arkadaşıma sordum o da hcg yok dedi doğru hatırlamışım
Inşallah gönlünüze göre olsunYa inşallah bende hamileyimdir yarın tekrar sabah test yapayım bakalım .
Hangi gün transfer olmuştu canım?Ya inşallah bende hamileyimdir yarın tekrar sabah test yapayım bakalım .
Kaçıncı günün bugün canımHangi gün transfer olmuştu canım?
Bende bu sabah idrar testi yaptım negatifti.
Canım naptın kalp atışı için gidecektinCanım benim de transferden sonra başladı kasık ağrısı yerleşme belirtisi dediler genelde şuan da da daha fazla devam ediyor
Ben de merak ettim sonbaharı, okuyup takip ediyordum bu başlığı. Hesabı pasif görünüyor ya inşallah olumsuz bir şey olmamıştır.Canım naptın kalp atışı için gidecektin
haa tamam canım :)Evet kuzucum istanbulda yaptırdım ama gidip geldim. Izmir'de şu an ki beni takip eden doktorum
Ben çalışmıyorum.Yani kendi iş yerimiz vardı orada çalışıyordum ama çocuk olunca evde kaldım canım.Ama çalışsaydım alırdım açıkçasıBir hafta rapor aldım diye müdürümüz demediğini bırakmadı haftaya gidecem artık ama sonra belki yine alırım siz aldınız mı rapor
Kız çok erken daha hamile olsan dahi göremezsin kesin net bi sonuç istiyorsan bence 8.gün bi kan testi yaptır.Çünkü bu idrar testleri maalesef ilk zamanlar negatif gösteriyorCuma transfer yapıldı.
4.gün bugün. Daha idrara geçmemiştir diye düşünüp moral bozmuycam diyerek yaptım testi
Zaman geçmiyorkiiiKız çok erken daha hamile olsan dahi göremezsin kesin net bi sonuç istiyorsan bence 8.gün bi kan testi yaptır.Çünkü bu idrar testleri maalesef ilk zamanlar negatif gösteriyor
Hayırlısı olsun inşallahKızlar test sonucumu şimdi aldım hamileyimmmmmm
Çok basit bir işlem benim transfer 3 dk anca sürdü. Normal muayne gibi geçiyorTransfer islemi zormu canim bide o kismindan bahsetsek
Bende merak ettım yaa neden pasif görunuyor acaba ınsallah kötü bişey olmamıs tırBen de merak ettim sonbaharı, okuyup takip ediyordum bu başlığı. Hesabı pasif görünüyor ya inşallah olumsuz bir şey olmamıştır.
Amiiiiin inş canım 10 gün gerçekten zor geçiyorZaman geçmiyorkiii
Sonu güzel olsun beklemelerimizin inşallah
Kanda 10.gün kesin çıkar inşallahMerhaba kızlar, 31 Ağustosta 5.gün dondurulmuş 2adet embriyo transferi oldum 2.denemem ve test günüm için 14Eylül dedi doktorum yazdıklarınızı okuyorum benim kadar geç verilen kimse yok. Garantiye almak için mi dedi acaba bilmiyorum 10.gün mü test yaptırsam kesin sonuç çıkmaz mı?
Benim ilk transferimde 20 gün sonra çağırmışlardı zaten adet olmuştum gitmedim ona da.Doktora göre değişiyor normal yani.Kesin sonuç almak istiyorsan 10 eylülde kan testi yaptır canım.Merhaba kızlar, 31 Ağustosta 5.gün dondurulmuş 2adet embriyo transferi oldum 2.denemem ve test günüm için 14Eylül dedi doktorum yazdıklarınızı okuyorum benim kadar geç verilen kimse yok. Garantiye almak için mi dedi acaba bilmiyorum 10.gün mü test yaptırsam kesin sonuç çıkmaz mı?