2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben normalde tüp bebek tedavisi görüyordum mayısta 6 haftalık kaybım oldu ekimde de 2. transferi yapacaktık dondurulmuş embriyolarımızın hepsi çözülünce bozuldu. Bende bir süre ara vermeye karar vermişken süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim🙏🏻 Bu yüzden dr hemen progestan fitil ve oksapar iğne başladı zaten. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla devam eder benim ve hepinizin gebeliği🙏🏻

Hayirli olsun canim. Saglikla sihatle devam etsin insallah. Bende oksapar igne progestan ve coraspin 100 lük kullaniyorum.

Teşekkürler cevap için :) başta derken ne kadarlık bir dönemdi tahmini 4 hafta civarı benimki. Karşılaştırabilmek için soruyorum. Kasık ağrılarımda devam ediyor
Ben tüp bebek ile hamile kaldığım için transferin 7. Günüydü değerimde daha 37ydi
Belki öyle kıyaslayabilirsiniz 🙈🤗

Hatırladım. Sen ic kanama geçirmiştin dimi.. Ya içini ferah tut inşallah aynı durum değildir. Yarin kese kontrolün mü var?

Yok canim hic kanama olmadi. Bu seferkinde 2 sefer kahverengi lekelenme oldu . Keseyi pazartesi gördüm yarin kalp icin gideceğim

Hayırlı olsun öncelikle 🧿
Kaç günde bir regl oluyorsunuz değeriniz iyi çıkmış 2 günde bir katlaması önemli olan
Güzel güzel artsın değerleriniz 🙏
28 günde bir genelde.. 2.oğlumda daha erken 200 lerde çıkmıştı sanki. Tekrarlayacakmış dr testi.. İnşallah artar bakalım. Teşekkür ederim 💕

Kızlar herkese merhaba ☺️ Nasipse ben de Ağustos annesi olacağım bugün adet olmam gerekiyordu iki gün önce idrarda pozitif gördüm bugün de kanda 405 çıktı değerim 🙏🏻❤️ İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi 🙏🏻❤️🥰

Fitil yerleştirirken kasıklarım da aşırı ağrı oluyor hala kan da geliyor allahım hayırlara çıkar ne yıpratıcı süreç 🥺

Canim Allah yardimcimiz olsun. Icerde birikenler geliyor olabilir. Rahimde kanama olsa doktor görürdü

Back