- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
Üzülüp bebeğini de strese sokuyosun ne güzel 2 katına çıkmış işte sevinmen lazımTrabsferin 6. Gunu kan testim 15.83 dü bugun 8. Günü 36.01 cok az artıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülüp bebeğini de strese sokuyosun ne güzel 2 katına çıkmış işte sevinmen lazımTrabsferin 6. Gunu kan testim 15.83 dü bugun 8. Günü 36.01 cok az artıyor
Iyimi diyorsun sonuçÜzülüp bebeğini de strese sokuyosun ne güzel 2 katına çıkmış işte sevinmen lazım
Rakama takılma önemli olan artışın düzenli olması canım rahatla hamişsin inşallah sağlıkla ilerlesinIyimi diyorsun sonuç
Tabiki muhim olan 2 katı olmasıydı ki iki katından biraz fazla bile olmuş moral bozmak yerine dua edin bence bol bol ki bu artışlar böyle devam etsin ♥Iyimi diyorsun sonuç
Ne demek.Bir de canım transferden sonra hepimiz hemen Bi belirti aramaya başlıyoruz hiç arama.Çoğumuzda olmadı bile belirti.Ama 3 gün yat dinlen bence tanii bünyeden bünyeye değişiyor ama ilk gün ben arabada yatarak gittim eve o gün de full yattım uyudum.hiç kalkmadım vallahi.yataktan da ani ayağa kalkışlar yapma.Kimisi ilk gün gidip geziyor yine de tutuyor Allah’ın takdiri elbette.bende ilk transferde çok dikkat etmemiştim açıkçası bunda 7-8 gün yattım dinlendim.Yemek yapmadım temizlik yapmadım.Tuvalete Ya da yemek yemeye kalktığım zaman da çok yavaş hareket ettim.Sabki ameliyat olmuşumda yürüyemiyor gibi tabii bunlara kalkınca evin içinde Bi dolandım hani kan akışı da olsun diye vücutta.Bunlar benim kendi tecrübelerim herkesin ki farklı oluyor.Sende ona göre inş tutarCokkk teşekkürler canim bilgiler icin
Hiç öylr düşünme 2 Katı artmış ne güzel bundan güzeli öi Var benşm 9.gün 30 du.12.gün 90 olmuştu.Hamilesin işte ne güzel artışa üzüleceğine hamile olduğuna sevinsene.Düşüş olmadıktan sonra değerlerde üzülme.Kendşmize üzülmek için bahaneler mi arıyoruz yoksa Bebişin seninle işte ne güzel.Ya Mübdi esmasını çek aklına geldikçe sürekli.Trabsferin 6. Gunu kan testim 15.83 dü bugun 8. Günü 36.01 cok az artıyor
Dış gebelik olur diye korkuyorum degerleri dusuk gorunce acaba yerleşmedimi hala diyorumHiç öylr düşünme 2 Katı artmış ne güzel bundan güzeli öi Var benşm 9.gün 30 du.12.gün 90 olmuştu.Hamilesin işte ne güzel artışa üzüleceğine hamile olduğuna sevinsene.Düşüş olmadıktan sonra değerlerde üzülme.Kendşmize üzülmek için bahaneler mi arıyoruz yoksa Bebişin seninle işte ne güzel.Ya Mübdi esmasını çek aklına geldikçe sürekli.
