- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim senin keseyi gördüm☺ daha minnak. Brndede böyleydim 2 hafta sonra o kadsr büyüyorki sen bile sasiriyorsun.Eki Görüntüle 2737663 Şu soldaki şey olarak gösterdi keseyi
Canim benimde 5+3 de minicik bir oluşum vardi. Hatta bugün tam 6.hafta yani 6+0 yinede cok minik dedi doktor. Benim bildiğim yolk sac bebegin olusumunu sagliyordu.Kızlar hastaneden geliyorum bende sat a göre 6+1 ama ultrasona göre 5+4 çıktık yolk sac göründü, embriyo görünmedi. Doktoruma geç yumurtlamam oldu benim ondan olabilir mi dedim. Olabilir, olmayadabilir bir sonra ki kontrole bebek oluşmamış olursa sıkıntılı boş gebelik dedi üzüldüm baya ama boş gebelik olsa yolk sac olur muydu ki ya
Evet internettr yolk sac oluştuysa %90 normal bir gebeliktir boş değildir diyor. Sen yolk sac mı gördün embriyo muCanim benimde 5+3 de minicik bir oluşum vardi. Hatta bugün tam 6.hafta yani 6+0 yinede cok minik dedi doktor. Benim bildiğim yolk sac bebegin olusumunu sagliyordu.
Bana da büyük geldi malum hiç kese görmedim ki ideali kaçmış ki belki bizim bebe minyondurBüyümüş mü ya küçük bu haftasına göre bence. Uff kadınlar kulübünde takıla takıla kendimi başka hcglerden baska keselerden kiyaslamaktan kafayı siyircam galiba herkes mi cok hızlı ben mi yavasim anlamadm
Vermedim kuzum en son salı mı ne vermiştim eğer keseyi görmezsem kan isteyelim dedi ultrasonu karnıma koyar koymaz hemen kesemiz belli olduAynı ölçüde bizimkiler bana da 5 haftanın içinde olduğumu söyledi dr. Hcg de vermismiydin canım kac çıktı?
İnşallah iyi olursun canım.ayy evet kalp atısına heyecanalıyım ben de anladm keseyi fasulye gibi etrafı beyaz dogruyum dimiEvet canim senin keseyi gördüm☺ daha minnak. Brndede böyleydim 2 hafta sonra o kadsr büyüyorki sen bile sasiriyorsun.
Evet resim yolladim az önce benimkinden. 6+1 ken. Benimkide gec döllenmisİnşallah iyi olursun canım.ayy evet kalp atısına heyecanalıyım ben de anladm keseyi fasulye gibi etrafı beyaz dogruyum dimi
Soyledim cok sevindiVallahi ben söyledim hem de daha öğrendiğimde üç haftalıktı anne babalar biliyor biz de niye içine atasın ki bu sevinci paylaş gitsin kötü giderse de gider aileler de o durumda üzülmek yerine bizleri teselli etsinler zaten kadın kadar kimse üzülemez İnşallah hep olumlu düşün olumlu olsun
Soyledim cok mutlu olduBence soyle canım zaten Allah korusun kotu bırsey bıle olsa yıne annemıze aglıcaz
Benimki hemen gitti anasina soyledi.daha beta degerim 35tiGerçekten söylemek sıkıntı söylememek sıkıntı ben daha yeni bugün anneme tek dedi oda hep diyor seni rüyalarda görmüşüm ondan dedim kimseyede deme dedim ama esimin ailesine söylemek gibi hiç bir fikrim yok varsın biraz daha kalsın gurbetteyim göremezler zaten
6+1 resim böyle. ☺☺☺ gidecek olanlara bi fikir olur belki. Benimle ayni haftada olan varmi 6 haftalikBenimkide bu kücük mercimegim benim. 0,32 mm ymis. Kizlar insallah hepiniz kucaginiza alirsiniz bende dahil.
6 haftalıkta kalp atışı duyulmuyor mu sen duymussundjd6+1 resim böyle. ☺☺☺ gidecek olanlara bi fikir olur belki. Benimle ayni haftada olan varmi 6 haftalik
Oy maşallah süphanallah ne güzel gözünüz aydınBenimkide bu kücük mercimegim benim. 0,32 mm ymis. Kizlar insallah hepiniz kucaginiza alirsiniz bende dahil.
Evet internettr yolk sac oluştuysa %90 normal bir gebeliktir boş değildir diyor. Sen yolk sac mı gördün embriyo mu
Hayırlı olsun cnm benim kese de 7 mm çıkmıstı ink saglıkla kalp atışlarını da duyarızValla hiç sormadım ama doktorum gebe dosyası vermiş dikkatli bakınca fark ettim 6 mm yazıyor
Oy maşallah size İnşallahBenim kese Beta iki gün önce 2320 iken görünmüştü Sende görürsün inşaAllah