Tskler inş yükselirYoooo gayet normal.Biraz beslenmene dikkat et.hgc değerdi yükseltiyor yediklerimiz Düşürme yüzünü hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tskler inş yükselirYoooo gayet normal.Biraz beslenmene dikkat et.hgc değerdi yükseltiyor yediklerimiz Düşürme yüzünü hiç
Hadi gözün aydın kuzum çok sevindim, gözün aydın evet ilk haftalarda dinletmiyor doktorlarYaaaa geldim Bugün bebeğin çok iyi sağlıklı dedi.Kalp atışını gördüm duymadım ama ultrasonda gördüm böyle pıtpıt yanıp sönüyordu resmen ekranda
İnşallah bende duyabilirim hayırlı olsun mide bulantısı yaşıyor musunuzYaaaa geldim Bugün bebeğin çok iyi sağlıklı dedi.Kalp atışını gördüm duymadım ama ultrasonda gördüm böyle pıtpıt yanıp sönüyordu resmen ekranda
Çok sağol canım benim.Ya ama onun o minnak kalbini yerim ben oradan yanıp sönüyor Ya o duygu ne kadar güzelmişHadi gözün aydın kuzum çok sevindim, gözün aydın evet ilk haftalarda dinletmiyor doktorlar
Teşekkür ederim inşallah canım çok güxel duygu.Yok hiç yaşamıyorum mide bulantısı ya da koku hassasiyeti filan.Bormal hamile değil gibiyim benİnşallah bende duyabilirim hayırlı olsun mide bulantısı yaşıyor musunuz
Mide bulantısı yaşıyor musunuzYaaaa geldim Bugün bebeğin çok iyi sağlıklı dedi.Kalp atışını gördüm duymadım ama ultrasonda gördüm böyle pıtpıt yanıp sönüyordu resmen ekranda
Çok iyi gerçekten ben çok fazla mide bulantısı yaşıyorumTeşekkür ederim inşallah canım çok güxel duygu.Yok hiç yaşamıyorum mide bulantısı ya da koku hassasiyeti filan.Bormal hamile değil gibiyim ben
sızlama şeklinde miydi bi ara olup geçiyor dolgunluk oluşuyorkızlar ğöğüs ağrınız varmı benim vardı bugün yok gibi bunu yaşayan var mı ?
Evet dokununca acıyordu azalıp çoğalıyordu bazen bugün yok meselasızlama şeklinde miydi bi ara olup geçiyor dolgunluk oluşuyor
normaldir korkmayınEvet dokununca acıyordu azalıp çoğalıyordu bazen bugün yok mesela
Transfer islemi zormu canim bide o kismindan bahsetsekMerhaba bende öğleden sonra oldum geldim eve
Idrara sıkışık olma kısmı bence biraz zor. Ama onun dışında bence bir zorluğu yokTransfer islemi zormu canim bide o kismindan bahsetsek
Ilac kullanarakArkadaşlar mide bulantısı olanlar nasıl çözüm buldunuz
bende artık isteyeceğim ya okulda zor oluyorIlac kullanarak
Ayy ben başlamadım zaten mümkün değil başlayamam ilaca rağmen hala bulantılarım oluyor. Bir de benim ayakta kalınca belim çok ağrıyorbende artık isteyeceğim ya okulda zor oluyor
Bende bu hafta rapor aldım ama müdür sorun çakardı ilk haftadan raporu gidecem mecbur sizde bir sorun oluyor muAyy ben başlamadım zaten mümkün değil başlayamam ilaca rağmen hala bulantılarım oluyor. Bir de benim ayakta kalınca belim çok ağrıyor
Doktor raporu var sonuçta müdüre ne ki isterse sabaha kadar sorun cikarsinBende bu hafta rapor aldım ama müdür sorun çakardı ilk haftadan raporu gidecem mecbur sizde bir sorun oluyor mu
Bana çok sorun çıkardı rapor alma ben zor durumda kalıyorum felan dedi haftaya gideceğim bakalım zorlanırsam yine rapor alırım dedim kaç gün rapor aldınız sizDoktor raporu var sonuçta müdüre ne ki isterse sabaha kadar sorun cikarsin
Valla ben kendim bile gitmedim eşim gidip verdi. Benim doktorum izin vermiyor zaten. 40 gun aldim sonra heyet raporu ayarlayacagim dedi doktorBana çok sorun çıkardı rapor alma ben zor durumda kalıyorum felan dedi haftaya gideceğim bakalım zorlanırsam yine rapor alırım dedim kaç gün rapor aldınız siz