- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.381
Teşekkür ederim inşallah önemli bir durum değildirYaşayanlar var canım yerlesme kanamasi diyorlar. kahverengi leke önemli değil pıhtı şeklinde ve kırmızı olmadığı müddetçe önemli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah önemli bir durum değildirYaşayanlar var canım yerlesme kanamasi diyorlar. kahverengi leke önemli değil pıhtı şeklinde ve kırmızı olmadığı müddetçe önemli değil
Canım benım de geçti mesela aşırı derecede sivilcelerim çıktı ve tek tarafli ağrım sağda sadeceBenimde tamamen söndü korkuyorum çok
Bende de olmuştu başlarda 1 buçuk gün sürdü leke şeklinde hiç kırmızıya dönmediTeşekkür ederim inşallah önemli bir durum değildir
Kan pembemiydi kırmızı mıydıMerhaba arkadaşlar. Adetim bir hafta geçti. Tam idrardan testi yapacaktım ki adet oldum.(olduğumu sandım) salı günü ağrıyla birlikte kanamam oldu adet başlangıcı gibiydi ikinci gün azaldı. Bugün daha da azaldı. Kan tahlili verdim sonuç şimdi çıktı beta 400. Çok şükür ikinci bebeğime hamileyim. Sizlerde kanama oldu mu? Hemen doktora gidip kanama için danışmak istiyorum ne tavsiye edersiniz
Canım benım de geçti mesela aşırı derecede sivilcelerim çıktı ve tek tarafli ağrım sağda sadece
Canım yarın kaç hafta olmuş olacakBenimde sol kasık agrisi var sadece. Artik yarın 10.30 da dananin kuyrugu kopacak.
Canım yarın kaç hafta olmuş olacak
Yarın vajinal duyulur heralde canımBenim sat a göre 1 hafta geriydi . Pazartesi 5+2 dedi yarin 6 oluyor
Teşekkürler cevap için :) başta derken ne kadarlık bir dönemdi tahmini 4 hafta civarı benimki. Karşılaştırabilmek için soruyorum. Kasık ağrılarımda devam ediyorBende de olmuştu başlarda 1 buçuk gün sürdü leke şeklinde hiç kırmızıya dönmedi
Kahve rengi ise korkmayın yerleşmede oluyor
Çok üzüldüm inşallah bi daha aynısını yaşamazsın.. Peki kanaman olmadan mi göğüs ağrın kesilip kürtaj durumunda kaldın?Benim vardi hic kalmadi gecen kürtajdada bir anda agri yok olunca kürtaj olmustum. Insallah yine aynisi degildir
Yarın vajinal duyulur heralde canım
Çok üzüldüm inşallah bi daha aynısını yaşamazsın.. Peki kanaman olmadan mi göğüs ağrın kesilip kürtaj durumunda kaldın?
Dur bakalım canım rabbim umut kesilmez inşallah yarın güzel haber alacaksınDoktorda duyulmasi lazim şart dedi
Teşekkürler cevap için :) başta derken ne kadarlık bir dönemdi tahmini 4 hafta civarı benimki. Karşılaştırabilmek için soruyorum. Kasık ağrılarımda devam ediyor
Dur bakalım canım rabbim umut kesilmez inşallah yarın güzel haber alacaksın
Teşekkür ettimCanim once kese olusuyor sonra kese ortalama 10 mm olunca yolk sac olusmasi lazim. Yolk sac bebegi olusturacak kan hücrelerini sağliyor diye biliyorum. Yolk sac dan sonrada bebek olusmaya basliyor
Hatırladım. Sen ic kanama geçirmiştin dimi.. Ya içini ferah tut inşallah aynı durum değildir. Yarin kese kontrolün mü var?Evet canim hic kanama sanci olmadi. Kese bebek vardi kalp atmadi
Merhaba canım ben geçen sene kimyasal gebelik geçirmiştim değerinin azaldığı günler ki bilmiyordum azaldigini o zaman gogus hassasiyetim gitmişti ağrı sızı kalmamıştı dedim birşey var meğerse değerlerim azalmaya başlamış düşük yapmıştım öyle bir deneyim olunca insan korkuyor şuandada kesildi 3 gündür ağrı sızı yok korkuyorum açıkçası yarın değerlere bakılacak tekrar inşallah bizimledir minigimizBenim vardi hic kalmadi gecen kürtajdada bir anda agri yok olunca kürtaj olmustum. Insallah yine aynisi degildir
Ben normalde tüp bebek tedavisi görüyordum mayısta 6 haftalık kaybım oldu ekimde de 2. transferi yapacaktık dondurulmuş embriyolarımızın hepsi çözülünce bozuldu. Bende bir süre ara vermeye karar vermişken süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim Bu yüzden dr hemen progestan fitil ve oksapar iğne başladı zaten. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla devam eder benim ve hepinizin gebeliğiCanim hangi tür ve renk olursa olsun doktora gitmelisin. Benim kahverengi lekelenme oldu 5.haftada doktor ilaca basladi