- 25 Mart 2017
- 366
- 728
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.401
Korkma hafta ilerleyince göğüs hassasiyeti azalıyor zaten.6. Haftada bayağı bir azalıyor diye hatırlıyorum.Benimde tamamen söndü korkuyorum çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma hafta ilerleyince göğüs hassasiyeti azalıyor zaten.6. Haftada bayağı bir azalıyor diye hatırlıyorum.Benimde tamamen söndü korkuyorum çok
Kahverengi ydi canım. Aşırı bir kanama değil daha çok lekenme gibi. Az önce baktım kesilmiş gibi leke yok. İlk gün küçük boy ped in yarısı kadar oldu. İkinci biraz daha az. Üçüncü gün bugün çok az geldi sabahtan şu an kesildiKan pembemiydi kırmızı mıydı
Ben normalde tüp bebek tedavisi görüyordum mayısta 6 haftalık kaybım oldu ekimde de 2. transferi yapacaktık dondurulmuş embriyolarımızın hepsi çözülünce bozuldu. Bende bir süre ara vermeye karar vermişken süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim Bu yüzden dr hemen progestan fitil ve oksapar iğne başladı zaten. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla devam eder benim ve hepinizin gebeliği
Bende günde 3 kez progestan fitil, 2 kez oksapar, 1 corasprin 1 deltacortril ve ocean mummy alıyorum inşallah faydalarını görürüzHayirli olsun canim. Saglikla sihatle devam etsin insallah. Bende oksapar igne progestan ve coraspin 100 lük kullaniyorum.
Ben tüp bebek ile hamile kaldığım için transferin 7. Günüydü değerimde daha 37ydiTeşekkürler cevap için :) başta derken ne kadarlık bir dönemdi tahmini 4 hafta civarı benimki. Karşılaştırabilmek için soruyorum. Kasık ağrılarımda devam ediyor
Canımm nasılsınBen tüp bebek ile hamile kaldığım için transferin 7. Günüydü değerimde daha 37ydi
Belki öyle kıyaslayabilirsiniz
Aynen benim de vardı ağrı böyle kaşınma gibi geçti benimki deKizlar gögüslerde acima varmi. Benim vardi ama tamamen gecti siz ne durumdasiniz
İnşaAllah değildir canımBenim vardi hic kalmadi gecen kürtajdada bir anda agri yok olunca kürtaj olmustum. Insallah yine aynisi degildir
Hatırladım. Sen ic kanama geçirmiştin dimi.. Ya içini ferah tut inşallah aynı durum değildir. Yarin kese kontrolün mü var?
Aa sizinde daha yeniymiş sağlıkla devam etsin inşBen tüp bebek ile hamile kaldığım için transferin 7. Günüydü değerimde daha 37ydi
Belki öyle kıyaslayabilirsiniz
Bende günde 3 kez progestan fitil, 2 kez oksapar, 1 corasprin 1 deltacortril ve ocean mummy alıyorum inşallah faydalarını görürüz
28 günde bir genelde.. 2.oğlumda daha erken 200 lerde çıkmıştı sanki. Tekrarlayacakmış dr testi.. İnşallah artar bakalım. Teşekkür ederimHayırlı olsun öncelikle
Kaç günde bir regl oluyorsunuz değeriniz iyi çıkmış 2 günde bir katlaması önemli olan
Güzel güzel artsın değerleriniz
Evet canım Sizin tek sefer miCanim oksapari kaclik doz aliyorsun . Gunde 2 kere 0.4 ml olandanmi
Anladım.. İnşallah yarın güzel haberlerini iletirsin bize de inşallah bebeğinin güzel ritmini dinlersinYok canim hic kanama olmadi. Bu seferkinde 2 sefer kahverengi lekelenme oldu . Keseyi pazartesi gördüm yarin kalp icin gideceğim
Evet canım Sizin tek sefer mi
İyiyim canım senin gibi yarın ah kontrole gidebilsem daha iyi olurdumCanımm nasılsın
Fitil yerleştirirken kasıklarım da aşırı ağrı oluyor hala kan da geliyor allahım hayırlara çıkar ne yıpratıcı süreç
Amin canım amin. Bilmiyorum bu neyin nesi Allah hayırlara çıkarsınCanim Allah yardimcimiz olsun. Icerde birikenler geliyor olabilir. Rahimde kanama olsa doktor görürdü