Önce heyet raporu sonra normal rapor alırsam ücretli geliyormuş öyle yapmaya çalışacağım normalde pazartesi günü kalp atışı ama yarın gidelim duyacak mıyız diye artık müdür o kadar strese soktu ki kalp atışı duyarsam heyet raporu alacağımIlac kullanarak
Bende aynen senin gibiyim bende pazartesi gördüm kalp atışımı dediğin gibi çok güzel bi duygu çookk heycanlandım ben içim çok rahatladı maşallah hepimizinkine. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza aldırsın aminnTeşekkür ederim inşallah canım çok güxel duygu.Yok hiç yaşamıyorum mide bulantısı ya da koku hassasiyeti filan.Bormal hamile değil gibiyim ben
Ay sizin müdür şaka gibi gerçekten sanki keyfi bir durum için alıyorsun. Inşallah görünür kalp atışı hem stresin azalır birazÖnce heyet raporu sonra normal rapor alırsam ücretli geliyormuş öyle yapmaya çalışacağım normalde pazartesi günü kalp atışı ama yarın gidelim duyacak mıyız diye artık müdür o kadar strese soktu ki kalp atışı duyarsam heyet raporu alacağım
Evet hatta pazartesi durumum belli olacak diyorum hala anlamıyor yarın git bana haber ver ben öğretmen isterim ona göre diyor eşim de çalışıyor gidemem diyorum o zaman telefonla ara diyor ya durumum belli değil diyorum laf anlamayan bir insanAy sizin müdür şaka gibi gerçekten sanki keyfi bir durum için alıyorsun. Inşallah görünür kalp atışı hem stresin azalır biraz
Sen aslında bence muhattap olmakla hata yapıyorsun rahatsızım konuşamam diyeceksin raporu da vereceksin eşine götürecek. Neyse boşver sen onu hiç düşünme şimdi daha çok sinirini bozmaEvet hatta pazartesi durumum belli olacak diyorum hala anlamıyor yarın git bana haber ver ben öğretmen isterim ona göre diyor eşim de çalışıyor gidemem diyorum o zaman telefonla ara diyor ya durumum belli değil diyorum laf anlamayan bir insan
Evet haklısın ya bizim okul çok sıkıntılı şöyle bulunduğum ilin en iyi okulu ve beklenti çok yüksek bu da çok yorucuSen aslında bence muhattap olmakla hata yapıyorsun rahatsızım konuşamam diyeceksin raporu da vereceksin eşine götürecek. Neyse boşver sen onu hiç düşünme şimdi daha çok sinirini bozma
Öncekinde ben de daha fevriydim bunda çoğunlukla senin yaptığın gibi davrandım çok şükür nasip olduNe demek.Bir de canım transferden sonra hepimiz hemen Bi belirti aramaya başlıyoruz hiç arama.Çoğumuzda olmadı bile belirti.Ama 3 gün yat dinlen bence tanii bünyeden bünyeye değişiyor ama ilk gün ben arabada yatarak gittim eve o gün de full yattım uyudum.hiç kalkmadım vallahi.yataktan da ani ayağa kalkışlar yapma.Kimisi ilk gün gidip geziyor yine de tutuyor Allah’ın takdiri elbette.bende ilk transferde çok dikkat etmemiştim açıkçası bunda 7-8 gün yattım dinlendim.Yemek yapmadım temizlik yapmadım.Tuvalete Ya da yemek yemeye kalktığım zaman da çok yavaş hareket ettim.Sabki ameliyat olmuşumda yürüyemiyor gibi tabii bunlara kalkınca evin içinde Bi dolandım hani kan akışı da olsun diye vücutta.Bunlar benim kendi tecrübelerim herkesin ki farklı oluyor.Sende ona göre inş tutar
Amin amin inş.Belki belki diyordum ama bebişi gördükten sonra artık diyprum hamileyim die hamiş olduk kızBende aynen senin gibiyim bende pazartesi gördüm kalp atışımı dediğin gibi çok güzel bi duygu çookk heycanlandım ben içim çok rahatladı maşallah hepimizinkine. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza aldırsın aminn
Hamd olsun Rabbime.Umutlarımızı dualarımızı geri çevirmedi.Öncekinde ben de daha fevriydim bunda çoğunlukla senin yaptığın gibi davrandım çok şükür nasip oldu
O tarz hareket insan ister istemez yapabiliyor sonra vicdan oluyorYaa kızlar güleceksiniz belki ama az önce koltuktan kalkarken biraz ani kalktım galiba, kramp girdi kasığımın sağ tarafına. Bir dakika falan sonra geçti. Ama ben korktum tabii ki. Sanki hala orada bir şeyler oluyor. Ağrı desem değil, sancı desen değil ama oluyor. Bir şey olmaz değil mi? Sizde de oldu mu hiç böyle?