- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 53
- 26
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.301
İnşallah sizede görmeyi nasip ederbence bu sıkıntı yoksa gitmenize gerek yok doktor çağırdı yoksa kalbi de atıyormuş darısı bizlere inşallah bende cuma gidicem nasipse
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sizede görmeyi nasip ederbence bu sıkıntı yoksa gitmenize gerek yok doktor çağırdı yoksa kalbi de atıyormuş darısı bizlere inşallah bende cuma gidicem nasipse
Arkadaş bende gece şiddetli karın sancısı ile uyandım. Ve ağrılarım sık oluyor.. Son adet 6 kasım.. 8 aralık kan verdim. Bugün değerim 167 çıktı.. 3 4 gün geçti günüm. Normalmi acaba değerlerimbende 3 turlu agri var adet agrisi oluyor , yanlarda agri oluyor kasiklarda bide gaz sancisi oluyoriki uc gun once cok kotu oldu gaz sancisi ondan sorna ishal oldum siylemesi ayip gecti simdi .
Hayırlı olsun öncelikleArkadaş bende gece şiddetli karın sancısı ile uyandım. Ve ağrılarım sık oluyor.. Son adet 6 kasım.. 8 aralık kan verdim. Bugün değerim 167 çıktı.. 3 4 gün geçti günüm. Normalmi acaba değerlerim
hayırlı olsun inshallah hamilesinArkadaş bende gece şiddetli karın sancısı ile uyandım. Ve ağrılarım sık oluyor.. Son adet 6 kasım.. 8 aralık kan verdim. Bugün değerim 167 çıktı.. 3 4 gün geçti günüm. Normalmi acaba değerlerim
bende de ara ara ağı oluyor batma kramp bel ağrısı sizin nasıl ağrılarınızKizlar ya 4/5 haftalik hamileyim adet agrim bir turki gecmiyo sizdede varmi halen![]()
Canm senin bu gün Dr kontrolün vardı dimi hayırlı haberlerle gel inşallah merakla bekliyorumCok doktora sordum yerlesme olabilir dedi devam ederse görsün dedi doktor cok sükür olmadı başka
Sizden de haber bekliyoruz merakla güzel haberlerle gelin inşallahhTesekkurler hepimizin insallah
Yarin ilk kez gormeye gideceğim kan ile takip ediyordum.. kalp falan duyamayiz sanirim henüz erken herhalde ama kismet artik gidip keseyi goreyim bari ☺☺
Çok şükür canm çok sevindim çok dua ediyorum yazılarını görünceCanım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zaten
Bende çok yoğun regl ağrısı vardı heran olacakmışım gibi şükür 5.haftada geçti seninde geçer yerleşmeden dolayı ağrı olurKizlar ya 4/5 haftalik hamileyim adet agrim bir turki gecmiyo sizdede varmi halen![]()
Sizin test günü geçtimi nasıl hayırlı haberlerinizi bekliyoruzYeni tüp bebek transferi oldum cumartesi test günüm eğer olduysa bende agustos annesi olucam![]()
Canım Allah razı olsunÇok şükür canm çok sevindim çok dua ediyorum yazılarını görünce![]()
Bugun ben yine bi kan vericem , yarın doktora gitmeyi düşünüyorumCanm senin bu gün Dr kontrolün vardı dimi hayırlı haberlerle gel inşallah merakla bekliyorum
benim agrilarda ayni seninki gibi adet agrisi ve kasiklarda bide belimde ara ara batmalar varbende de ara ara ağı oluyor batma kramp bel ağrısı sizin nasıl ağrılarınız
inshallahBende çok yoğun regl ağrısı vardı heran olacakmışım gibi şükür 5.haftada geçti seninde geçer yerleşmeden dolayı ağrı olur
inshallahhBugün 5+2 olduk şükür ama midem başladı çok yanmaya yarın nasipse inşallah keseyi görmek umudu ile gidicem dua edin kızlar minikte olsa bebek ile keseyi göreyim içim rahatlasın![]()
Bende nasipse yarın gidicem çok heyecanlıyım keseyi görüp rahatlasakBugun ben yine bi kan vericem , yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
BENDE DE OLDU AMA O ANLAMDA MI OLUYOR ONU BİLEMEDİM Kİ YAKızlar bide bi soru sorulan bir iki gün 2defa tam bebeğin olduğu yerde seyirme oldu sizce kese büyüdüğü için mi öyle hissettim