- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 29
- Konu Sahibi sonbaharss
- #1.441
Hurmayı hiç duymadım o ben için pekiHurma tüketimi ve eczaneden folik asit ....bunları duymuşsunuzdur muhakkak.ben altını ciziyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurmayı hiç duymadım o ben için pekiHurma tüketimi ve eczaneden folik asit ....bunları duymuşsunuzdur muhakkak.ben altını ciziyorum
Doktor ilk başta tanı koymadan önce adet düzensizliği vardı polikistik över olabilir dedi ve şayet öyleysen hemen hamilelik öneriyorum demişti yani su an düşünmüyorsun tabi bende bir yıl düşünmedim fakat çok pişmanım inanki ben korunmayı bıraktığımız anda hamile kalacağımı düşünmüştüm çünküü en iyisini yapıyorsun şimdiden tedaviye bakarakBende pkos luyum kuzum .çocuk düşünmüyorum henüz
Ama isteyincede olsun ugrastirmasin diye polikistik over için soğan kürü kullanıyorum bayağı faydasını görüyorum acikcasi
Amin canım amin inşallah biz bir buçuk iki yıla yakın evliyiz 25 yaşındayım sen PekiSorma bayağı kurcaliyorum şuan düşünmüyor olmama rağmen.
9 aylık evliyim bende
Korona süreci biter bitmez gidip baktircam bı smearla rahim kanalına hastalık filan var mı yok mu
Sonra kistlere bakılsın hormonlara bakılsın kan vercem.
Bide klomeni sorucam hamilelik düşününce nasıl oluyor bı anlatsın iyice .
Allah hepimizin yardımcısı olsun genç bı annemi olacaksın
Ayyy maşallah masalah süreçte beni haberdar et istersen buradan veya özeldenAmin canım amin inşallah biz bir buçuk iki yıla yakın evliyiz 25 yaşındayım sen Peki
Mutlaka haber edeceğim inşallah Rabbim sana hayırlı şifalar verir istediğin zaman da hayırlı evlatlar nasip eder inşallahAyyy maşallah masalah süreçte beni haberdar et istersen buradan veya özelden
27 yasimdayim
Canım benimMutlaka haber edeceğim inşallah Rabbim sana hayırlı şifalar verir istediğin zaman da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Benim bebeklerim de tek yumurta canimBen ilk bebeğimi 31 haftalıkken kaybettim şimdi yeniden hamileyim ve ikiz tek yumurta dedi doktor inşAllah bu bebeklerimi sağlıkla kucağıma alırım sizin tek mi çift yumurta mı
O nedemek ya niye dogurgan olmazmisTek yumurta değildir o zaman değil mi ? Ablamın doktoru tek yumurta olup biri kız bir erkek olsaydı kız olan doğurgan olamazdı ileride demişti ablamın ikizlerinee. Bu arada kendiliğinden mi ikiz hamilelik oldu klomen ile filan mi
Ayri cinsiyetler benim bildigim cift yumurta ikizi oluyor dedigin seyi hic duymadim daha once...tek yumurta ikizleri ayni cinsiyette olur.benimkiler cift ama daha sonra ogrendim ikisi de erkekmis dogdular bile evet bi ilac kullandim ama adi neydi hatirlamiyorum igne olarak vurmustum kendiliginden degil yaniTek yumurta değildir o zaman değil mi ? Ablamın doktoru tek yumurta olup biri kız bir erkek olsaydı kız olan doğurgan olamazdı ileride demişti ablamın ikizlerinee. Bu arada kendiliğinden mi ikiz hamilelik oldu klomen ile filan mi
Ben 36+2 de planlı sezeryan oldum kuveze falan da gitmedi bebişlerim hic erken dogar falan diye endişe etmeyin bende erken dogacaklar diye hep endiseliydim ama doktor bekletse daha devam ederdim kötü senaryolardan etkilenmeyin benim gibi insallah bebekler saglikli yaşayacak kivama gelene kadar beklerler doğumuKızlar ikizlere hamileyiz ya inşAllah sizce kaçıncı haftada doğum olur en erken
Maşallah Allah bağışlasın yavrularınızı :) böyle mesajlar moral veriyor,İkizler hep çok erken doğacaklar küveze girecekler Bakımları çok zor olacak gibi düşünüyoruz.ne kadarlık oldular yavrular? Tek mi bakıyorsunuz? En çok merak ettiğim anne sütü yetiyormu iki bebeğeBen 36+2 de planlı sezeryan oldum kuveze falan da gitmedi bebişlerim hic erken dogar falan diye endişe etmeyin bende erken dogacaklar diye hep endiseliydim ama doktor bekletse daha devam ederdim kötü senaryolardan etkilenmeyin benim gibi insallah bebekler saglikli yaşayacak kivama gelene kadar beklerler doğumu
Çok güzel zor mu iki çocuk aynı anda .Ayri cinsiyetler benim bildigim cift yumurta ikizi oluyor dedigin seyi hic duymadim daha once...tek yumurta ikizleri ayni cinsiyette olur.benimkiler cift ama daha sonra ogrendim ikisi de erkekmis dogdular bile evet bi ilac kullandim ama adi neydi hatirlamiyorum igne olarak vurmustum kendiliginden degil yani
İnşAllah canım ya sağlıkla hayırlı şekilde zamanlarında Gelsinler . Peki sizin tek yumurta ikizi miBen 36+2 de planlı sezeryan oldum kuveze falan da gitmedi bebişlerim hic erken dogar falan diye endişe etmeyin bende erken dogacaklar diye hep endiseliydim ama doktor bekletse daha devam ederdim kötü senaryolardan etkilenmeyin benim gibi insallah bebekler saglikli yaşayacak kivama gelene kadar beklerler doğumu
Ikiz bebek anneleri,ikiz bebek bekleyen anne adaylari Bebek arabasi secimlerinizi paylasir misiniz bizlerle
Bende bu markayi dusunuyorum ,ana kucaklari ilr cok iyi fiyata almissiniz.Nerden aldiniz ?Ben Maxi Cosi dana for 2 modelini aldım ana kucaklarıyla birlikte inşallah kullanmakta nasip olur indirimden 3.600 gibi bi rakama denk geldi