- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.281
Kizlar ya 4/5 haftalik hamileyim adet agrim bir turki gecmiyo sizdede varmi halen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende korkuyorum gercekten şu korkulu günleri atlatsaydık bi hayırlısıylaInsallah canim.valla wc ye gitmeye korkuyorum. Ara ara sanki alt karnimda heran regli olacak gibi ağri oluyor
Dün gitmiştim canım içte bir kanama görünmüyor yerlesme kanaması olabılır dedı ama yınede neolur neolmazıgne yaptrdı bugun ıgneye ragmen olunca korktum acıkcasıGeçmiş olsun canım kötüyü çağırma lütfen bisey olmaz allahın izniyle sen doktora gittinmi peki
Evet valla insanlar rahat ben de takıyorum hemen.2 gün önce açık kahve akıntm oldu cok az aklım orada kaldıValla bana com erken basladin gelmeye dedi millet 1 ay geçtikten sonra geliyor dedi. Yipratma kendini 10 gun sonra gelirsin dedi hakli kadin pimpirikli olduğumu biliyor artisi gördüm ya içim rahat Rabbım hayirli eyler sonumuzu inşallah
Sende yat dinlen canım ayaklarının altına bir yastık koy hafif yukarda olsun ne olur ne olmaz tedbir senden takdir allahtan umarım iyiye gider herşey inşallahDün gitmiştim canım içte bir kanama görünmüyor yerlesme kanaması olabılır dedı ama yınede neolur neolmazıgne yaptrdı bugun ıgneye ragmen olunca korktum acıkcası
Canım bende adet sancısı yaşıyorum sanıyordum ama gaz sancısı olduğuna ikna oldumKizlar ya 4/5 haftalik hamileyim adet agrim bir turki gecmiyo sizdede varmi halen
Git danis bi istersen doktorunaEvet valla insanlar rahat ben de takıyorum hemen.2 gün önce açık kahve akıntm oldu cok az aklım orada kaldı
Tamam canım oyle yapım aynen hersey Allahtan beklıyorz bakalımSende yat dinlen canım ayaklarının altına bir yastık koy hafif yukarda olsun ne olur ne olmaz tedbir senden takdir allahtan umarım iyiye gider herşey inşallah
HoşbuldummmHosgeldinn
bende 3 turlu agri var adet agrisi oluyor , yanlarda agri oluyor kasiklarda bide gaz sancisi oluyor iki uc gun once cok kotu oldu gaz sancisi ondan sorna ishal oldum siylemesi ayip gecti simdi .Canım bende adet sancısı yaşıyorum sanıyordum ama gaz sancısı olduğuna ikna oldum
Seninki de gaz olabilir mi ilaçlardan vs kaynaklı
Canini sıkma hayırlısı boyleymiş diyelim birdahaki sefer inshallah dikkat et kendineKızlar ben yine kırmızıları gördüm, herşey Allah'tan diyorum. Zaten taşınacağım için ara vereceğim inşallah daha sonra nasip eder rabbim. Burada kalan çok kişi olur inşallah hepiniz meleklerinizi sağ-salim kucağınıza alırsınız. Hoşçakalın :)
Cok doktora sordum yerlesme olabilir dedi devam ederse görsün dedi doktor cok sükür olmadı başkaGit danis bi istersen doktoruna
Iyi o zaman kuzum gönlünü ferah tut rabbim bizimledir o ne derse o olur inşallahCok doktora sordum yerlesme olabilir dedi devam ederse görsün dedi doktor cok sükür olmadı başka
Bende adet ağrısı yok kasıklara 10 15 sn ağrılar girdiği oluyor ama herkesin bünyesi farklıbende 3 turlu agri var adet agrisi oluyor , yanlarda agri oluyor kasiklarda bide gaz sancisi oluyor iki uc gun once cok kotu oldu gaz sancisi ondan sorna ishal oldum siylemesi ayip gecti simdi .
Amin inşallah allah herkesin gönlüne göre versinIyi o zaman kuzum gönlünü ferah tut rabbim bizimledir o ne derse o olur inşallah
Kizlar ya 4/5 haftalik hamileyim adet agrim bir turki gecmiyo sizdede varmi halen
Bende de var ağrı aslında 3-4 gündür iyiydim ama dışarı çıktığımda bazen ağrı oluyor 1-2 saat yürüyünce alt karnımda. Dinlenince de geçiyor ama çok korkutuyor beni. Göğüslerim de hala acıyor dokununca.Aynen canım bende korkuyorum gercekten şu korkulu günleri atlatsaydık bi hayırlısıyla
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba kizlar
Nasipse bende Agustos annesi olacagimm
Tesekkurler hepimizin insallahGözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah