- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.321
bebegin kac hafta oldugunu nasil hesapliyorsunuz . opu ile hesaplarsam 4+3 diyor ama transfe rile hesaplayinca 5+2 diyor gunler gecmiyor sanki birturlu tam bir hafta okdu ogreneli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En doğrusu ultrasondakidir diye duydum keseye göre hesapliyor doktor.bebegin kac hafta oldugunu nasil hesapliyorsunuz . opu ile hesaplarsam 4+3 diyor ama transfe rile hesaplayinca 5+2 diyor gunler gecmiyor sanki birturlu tam bir hafta okdu ogreneli
Keseye göre net hesaplanıyor canım ama şuan benım adet tarihime kese uyumlu. Sen yine son adetten hesaplabebegin kac hafta oldugunu nasil hesapliyorsunuz . opu ile hesaplarsam 4+3 diyor ama transfe rile hesaplayinca 5+2 diyor gunler gecmiyor sanki birturlu tam bir hafta okdu ogreneli
Yok cumartesi günü beklıyorum bende ama az önce test yaptım dayanamadımSizin test günü geçtimi nasıl hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Ay gittiniz miBende nasipse yarın gidicem çok heyecanlıyım keseyi görüp rahatlasak
Doktor iyi dedi mi canım beta ya normal de 5+2 keseyi görmüş olman lazım5+2 hamilelik beta 400 iyi mi. Kanamadan dolayı düşük olma durumu var mıdır
Kızlaaar nasılsınız nasıl gecıyo gununuz
Bende öyleyim sürekli bir uyku hali ya kuluçka tavuğu gibi progestani fitil olarak mi kullaniyorsunuz? Onun yan etkisi olduğunu bilmiyordum hamilelikten sanıyordum yaBen bütun gün resmen baygin gibi uyuyorum canim. Progestran ilaclar yapiyormus. Birde iştahım hiç yok icim almiyor hicbirsey. O da ilactan olabiliyormus. Yarin sabah 10.30 da randevum var insallah bu sefer kalp atisi duyarmiyim stresindeyim
Mrb canim elinden geldiğince yetismeyecegin bir yere uzanma yukarilara falan bol bol dinlen su iç tedbir senden takdir allahtan canım sağlıkla kavusBende de minik ısırıklar gibi oluyor ve batmalar ve birazda üşüme ama kramp yok . Birde arkadaşlar bu aylarda dikkat edeceğimiz neler var. Benim daha önce düşük oldugu için endişeliyim acıkcası
Canım herşey güzel olacak inşallah merakla yarını bekliyormBen bütun gün resmen baygin gibi uyuyorum canim. Progestran ilaclar yapiyormus. Birde iştahım hiç yok icim almiyor hicbirsey. O da ilactan olabiliyormus. Yarin sabah 10.30 da randevum var insallah bu sefer kalp atisi duyarmiyim stresindeyim
Ay hadı ınsallah canım duyarsın guzel haberlerını beklıyoruzBen bütun gün resmen baygin gibi uyuyorum canim. Progestran ilaclar yapiyormus. Birde iştahım hiç yok icim almiyor hicbirsey. O da ilactan olabiliyormus. Yarin sabah 10.30 da randevum var insallah bu sefer kalp atisi duyarmiyim stresindeyim
Gayet iyi bence hayırlı olsunKızlar 6 aralık 257
8 aralık 692
10 aralık 1792 sizce nasıl artık ölçtürmicem inşallah
Sonuçlar için gitmedim. Kese 5+2 de görünür mü kiDoktor iyi dedi mi canım beta ya normal de 5+2 keseyi görmüş olman lazım
Kanamanın şiddeti nasıldı canımMerhabalar adet günüme göre bnmde 4+7 kasıklarımda ağrım var . Daha önce 6 . haftada iç kanama sonucu kürtaj oldum. ağrılarımdan kaynaklı yine korkuyorum. Dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?