- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Evett , dis gebelik olmadigini ogreniyoruz ama halen bos gebelik den korkuyoruZ oyle deyil miSenin dediğin diş gebeliğe girmiyor ki canım o boş gebelik oluyor kese olup bebek olmayan inşallah önümüzde tam bir ay var bu 4 hafta içinde herşeyi görücez sağlıkla gelsinler
Daha iyi anladim simdiCanım evet bos gebelik olabilir ama dış gebelik gibi anneyi tehdit eden bir durum ihtimali ortadan kalkiyor rahimdeyse, Allah korusun
Maşallah koyulaşmaya başlamış benim iki gün kala sizin ikinci testteki gibi çıktı 115ti değerMerhaba güzel anneler hepinizin gebeliklerini tebrik ediyorum.adetime iki gün kaldı cuma günü idrar testi yapmıştım(Üstteki) ve bugün sabahta tekrar yaptım.pozitif görünüyor yarın sabah kan testi vereceğim inşallah güzel haberler alırım kızlar adetten 4 gün önce silikte olsa çıkması erken döllenmeye mi işaret ediyor
Niye gidemiyorsun canım doktara ne oldu kiInşallah canım içini ferah tut bak ben doktora gidemiyorum bile canını sıkma alırız kucaklarimiza inşallah
Canım araştırsak o kadar çok şey var ki en iyisi araştırmamakBildigim kadariyla hayır , boş gebelik diye birşeydr var malesef . Bende yarin 2ci beta test yapicam ortalama 4 haftalik hamileyim icim icimi yiyor , belirtim yok bende cok korkuyorum biran once kalp atislari duysakda rahatlasak
İnşallah dayanabilirsem cumartesi ye kadar bakalımHayırlı haberlerle gelin inşallahh
O da takdiri ilahi artık elimizden bişy gelmez rabbim sağlıkla ilerletsin hepimizin hamileliğini diyelim inşallahEvett , dis gebelik olmadigini ogreniyoruz ama halen bos gebelik den korkuyoruZ oyle deyil mi
Oyle vallaCanım araştırsak o kadar çok şey var ki en iyisi araştırmamak
Amin , inshallahhO da takdiri ilahi artık elimizden bişy gelmez rabbim sağlıkla ilerletsin hepimizin hamileliğini diyelim inşallah
Sağlık sigortam yok canım yani olmadı ücretli giderim de bizim burda ultrasyon hakkı 3 3 aylıkken 5 aylıkken bide yedi aylıkken yapıyorlar yani o yüzden bekliyorum canımNiye gidemiyorsun canım doktara ne oldu ki
Benimde 275de kaldı işte ama sanki düşük gibi geldi korkuyorum birazİnşallah canm benim 3kasım sat 115 çıkmıştı iki gün sonra 295oldu salı gidicem bende nasipse
İnşallah canımHopp bende geldim:) çevremde hic hamiş yok ilk gebeliğim burdan birbirimize destek ve tecrübelerimizi paylasırsak çok yardımcı olursunuz
Amin hepimize34 yaşındayım canım, bugün benim de açık pembe kanama gibi bi akıntım var, tam kan olmasa da. o yüzden endişelenme seni gerçekten anlıyorum. Daha cok gencsin. Rabbim hayırlısını versin.
Çok sıkıntılıymıs yaa keske 2 ayda bir olsa barıSağlık sigortam yok canım yani olmadı ücretli giderim de bizim burda ultrasyon hakkı 3 3 aylıkken 5 aylıkken bide yedi aylıkken yapıyorlar yani o yüzden bekliyorum canım
23 üm bende ilk gebelik ilk bebek olacak allah nasip ederseCnm 27 yasındayım 3 gebeliğim ama 2. çoçuk olacak senin?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahHopp bende geldim:) çevremde hic hamiş yok ilk gebeliğim burdan birbirimize destek ve tecrübelerimizi paylasırsak çok yardımcı olursunuz
Gayet iyi benim kızımda 28 di değeriöBenimde 275de kaldı işte ama sanki düşük gibi geldi korkuyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?