- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.361
bende ayni durumdayim 5+3 sanirim ve progestan eatrofrem ve duphaston yuzunden gece gunduz uyuyorum
Uyumakta degil bayiliyorum resmen. Insallah faydasi oluyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ayni durumdayim 5+3 sanirim ve progestan eatrofrem ve duphaston yuzunden gece gunduz uyuyorum
inshallahh yaUyumakta degil bayiliyorum resmen. Insallah faydasi oluyordur
5+2 ye göre evet kese görünmesi lazım. Ama kan değerinin 1000lerinin üstüne çıkması lazım. Kan değerine göre 5 haftalık değilsin
Henüz doktora gitmedim. Dahiliyeden kan girişlerini yaptırmıştım. Yarın gideceğim kendi doktoruma. Az mı diyorsunuz? Sizlerde nasıldı kan değerleri haftasına göredoktorunla gorustunmu nediyor , bana az gibi geldi sanki ama bilmiyorum morelini bozma kanama var diye dusuk olucak anlaminada gelmiyor bol bol dinlen hoc kalkma
Benimde seninle hemen hemen aynu.hayirlusi inşallahÇok şükür bi kalp atımı vs görsem tam rahatlayacağım
Erken daha testte çıkmaz canm anca kanda çıkarHiç bilmiyorum ama normal artışların canım
7.günüm bugun
İnşallahSizinki de artmıştır baya o zaman
Ay inşallah canım benim inşallahErken daha testte çıkmaz canm anca kanda çıkar
kizlar ara ara adet agrilarina benzer ağrılarım oluyor sizde de oluyor mu insan tedirgin oluyor yaakese yerleşip gelişiyor çok normal korkmayın
Çok dua ediyorum sizin içinAy inşallah canım benim inşallah
Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş..Çok dua ediyorum sizin için
Yaşayanlar var canım yerlesme kanamasi diyorlar. kahverengi leke önemli değil pıhtı şeklinde ve kırmızı olmadığı müddetçe önemli değilMerhaba kızlar, bende bu ay sürpriz bir şekilde hamileliğimi öğrenenlerdenim. Beta hcg değerim dün 700 çıktı ve pazartesi kese için çağırdı dr um. Biraz önce hafif kahve rengi lekelenmem oldu sizce normal mi ? Lekelenme yasıyo musunuz ?
Bende ilk gebeligmi ogrendigmde cok aciyordu simdi biraz azaldı ama tam azaldı diyemem var hala yaniKizlar gögüslerde acima varmi. Benim vardi ama tamamen gecti siz ne durumdasiniz
Bende ilk gebeligmi ogrendigmde cok aciyordu simdi biraz azaldı ama tam azaldı diyemem var hala yani
Canım selam. Geçen de yazmıştın. Otomatik düzeltme sandım. Ama yine yazmışsın yol sac nedir. Bilmediğimden soruyorum lütfen kusura bakmaBen keseyi beta hcg 4500 ken gecen çarşamba gördüm. Bu salı gittigimde yine kese ve yol sac olusmustu ama kalp duyulmadi. cuma yine gel dedi.
benim goguslerim cok fazla hassas yan uzanamiyorum bileKizlar gögüslerde acima varmi. Benim vardi ama tamamen gecti siz ne durumdasiniz
Canım selam. Geçen de yazmıştın. Otomatik düzeltme sandım. Ama yine yazmışsın yol sac nedir. Bilmediğimden soruyorum lütfen kusura bakma
benim goguslerim cok fazla hassas yan uzanamiyorum bile